moatza, la 12 April 2019 - 09:03 AM, a spus:
Carmella, la 11 April 2019 - 09:15 PM, a spus:
”bă, moatzo, îți stă ca dracu, lasă părul ăla să crească sau mai îndreaptă-ți perciunii”,
buey, io nu-s o sensibila, da' daca am freza scurta, m-am sensibilizat sa-mi zic si io parerea.
si drept sa spun, doar sa fie mama sau fi-mea - da' de-asta n-am! - dar n-as zice nimanui ca-ti sta ca dracu'.
n-as putea! si nu din ipocrizie, cat mai mult din gentilete, ca sa nu zic ca m-a lovit si pe mine politically correctnessu'
acuma clar, vorbind serios, stiam ca nu te referi explicit la mine, ce naiba?
totusi, tu ai meseria pe mana, ca sa zic asa, poate chiar asa ar tb sa reactionam cand nu ne place ceva la un necunoscut
, că așa de discrete sînteți, dracu' știe de ce,
pana una-alta, mi-am dat perciunii dupa ureche, bretonul inca rezista! (pe pozitie
)
Moatza, nu cred ca tu cauti sa-ti faci fani, dar uite ca ti-i castigi. Eu semnez ca membru fondator
Pentru ca tot e forum si o mai luam pe langa topicuri, vreau sa zic ca a fost o vreme, in tineretea mea, cand o vorba spusa chiar de un strain, asa aiurea, imi strica ziua, imi lua mult timp pana uitam si-mi revenea moralul. Acum am imbatranit si-s mai inteleapta si am inteles ca felul in care cineva ti se adreseaza, infiferent de situatie, spune mai multe despre persoana respectiva decat despre tine.
Aceasta postare a fost editata de black_cat: 12 April 2019 - 09:22 AM