adi_edi, la 20 July 2020 - 12:35 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 20 July 2020 - 06:55 AM, a spus:
Mersic! Si mie imi place maxim. Acum, nu stiu cat protejeaza, dar merge perfect cu
38297825_1917779654947672_3946360949660712960_n.jpg
Drace, pensatul este unul din lucrurile pe care nu le sufar neam
Am facut de-a lungul timpului injectii nasoale, de am zis ca il spanzur pe doctorul ala de unghii si ii iau beregata instantaneu. Am supravietuit,
a supravietuit si el. Dar pensatul - noooooo way!
Wowy
- macar atata mi-au dat si mie ursitele, sprancene perfecte
E bine ca poti sa glumesti; dupa cum zici, a fost horror...
Esti faina oricum
.
Spui ca nu stii daca masca te protejeaza?
Pai nu fuge lumea de tine cand te vede cu ea ? mai ales daca porti si tricoul...
Bai, de belea! La toti li se face brusc traiectoria semicerc cand ma zaresc. Daca merg pe trotuar si imi vine unul in cale, tzac trece pe trotuarul celalalt. M-am dus la rusi ultima oara si ma vede un nene si face o-oooo.
Dar azi a fost cel mai de belea. Ma duc la un cabinet unde aveam treaba, pe la 8. Intru, o doamna in varsta astepta in picioare. Se uita , face: "Se-ngroasa gluma!" Zic, stati lejer, e luni dimineata, sunt inofensiva inainte de 8. Da' ea, sugubeata: "Da, da' ceva nu-i cum trebuie, lipseste ceva. " Nu era greu sa descifrezi intrebarea din ochii mei, care asteptam cu doua sprancene perrfecte, din care una ridicata. Si ea: "Nu vad nici o picatura, de aia ma impacientam, asadar sunteti flamanda." Zic: "Ah, relaxati-va, ma spal pe dinti temeninic inainte sa ies in public." Am ras amandoua maxim. Dar am retinut. Ma voi conforma...
Multumesc mult pentru ca imi ridicati moralul!
Iaaaa puneti si voi una cu masca. Facem si noi haz de necaz cat putem.
mino, la 20 July 2020 - 06:59 AM, a spus:
Wowerful, la 19 July 2020 - 11:38 PM, a spus:
Numai fete frumoase avem pe forum.
Toate aveți ochi frumosi, nu degeaba se zice ca ochii sunt oglinda sufletului.
Aveți grija de voi. Trebuie sa o scoatem la capăt cumva.
Deacord cu tine! Trebuie sa fim optimiste si sa avem grija de noi, trebuie sa o scoatem cumva la capăt!
Lori, ce mișto esti, si imi place și masca
....
dar te rog sa ai grija cu înghețata aia că mi-ai dat fiori!
Hai cu optimismul, hai cu optimismul neamuleee!