blog ajutor, lamuriri etc.
Postat 17 July 2011 - 09:03 PM
Postat 30 August 2011 - 04:21 PM
Va multumesc anticipat!
Postat 30 August 2011 - 10:13 PM
Anca_B, la 30 August 2011 - 04:21 PM, a spus:
Va multumesc anticipat!
Dupa ce Sign in in blogul respectiv te duci la Design, tot sus in dreapta langa Sign in, ti se deschide pagina cu layout-ul blogului si de acolo selectezi butonul Ad a Gadget. Ti se desfasoara o lista din care selectezi Slideshow. Apoi in casuta cu Slideshow alegi pentru Source albumul cu pricina, apoi Save si ar trebui sa fie ok.
Postat 31 August 2011 - 02:09 PM
La-Chef-A, la 30 August 2011 - 10:13 PM, a spus:
Anca_B, la 30 August 2011 - 04:21 PM, a spus:
Va multumesc anticipat!
Dupa ce Sign in in blogul respectiv te duci la Design, tot sus in dreapta langa Sign in, ti se deschide pagina cu layout-ul blogului si de acolo selectezi butonul Ad a Gadget. Ti se desfasoara o lista din care selectezi Slideshow. Apoi in casuta cu Slideshow alegi pentru Source albumul cu pricina, apoi Save si ar trebui sa fie ok.
Asa , am tot facut dar nu merge.Slide-ul e facut pe www.slide.com am incercat sa incarc link-ul si nici asa nu merge. Imi zice feed could not be loaded.

Postat 07 September 2011 - 09:11 AM
Postat 07 September 2011 - 01:43 PM

Stati sa ma explic:
nici eu din Ro n-am reusit sa fac mare lucru pe Blog.la inceput am reusit sa postez, dar nu puteam sa comentez la altii(99%) si nici sa raspun la comentarii.
In August, n-am reusit nici sa mai postez la mine.Am renuntat.Sper sa nu ti se intample acelasi lucru.

Postat 07 September 2011 - 08:29 PM
Postat 07 September 2011 - 09:07 PM

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 07 September 2011 - 09:20 PM
Eventual sa-mi dea ei bani mie sa nu-mi mai pun aberatiile on-line!

Postat 08 September 2011 - 09:42 AM
La sugestia cuiva care mi-a lasat un comentariu pe blog, am incercat sa schimb browserul , a mers cu Explorer. Eu folosesc Mozilla , iar acum cateva zile am instalat o versiune noua . Se pare ca asta este problema , dar nu ma coafeaza deloc sa folosesc Explorer , pentru ca nu-mi place . Trebuie se instalez versiunea anterioara de Mozilla sau una mai noua daca este , vad eu atunci daca se schimba ceva sau nu .
Postat 03 October 2011 - 01:07 PM
izuk, la 08 September 2011 - 09:42 AM, a spus:
La sugestia cuiva care mi-a lasat un comentariu pe blog, am incercat sa schimb browserul , a mers cu Explorer. Eu folosesc Mozilla , iar acum cateva zile am instalat o versiune noua . Se pare ca asta este problema , dar nu ma coafeaza deloc sa folosesc Explorer , pentru ca nu-mi place . Trebuie se instalez versiunea anterioara de Mozilla sau una mai noua daca este , vad eu atunci daca se schimba ceva sau nu .
Buna fetelor, am si eu nevoie de ajutorul vostru, am blogul de 1 an de zile, foarte multe lucruri nu stiu inca dar as dori mult sa pun bannerul cu arta culinara pe blog si nu gasesc codul acesta, va rog sa ma ajutati. Va multumesc frumos.
AM nevoie si de parerile voastre, ce nu e bine pe blogul meu si cum as putea sa fac sa arate mai bine blogul.
Pentru inceput nu am pus retete dar acuma am zis ca voi posta si retete. Va multumesc frumos.
Postat 03 October 2011 - 04:20 PM
Apoi imi cere Nume/URL
Apoi dau drumul la comentariu si .....Nimic.
Nu-mi apare comentul sau nu-mi scrie ca va fi vizibil dupa aprobare,nic,nimic.
Habar n-am daca comentariul s-a marcat sau nu .Si imi pare tare rau,ca sunt subiecte interesante la care chiar as vrea sa comentez.

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 04 April 2012 - 08:40 PM

Multumesc in avans

http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat 04 April 2012 - 11:00 PM
Scriu postarea, apoi unde vreau sa "tai" textul, apas pe butonul Inserati pauza de inceput, pe care l-am incercuit cu rosu in poza de mai jos

Number of downloads: 0
Mai departe, sunt tone de tutoriale despre cum sa perzonalizezi butonul respectiv

Sper sa-ti fie de folos...Spor la bucatarit si scris

Postat 05 April 2012 - 07:27 PM
Olguta, la 04 April 2012 - 11:00 PM, a spus:
Scriu postarea, apoi unde vreau sa "tai" textul, apas pe butonul Inserati pauza de inceput, pe care l-am incercuit cu rosu in poza de mai jos
Mai departe, sunt tone de tutoriale despre cum sa perzonalizezi butonul respectiv

Sper sa-ti fie de folos...Spor la bucatarit si scris

Olguta, multzuuuu

Postat 23 April 2012 - 01:10 PM

Postat 24 April 2012 - 06:14 PM
Am intrat pe blogul tau si dupa trei incercari(sunt astigmatica cu lentile de contact expirate

Poti sa pui moderarea comentarilor fara sa folosesti cuvintele capcha.Daca vrei normal.

Postat 29 April 2012 - 07:46 PM
Eataly, la 24 April 2012 - 06:14 PM, a spus:
Am intrat pe blogul tau si dupa trei incercari(sunt astigmatica cu lentile de contact expirate

Poti sa pui moderarea comentarilor fara sa folosesti cuvintele capcha.Daca vrei normal.

Eataly, imi cer mii de scuze ca ti-a creat blogul meu probleme, eu nici nu stiam ca face asa ceva

Iti multumesc mult ca m-ai anuntat