La Multi Ani de Ziua Femeii !
Postat 08 March 2011 - 09:47 AM
Postat 08 March 2011 - 10:11 AM

Domnilor, sa va traiasca doamnele, mamele, fetele, soacrele si ... franţozoiaca

If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
Postat 08 March 2011 - 10:16 AM

Azi daca reusesc actualizez

La multi ani tuturor!

Postat 08 March 2011 - 12:55 PM
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 08 March 2011 - 01:13 PM

http://www.youtube.c...h?v=2smX5ii0Q6s
Postat 08 March 2011 - 01:26 PM
Va doresc ca in fiecare zi a acestui an sa va simtiti ca intr-o zi insorita de primavara si sa aveti mereu multa caldura, iubire si frumusete in suflet!
multumesc tuturor pentru urarile si gandurile frumoase!
Va ofer un tort de flori

Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 08 March 2011 - 01:51 PM

Postat 08 March 2011 - 02:50 PM

Sunt sigura ca saptamana aceasta:
- sunteti frumoase

- sunteti iubite

- primiti flori

- primiti sarutari

- primiti cadouri

- sunteti fericite

- petreceti

Asa si trebuie!
Eu va urez sa fiti frumoase

Postat 08 March 2011 - 03:57 PM

Let's party, ladies!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 08 March 2011 - 04:22 PM

Mai greu cu astia, dar poate in ceva decenii s-or da si ei pe brazda. Or sta ei ghini la capitolu' tehnologie si economie da' la ala de coracon nema.
Asa ca vin pe insulita mea virtuala si ma servesc cu flori si urari si va urez si eu la randul meu o zi imbucuratoare, plina de caduaie , flori, bomboane si alte chestiuni indispensabile starii de bine

Sa fiti iubite!
Foaxä, de cate ori tre' sa fiu iubita azi? E vreo norma fixa? Zi mai repede, ca trece ziua si ma stii ca io is om constiincios, indeplinesc täti normili.

Postat 08 March 2011 - 04:28 PM
Lapona Enigel, la 08 March 2011 - 04:22 PM, a spus:

Mai greu cu astia, dar poate in ceva decenii s-or da si ei pe brazda. Or sta ei ghini la capitolu' tehnologie si economie da' la ala de coracon nema.
Asa ca vin pe insulita mea virtuala si ma servesc cu flori si urari si va urez si eu la randul meu o zi imbucuratoare, plina de caduaie , flori, bomboane si alte chestiuni indispensabile starii de bine

Sa fiti iubite!
Foaxä, de cate ori tre' sa fiu iubita azi? E vreo norma fixa? Zi mai repede, ca trece ziua si ma stii ca io is om constiincios, indeplinesc täti normili.

Pentru siguranta, tu ia si treci la treaba, sa fii sigura ca te apropii de norma! Cu cat mai mult, cu atat mai bine!

Pai cine vra' caduoaie de la mine?

Postat 08 March 2011 - 07:06 PM
Domnilor, va multumesc pentru urari.
Postat 08 March 2011 - 07:43 PM
Foxyy, la 08 March 2011 - 04:28 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 08 March 2011 - 04:22 PM, a spus:

Sa fiti iubite!

Pentru siguranta, tu ia si treci la treaba, sa fii sigura ca te apropii de norma! Cu cat mai mult, cu atat mai bine!

Pai cine vra' caduoaie de la mine?

La topicu' nostru de corason, numai pentru noi fetili, ca l-o napadit prafu' dom'ne!

Postat 08 March 2011 - 08:13 PM
Postat 08 March 2012 - 08:25 AM

Sa fiti mereu tinere, iubite si fericite!