Forum Culinar: Podoaba noastra capilara - Forum Culinar

Salt la continut

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Podoaba noastra capilara

#61 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 January 2016 - 05:41 PM

Da, ai dreptate, eu din fuga calului...ca de obicei, citesc din 5 in 14. Imi aduc aminte de samponul asta. Daaaa, si paduchii tot cu gaz se omorau =)))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#62 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 January 2016 - 05:43 PM

De fixativ sunt chiar foarte incantata, mai ales ca pare sa aiba ceva pudra in el si lasa parul total natural, nu e din ala de lipeste, de intepeneste parul. Professional, ce vrei. De exemplu asta normal de la L'Oréal, de la Elnet, pe care il gasim in magazin nu il pot suferi. Mi se pare ca miroase a naftalina...=))
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#63 Useril este offline   popaelena 

• Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 26-January 16

Postat 26 January 2016 - 02:25 PM

Folixin a incercat careva? Zic unii ca ar opri caderea parului.

Mersi!

#64 Useril este offline   Tina 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 08-January 12
  • LocationBodensee

Postat 27 January 2016 - 07:52 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 January 2016 - 08:54 PM, a spus:

De un an si ceva am descoperit si spray-ul perfect pentru parul meu, eu neputandu-mi pune nici un spray pe par, nici un fixativ, nici o spuma...Dar de asta sunt mega incantata. Ii zice l'Oréal professionnel infinium lumière. Nu e deloc ieftin, dar pe mine m-a tinut un tub de 500 ml peste un an de zile, cu folosire frecventa.

Atasament loreal_laque_infinium_lumiere_force_2__24426.1413839530.1280.1280.jpg

Imi spui te rog unde ai gasit fixativul? Am cautat in cateva magazine de produse cosmetice dar nu l-am vazut.

#65 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2016 - 10:39 PM

Tina, nu este in magazinele normale. Eu il iau ori de la salonul la care merg (Morante ii spune, nu stiu daca e Kettensalon) ori pe amazon sau ebay.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#66 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 28 January 2016 - 02:32 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 January 2016 - 08:49 PM, a spus:

M-ar interesa ala cu cofeina, ca si asta e foarte buna pt par.

bagă matale un ochi la compania asta nouă care are caffeine shampoo și cred că fac livrări in lumea largă
nu am folosit chiar brandul respectiv, dar dacă tot ești pe site, uită-te la celelalte branduri de sub "deciem", compania mamă. sunt excelente, plus cele mai noi tehnologii ("fountain" sunt "creme" care nu se întind pe față ci se beau, sau fond de ten pentru selfie-uri, să iasă tenul frumos in poze, de așa ceva ați auzit? ), plus prețuri bune.

#67 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 January 2016 - 09:36 AM

De un an si ceva am descoperit si spray-ul perfect pentru parul meu, eu neputandu-mi pune nici un spray pe par, nici un fixativ, nici o spuma...Dar de asta sunt mega incantata. Ii zice l'Oréal professionnel infinium lumière. Nu e deloc ieftin, dar pe mine m-a tinut un tub de 500 ml peste un an de zile, cu folosire frecventa.

Tocmai l-am comandat. Astept sa vad cum se comporta pe capita mea de fan.. :((

#68 Useril este offline   Tina 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 08-January 12
  • LocationBodensee

Postat 28 January 2016 - 03:22 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 January 2016 - 10:39 PM, a spus:

Tina, nu este in magazinele normale. Eu il iau ori de la salonul la care merg (Morante ii spune, nu stiu daca e Kettensalon) ori pe amazon sau ebay.

Multumesc! M-am uitat pe ebay, o sa-l comand.

#69 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2016 - 05:48 PM

Vezi postareaDexter, la 28 January 2016 - 02:32 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 January 2016 - 08:49 PM, a spus:

M-ar interesa ala cu cofeina, ca si asta e foarte buna pt par.

bagă matale un ochi la compania asta nouă care are caffeine shampoo și cred că fac livrări in lumea largă
nu am folosit chiar brandul respectiv, dar dacă tot ești pe site, uită-te la celelalte branduri de sub "deciem", compania mamă. sunt excelente, plus cele mai noi tehnologii ("fountain" sunt "creme" care nu se întind pe față ci se beau, sau fond de ten pentru selfie-uri, să iasă tenul frumos in poze, de așa ceva ați auzit? ), plus prețuri bune.

