Bruciuluni muschi de vitel umplut
#21
Postat 12 March 2010 - 04:33 PM
Delicioase, mi s-a spus.
Cam multe , insa farfuria mea e cealalta din care se vede un coltisor, cu paste albe.
#22
Postat 12 March 2010 - 06:03 PM
#23
Postat 12 March 2010 - 06:21 PM
Geany, la 12 March 2010 - 06:03 PM, a spus:
Consoleaza-te ca nici eu n-am mancat paste cu sos, le-am mancat simple numai cu o lingurita de ulei de masline, nici macar parmigiano n-am pus peste ele .
#24
Postat 12 March 2010 - 06:54 PM
E mai presus de toat vointa mea.... dupaiia am ''neste''remuscariiiii,...da dupaia'
#25
Postat 15 March 2010 - 11:00 AM
#26
Postat 15 March 2010 - 11:54 AM
Adriana, la 15 March 2010 - 11:00 AM, a spus:
Of, ce rau imi pare !
De multe ori mai gresesc si ei, pe mine odata m-a intrebat daca vreau sa-mi transeze iepurele (de obicei eu il iau intreg si-l tai eu acasa) - zic da - si cand am ajuns acasa am vazut ca pulpele mi le-a taiat si pe alea in doua .
#27
Postat 15 March 2010 - 11:58 AM
#30
Postat 21 March 2010 - 07:57 PM
O mica intrebare: se coace bine carnea tocata din interiorul ruladei? Ca ma bate gandul sa mai schimb meniul pentru Paste. Cand ma uit in staul si vad mieii/iezii cat pisicile de mici, slaba nadejde sa avem miel pe masa.
#31
Postat 21 March 2010 - 10:13 PM
julix_2007, la 21 March 2010 - 07:57 PM, a spus:
O mica intrebare: se coace bine carnea tocata din interiorul ruladei? Ca ma bate gandul sa mai schimb meniul pentru Paste. Cand ma uit in staul si vad mieii/iezii cat pisicile de mici, slaba nadejde sa avem miel pe masa.
Ei, lasa, bine ca ai vazut-o acum !
Da, se coace bine carnea si e buna buna !
#33
Postat 24 March 2010 - 07:45 PM
La paste n-am mai facut poze.
#36
Postat 10 April 2010 - 01:29 PM
Eataly, la 24 March 2010 - 07:45 PM, a spus:
La paste n-am mai facut poze.
Frumos tare ti-a iesit !
Cat ma bucur ca ai incercat reteta mea si mai ales ca ti-a placut !
Sosul e minunat peste paste !
zerda, la 25 March 2010 - 10:05 PM, a spus:
Te invit sa incerci sa faci reteta, n-ai nimic de pierdut, te asigur !
Adriana, la 25 March 2010 - 10:33 PM, a spus:
Pai daca-i bis e de bine !
#38
Postat 24 June 2019 - 01:12 PM
Eataly, la 24 June 2019 - 11:33 AM, a spus:
De facut nod la batista si pentru reteta asta
Lilly mersi ca ai sters.o de praf
#40
Postat 26 June 2019 - 01:04 PM