Podoaba noastra capilara
Postat 10 March 2021 - 06:29 PM
Pana la urma mi-am comandat si eu un sampon solid, altul decat cel pe care mi se pusese pata. Cel cu albastreala, cu tot cu cheltuieli de expediere m-ar fi costat mai mult de $40, am zis ca e totusi prea mult. Pe amazon nu vindeau decat set de 2 bucati, m-am dus pe site-ul lor direct si ma costa transportul aproape cat samponul .
Lapo, sapunul e mic dar nu scrie pe cutie echivalentul a cate sticle de sampon obisnuit? din cate am citit, cam la toate ziceau ca normal tine mai mult decat cel lichid, dar sa fie lasat la uscat si pastrat intr-un recipient inchis, sa nu se umezeasca.
Postat 11 March 2021 - 10:22 AM
adi_edi, la 10 March 2021 - 06:29 PM, a spus:
Carmela, imi place tare nuanta ta, si reflexul rozuliu.
Am incercat si eu sa imi deschid culoarea. Ma gandeam ca va fi mai putin vizibil contrastul cu radacinile si nu va mai trebuie sa ma vopsesc asa de des. Am inceput treptat, am tot crescut un numar la vopsea, sub "stricta" indrumare a fetelor de la salon. Era totul bine cand plecam de la ele, dar dupa o vopsire acasa (cu aceeasi vopsea, cumparata de la ele) se strica aranjamentul. Unde se suprapunea ce aplicam eu acasa cu ce era aplicat la ele se inchidea culoarea... Mi s-a parut asa de complicat, plus ca nu imi placea cum se simtea parul, era mai incalcit si mai aspru din cauza decolorantului mai puternic.
Asa ca am revenit la saten inchis, si acum e totul simplu acasa si are iar luciu parul.
EDIT: ma batuse gandul sa nu-l mai vopsesc deloc, dar am intampinat adevarate revolte si acasa si la coafor
Aceasta postare a fost editata de boni: 11 March 2021 - 10:23 AM
Postat 11 March 2021 - 01:43 PM
Ti-a crescut parul Carmella si ti-a iesit fain culoarea. Au facut treaba buna
Boni- eu acum sunt in punctul ala cand ma gandesc sa il las natural, cu tample albe si ce talmes balmes mai e pe acolo. Mai vedem ce o mai fi pana la Paste ca de tuns tot trebuie sa merg sa il tund.
Postat 11 March 2021 - 04:30 PM
Postat 11 March 2021 - 05:07 PM
Eu daca n-am cu cine conversa sau daca nu pot povesti nimic cu ele citesc, ca nici de asta n-am timp altminteri. Cind ma usuca sub casca pot citi si citeodata mai si adorm
Eu am stabilit o relatie foarte nu's cum sa zic de incredere, o fi si pentru ca eu sint fedela de felul meu si nu ma duc nicaieri altundeva, cre ca sint deacu 20 de ani de cind merg la ele ca-s 2 surori. Eu ma dau pe mina lor cu toata increderea si daca ceva nu-mi place data viitoare le-o zic, ele stiu ce-mi place si citeodata imi mai propun o schimbare mica ca stiu ca radical nu pot Cind inchideau in august in anii trecuti am incercat sa ma duc la altele dar nu ma satisfac absolut deloc asa ca mai bine ma spal eu singura. Cit au fost inchise anul trecut la inceputul pandemiei am suferit groaznic. Aici se vehiculeaza ca daca se face zona rosie iar se inchid, sper totusi sa nu fie asa.
Carmella mi-ai adus aminte de salonul in care mergea mama cind eram mica si ma lua mereu cu ea, unde de fapt am furat meseria uitindu-ma la manichiurista, nu era mixt ala dar era un barbat care venea mereu sa-si faca manichiura
Postat 12 March 2021 - 12:31 PM
Fix la fel, si eu merg de mai bine de 20 de ani in acelasi loc, sunt 2 surori si ne intelegem foarte bine. Am incredere deplina in ele, si le spun tot ce am pe sufelt (legat de par si, cateodata, si mai mult )
In august inchid si ele, dar, de obicei, suntem si noi plecati in vacanta in luna august.
Aceasta postare a fost editata de boni: 12 March 2021 - 12:31 PM
Postat 12 March 2021 - 02:07 PM
boni, la 12 March 2021 - 12:31 PM, a spus:
ale mele surori s-au despartit asa ca acu una are salon in orasul meu si cealalta in orasul vecin, eu fiind pe frontiera dintre ele
si cum eu sint fedela zisei si impartiala ma duc o saptamina la una si alta la cealalta
in fundul inimii o prefer pe una dar cum ziceam mi se pare corect sa impart banii mei cu amindoua
si mai ales acuma cu zonele astea colorate si restrictiile care sint, daca merg la cea din orasul meu e ok, daca merg la cea di orasul vecin zic ca e mai aproape de locuinta si ies curata oricum
Gata, azi mi-am facut permanent pentru ca de luni inchid, nu se stie pentru cit timp
Postat 30 March 2021 - 09:23 PM
Acolo unde firele au fost albe, e ceva mai maro, pe vospeaua veche, vad ca s-a fixat bine pigmentul mai inchis la culoare. Sper sa scap de roscat, dar e greu, ca mai toate au henna in compozitie.
Postat 29 June 2021 - 12:09 PM
Acum am revenit la un roșu mai inchis:
Postat 29 June 2021 - 02:19 PM
Postat 29 June 2021 - 04:35 PM
Postat 23 July 2021 - 04:41 AM
Asta-i jucaria (in realitate e roz), imi place dar nu stiu cat ma tine.
Postat 23 July 2021 - 12:41 PM
Aceasta postare a fost editata de alpha: 23 July 2021 - 12:42 PM
Postat 23 July 2021 - 01:22 PM
Si mie imi place culoarea ta, tare de tot. Ma tot gandeam si eu (la un moment dat) ca mi-ar fi mai simplu sa nu ma mai vopsesc. Dar am primit proteste vehemente, din mai multe directii, asa ca mi-a pierit si picul de curaj pe care il aveam
P.S. Daca nu ziceai ce e jucaria, nici prin cap nu-mi trecea ca e ptr. facut bucle.
Postat 23 July 2021 - 01:34 PM
Postat 31 July 2021 - 04:47 AM
Postat 31 July 2021 - 08:08 PM