Nu am folosit, dar m-ai fascinat total! Am ce sa fac in dupa-amiaza asta. Si, vroiam sa iti mai spun ca mi-e un dor crunt de magazinul de cosmetice Ulta. Este in NJ, dar banuiesc ca si in NY. Ah, si de Barnes and Noble :rolleyes:...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#70 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2016 - 06:30 PM

Vezi postareaFoxyy, la 28 January 2016 - 09:36 AM, a spus:

Tocmai l-am comandat. Astept sa vad cum se comporta pe capita mea de fan.. :rolleyes:

Maaa, cred ca la tine ajunge mai repede ca la mine. Sper sa iti faca placere. Eu am Force 4. Il astept deja de doua saptamani.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#71 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 01 February 2016 - 09:21 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 29 January 2016 - 06:30 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 28 January 2016 - 09:36 AM, a spus:

Tocmai l-am comandat. Astept sa vad cum se comporta pe capita mea de fan.. :floare:

Maaa, cred ca la tine ajunge mai repede ca la mine. Sper sa iti faca placere. Eu am Force 4. Il astept deja de doua saptamani.

A ajuns sambata dimineata si deja l-am probat. Intr-adevar, pare a fi altceva, fata de fixativele pe care le-am avut pana acum. :notworthy:

#72 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 01 February 2016 - 08:37 PM

Eu l-am comandat in Austria si nesimtitii nu mi l-au trimis, deja plata s-a facut in avans. Am deschis caz de scandal, sa vedem, poate il primesc. Nu e prima data cand se intampla din astea pe ebay. =))

Ce grad de fixare e? Sper sa iti priasca si sa iti placa!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#73 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 02 February 2016 - 09:11 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 01 February 2016 - 08:37 PM, a spus:

Eu l-am comandat in Austria si nesimtitii nu mi l-au trimis, deja plata s-a facut in avans. Am deschis caz de scandal, sa vedem, poate il primesc. Nu e prima data cand se intampla din astea pe ebay. =))

Ce grad de fixare e? Sper sa iti priasca si sa iti placa!

L-am luat dintr-un magazin de cosmeticale si a venit in cateva zile. Pe amazon sau ebay era aproape dublu la pret (8-9, fata de 5 cat am dat eu).
L'Oreal Professional Infinium Lumiere Force 2 Hairspray 500ml e numele complet. La descriere zice extra strong hold. Sincer, n-am idee ce grad de fixare are. Unul bun pentru mine, asta e clar. Dau putin si nu misca nimic in front. Dar nici parul nu e sarma. =))
Multam pentru informatie! =))

#74 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2016 - 04:13 PM

My pleasure =)) 5 poundici doar?? Moamaaaa, deci am facut reclamatie pe ebay ca nu mi-a venit produsul. Sa vedem ce si cum. Dupa aia il comand in UK. Doar ca eu am gradul 4. Sa il porti cu placere! Mie si mirosul imi place mult.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#75 Useril este offline   dariusika 

• Bucataras
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 27-April 16

Postat 27 April 2016 - 12:35 PM

Sanatatea firului de par depinde si de alimentatia pe care o avem si de exercitiile pe care le facem in fiecare zi. In alimentele zilnice exista vitamine si minerale care ne pot ajuta sa avem un par sanatos. Zincul si magneziul sunt printre mineralele care ajuta firul de par printr-o rezistenta mai mare si o vitalitate mai buna!

#76 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 27 April 2016 - 06:26 PM

Dariusika sunt perfect de acord cu tine, insa daca apa e atat de dura incat parul tau moale il face sa arate ca o matura de nuiele poti manca orice si tot acelasi rezultat il vei avea dupa spalare.

#77 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2016 - 08:39 PM

Deci vaz ca te-ai "cunoscut" deja cu apa de Germania...Eu nu pricep ce au fetele astea autohtone in ele ca au cate o coama de raman paf!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#78 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 28 April 2016 - 09:37 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 April 2016 - 08:39 PM, a spus:

Deci vaz ca te-ai "cunoscut" deja cu apa de Germania...Eu nu pricep ce au fetele astea autohtone in ele ca au cate o coama de raman paf!

sunt "aclimatizate" genele, cred :crying:

#79 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 28 April 2016 - 04:08 PM

Vezi postareamoatza, la 28 April 2016 - 09:37 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 April 2016 - 08:39 PM, a spus:

sunt "aclimatizate" genele, cred :notworthy:

Si eu cred la fel ca Moatza si anume daca asa ai fost invatat zici ca asta e binele :floare:). E foarte adevarat ca parul lor arata la fel ca parul ce il aveam in Romania si fara masca, uleiuri, hidratari si etc.

#80 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 April 2016 - 02:07 PM

Eu cred ca depinde si de anatomia lor si de ce mananca ei de mici...se pune mare accent pe lactate si paine vollkorn, cu seminte integrale de cereale. Ma uit la Germany's next topmodel si au facut styling la o candidata...i-au taiat un metru de par, fetelor. Ce par avea!!! A plans aia mica de nu se mai oprea. E adevarat ca ii sta magnific cu parul scurt, dar totusi...

Inainte si dupa:

Imagine atasata: monthly_04_2016/post-12-14619316483865.jpgImagine atasata: monthly_04_2016/post-12-14619316545412.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 23 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou