Forum Culinar: Bruciuluni - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bruciuluni muschi de vitel umplut

#21 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 March 2010 - 04:33 PM

Si pastele de azi, peste care am pus o parte din sucul ramas.
Delicioase, mi s-a spus.
Cam multe :beer2: , insa farfuria mea e cealalta din care se vede un coltisor, cu paste albe.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-13-126840440707.jpg

#22 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 March 2010 - 06:03 PM

O alta reteta minunat Any,si nici de la pastele alea nu m-asi da in laturi,da-s la slabeala si am o foame-n mine de n-ai idee....ma duc sa crantan un mar, un morcov ceva ce-o fi.... :beer2:

#23 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 March 2010 - 06:21 PM

Vezi postareaGeany, la 12 March 2010 - 06:03 PM, a spus:

O alta reteta minunat Any,si nici de la pastele alea nu m-asi da in laturi,da-s la slabeala si am o foame-n mine de n-ai idee....ma duc sa crantan un mar, un morcov ceva ce-o fi.... :beer2:


Consoleaza-te ca nici eu n-am mancat paste cu sos, le-am mancat simple numai cu o lingurita de ulei de masline, nici macar parmigiano n-am pus peste ele .

#24 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 March 2010 - 06:54 PM

Sincer eu la carne in general,renunt destul de usor,dar de la paste,pizza si altele...greeuu!!
E mai presus de toat vointa mea.... :beer2: dupaiia am ''neste''remuscariiiii,...da dupaia' :beer2:

#25 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 March 2010 - 11:00 AM

Any, l-am facut vineri seara dar nu mi-a placut cum mi-a pregatit carnea macelarul, numai ca in momentul cind am vrut sa il inchid si sa-l leg fedeles a trebuit treptat sa renunt la umplutura :beer2: mai intii la ouale fierte, apoi la ardei asa ca pina la urma a fost umplut cu prosciutto cotto si carnea macinata. Inca nu l-am gustat, revin cu poze :pupic:

#26 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 March 2010 - 11:54 AM

Vezi postareaAdriana, la 15 March 2010 - 11:00 AM, a spus:

Any, l-am facut vineri seara dar nu mi-a placut cum mi-a pregatit carnea macelarul, numai ca in momentul cind am vrut sa il inchid si sa-l leg fedeles a trebuit treptat sa renunt la umplutura :D mai intii la ouale fierte, apoi la ardei asa ca pina la urma a fost umplut cu prosciutto cotto si carnea macinata. Inca nu l-am gustat, revin cu poze :P


Of, ce rau imi pare :) !
De multe ori mai gresesc si ei, pe mine odata m-a intrebat daca vreau sa-mi transeze iepurele (de obicei eu il iau intreg si-l tai eu acasa) - zic da - si cand am ajuns acasa am vazut ca pulpele mi le-a taiat si pe alea in doua :P .

#27 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 March 2010 - 11:58 AM

Da nu-i bai :D , ca e sigur bun, doar ca n-are oul inauntru, de brinza oricum uitasem :)

#28 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 March 2010 - 04:52 PM

Ultimele felii, mincate aseara :?:
Imagine atasata: monthly_03_2010/post-4-126918313509.jpg

#29 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 March 2010 - 07:30 PM

Vezi postareaAdriana, la 21 March 2010 - 04:52 PM, a spus:

Ultimele felii, mincate aseara ;)



Ce felie faina, sa va fie de bine :?: !

#30 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 March 2010 - 07:57 PM

Nu stiu pe unde am bantuit de nu am remarcat minunea asta de reteta. Cica am spirit de observatie, aiurea......

O mica intrebare: se coace bine carnea tocata din interiorul ruladei? Ca ma bate gandul sa mai schimb meniul pentru Paste. Cand ma uit in staul si vad mieii/iezii cat pisicile de mici, slaba nadejde sa avem miel pe masa.

#31 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 March 2010 - 10:13 PM

Vezi postareajulix_2007, la 21 March 2010 - 07:57 PM, a spus:

Nu stiu pe unde am bantuit de nu am remarcat minunea asta de reteta. Cica am spirit de observatie, aiurea......

O mica intrebare: se coace bine carnea tocata din interiorul ruladei? Ca ma bate gandul sa mai schimb meniul pentru Paste. Cand ma uit in staul si vad mieii/iezii cat pisicile de mici, slaba nadejde sa avem miel pe masa.


Ei, lasa, bine ca ai vazut-o acum =)) !
Da, se coace bine carnea si e buna buna :notworthy: !

#32 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 March 2010 - 11:39 PM

Vezi postareaany_annette, la 21 March 2010 - 07:30 PM, a spus:

Ce felie faina, sa va fie de bine :notworthy: !

Grazie =))

#33 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 March 2010 - 07:45 PM

Eu mi-am luat bucata de carne si mi-am desfacut-o eu.N-am pus gogosar, in rest am respectat reteta.Foarte bun, si am si felul intai si felul doi.Multumesc Any!

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-9-12694525683.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-9-126945265884.jpg

La paste n-am mai facut poze.

#34 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 March 2010 - 10:05 PM

niiiiicee! =))
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#35 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 March 2010 - 10:33 PM

E superba, Eataly, la urmatoarea asa fac si eu.

#36 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 April 2010 - 01:29 PM

Vezi postareaEataly, la 24 March 2010 - 07:45 PM, a spus:

Eu mi-am luat bucata de carne si mi-am desfacut-o eu.N-am pus gogosar, in rest am respectat reteta.Foarte bun, si am si felul intai si felul doi.Multumesc Any!
La paste n-am mai facut poze.

Frumos tare ti-a iesit :D !
Cat ma bucur ca ai incercat reteta mea si mai ales ca ti-a placut :) !
Sosul e minunat peste paste !


Vezi postareazerda, la 25 March 2010 - 10:05 PM, a spus:

niiiiicee! :tongue3:


Te invit sa incerci sa faci reteta, n-ai nimic de pierdut, te asigur :) !

Vezi postareaAdriana, la 25 March 2010 - 10:33 PM, a spus:

E superba, Eataly, la urmatoarea asa fac si eu.


Pai daca-i bis e de bine :) !

#37 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 24 June 2019 - 11:33 AM

Imagine atasata: monthly_06_2019/post-9-0-73840400-1561368724.jpg

Cand vreau sa uimesc musafirii, stiu ce sa fac.

Any :sad3:

#38 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 24 June 2019 - 01:12 PM

Vezi postareaEataly, la 24 June 2019 - 11:33 AM, a spus:

Atasament 20190623_120744.jpg

Cand vreau sa uimesc musafirii, stiu ce sa fac.

Any :sad3:



De facut nod la batista si pentru reteta asta

Lilly mersi ca ai sters.o de praf
fiica dacilor

#39 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,250
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 June 2019 - 08:26 PM

Frumos de tot!

#40 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 June 2019 - 01:04 PM

Vai Lili este exceptional, cat de frumos ti-a iesit! Jos palaria!

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi