mariette, la 13 March 2010 - 02:19 PM, a spus:
Sa ma prezint si eu!Ma numesc Dana (si Marieta),am...ani.Fotografiile sunt din septembrie anul trecut,de la BIKE FEST Deva!
...
Mariette, poza mea preferata este cea de langa robotul acela muncitor. Ma bucur ca ti-am vazut chipul. Sunteti draguti!
alimocanu, la 13 March 2010 - 06:12 PM, a spus:
Ia sa ma vedeti si pe mine, nu in toata spendoarea mea... ci doar artista cum sunt:)))
...
Mamaaa ce de blonzi!! Sa-ti traiasca mititelul!
oanaC, la 13 March 2010 - 09:10 PM, a spus:
Vin si eu cu o fotografie de anul trecut, alta mai recenta si decenta
) nu am
...
Desi te stiu de muuulta vreme dupa ID, acuma te vad prima data si ma bucur.
Piscotel, la 13 March 2010 - 10:07 PM, a spus:
Laura,
Eu nu te-am mai vazut pana acuma.
Esti foarte draguta,eleganta si sobra.
Jupanul tau pare bland si bun.
Sa fiti fericiti pana la adanci tinereti !
...
Offf
Piscotel, neatenta ce-mi esti tu, apai io-s una din acelea care chiar a pus poze multe de-a lungul timpului, eu nu mi-s timida, e adevarat ca cele mai multe le-am pus pe topicul de dincolo de la Metode Drastice. Dar de acum incolo le-oi pune si aici ca avem topic special.
Aminariy, la 13 March 2010 - 11:20 PM, a spus:
ma bucur sa vad artistii culinari! Pe unii ii stiam deja din poze mai vechi, pe altii acum ii vad prima data.
nu am o poza cu ochelari sau par tras pe fata, da m-am ascuns cu un efect de invechire, asa ca nu se vede culoarea ochilor
Degeaba ai invechit poza, tot frumoasa esti!
Eataly, la 14 March 2010 - 09:56 AM, a spus:
Uite-o si pe Laura(-lala)!Ma bucur sa te vad, nu cred ca te-am vazut dincolo!Sau te-am pierdut?Daca da, scuze!
E prea posibil sa ma fi pierdut, eu am pus poze mai mult la diete, dincolo. Bucuria e reciproca, mai ales ca si eu tot aici te-am vazut pentru prima data.
raluca elena, la 14 March 2010 - 10:43 AM, a spus:
Laura, arati ca la Balul Majoratelor, sa ma bata mamaie!
...
Raluca draga, asta-i de rau sau e de bine??
La-s ca nici cu tine nu mi-e rusine, cu toata albastreala aia tot se intrezareste o frumusheatza!