Forum Culinar: Torturi de pe internet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 20 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Torturi de pe internet

#201 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 26 January 2011 - 08:04 PM

Vezi postareaaura, la 26 January 2011 - 05:00 PM, a spus:

eu as vrea sa fac un tort asemanator cu asta? Nu stiu cum sa trasez cercurile alea ca sa nu se topeasca...nici nu-mi dau seama din ce sunt facute :rolleyes:
Atasament imagesCA5WZRSH.jpg


Parerea e ca sunt topinguri (sirop din acela la tub pe care-l gasesti cam peste tot). Poti sa faci si in spirala, iar apoi cu o scobitoare (nu trebuie sa-ti lipseasca cind tortalesti, este scula de baza :floare: ) tragi linii din mijloc catre margine, obtii niste modele interesante !(sper c-ai inteles ceva!) :D

#202 Useril este offline   divina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 January 2011 - 08:24 PM

Anca...mai vrei un model! Oricum penultimul al Anasiei si mie mi-a placut muult!

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-730-12960661838853.jpg

Spor la treaba! :rolleyes:

#203 Useril este offline   divina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 January 2011 - 08:31 PM

Vezi postareavrabiuta, la 26 January 2011 - 08:04 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 26 January 2011 - 05:00 PM, a spus:

eu as vrea sa fac un tort asemanator cu asta? Nu stiu cum sa trasez cercurile alea ca sa nu se topeasca...nici nu-mi dau seama din ce sunt facute :rolleyes:
Atasament imagesCA5WZRSH.jpg


Parerea e ca sunt topinguri (sirop din acela la tub pe care-l gasesti cam peste tot). Poti sa faci si in spirala, iar apoi cu o scobitoare (nu trebuie sa-ti lipseasca cind tortalesti, este scula de baza :D ) tragi linii din mijloc catre margine, obtii niste modele interesante !(sper c-ai inteles ceva!) :((


Aura...asa arata un tort dichisit cu scobitoarea, "scula" importanta cum zicea Vrabiuta! :(( Mare adevar Vrabiuto! :floare:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-730-1296066594017.jpg

#204 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 26 January 2011 - 08:58 PM

vrabiuta merci pentru raspuns. Habar nu aveam ca exista topinguri :bounce: Am sa caut si pe la mine, sper sa gasesc.

divina, foarte frumos tort. Adevarul e ca nu prea ma simt in largul meu pe aici, printre atatea minunatii. In mod normal nu am ce cauta pentru ca incurc circulatia, dar am sperat sa vi se faca mila si de mine :rolleyes:
divina, cum ai facut ornamentele alea din ciocolata alba? Eu am incercat odata si nu am trecut nici de faza topitului. Adica am pus ciocolata maruntita pe abur dar am obtinut o masa compacta de cioco care nu se dezlipea de lingura. Am adaugat un pic de lapte si a fost mai rau, s-a taiat.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#205 Useril este offline   divina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 January 2011 - 09:22 PM

Vezi postareaaura, la 26 January 2011 - 08:58 PM, a spus:

vrabiuta merci pentru raspuns. Habar nu aveam ca exista topinguri :lol: Am sa caut si pe la mine, sper sa gasesc.

divina, foarte frumos tort. Adevarul e ca nu prea ma simt in largul meu pe aici, printre atatea minunatii. In mod normal nu am ce cauta pentru ca incurc circulatia, dar am sperat sa vi se faca mila si de mine :bounce:
divina, cum ai facut ornamentele alea din ciocolata alba? Eu am incercat odata si nu am trecut nici de faza topitului. Adica am pus ciocolata maruntita pe abur dar am obtinut o masa compacta de cioco care nu se dezlipea de lingura. Am adaugat un pic de lapte si a fost mai rau, s-a taiat.


Aura...as vrea eu sa fi facut tortul asta! :rolleyes: Nu-i facut de mine! Era doar un model salvat de mine ca sa-ti exemplific ce zicea Vrabiuta!N-am facut ornamente de ciocolata! Dar trebuie doar topita, omogenizata bine, sa fie fina si fara cocoloase si pe urma faci pe o hartie de copt ce model doresti, bagi la rece si pe urma le desprinzi usor de pe hartia de copt si le aplici pe tort!

Uite ca am gasit si un filmulet pe net ca sa vezi exact cum e! http://www.youtube.c...h?v=8ziUAG9LcuM

#206 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 26 January 2011 - 10:03 PM

divina, merci pentru link, f util, l-am salvat :rolleyes:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#207 Useril este offline   divina 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 21-September 10
  • LocationBucuresti

Postat 26 January 2011 - 10:09 PM

Vezi postareaaura, la 26 January 2011 - 10:03 PM, a spus:

divina, merci pentru link, f util, l-am salvat :rolleyes:


Cu placere! Daca intri pe youtube.com dai cautare dupa ce vrei tu, ce te intereseaza si ai sa vezi ce multe filmulete gasesti!Spor! :bounce:

#208 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 27 January 2011 - 07:17 AM

Vezi postareadivina, la 26 January 2011 - 09:22 PM, a spus:


Aura...as vrea eu sa fi facut tortul asta! :floare: Nu-i facut de mine! Era doar un model salvat de mine ca sa-ti exemplific ce zicea Vrabiuta!N-am facut ornamente de ciocolata! Dar trebuie doar topita, omogenizata bine, sa fie fina si fara cocoloase si pe urma faci pe o hartie de copt ce model doresti, bagi la rece si pe urma le desprinzi usor de pe hartia de copt si le aplici pe tort!

Uite ca am gasit si un filmulet pe net ca sa vezi exact cum e! http://www.youtube.c...h?v=8ziUAG9LcuM

:floare: Multumesc ! Despre ala era vorba, da nu gaseam la indemina nimic !

#209 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 27 January 2011 - 07:44 AM

Niste torturi frumoase:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-739-12961070208623.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-739-12961070461604.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-739-12961070574019.gif
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-739-12961070756428.jpeg


#210 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 27 January 2011 - 08:37 AM

aura- de nu gasesti toping-uri de fructe , cred ca il poti face acasa . tot ce iti trebuie sunt : capsuni sau zmeura (de la congi ) - le dezgheti , le pasezi (daca-s proaspete treci de faza cu dezghetu :floare: ), le pui cu putin zahar pe foc , dar nu le fierbi ca la gem , ci doar cateva clocote , iei de pe foc , si pui gelatina in prealabil hidratata (calculezi cata gelatina iti trebuie in functie de cat lichid ai ). caldut (nu rece , nu fierbinte - cat sa tii degetul in sos si sa simti cald) il torni unde vrei matale :floare:
divino - mama ce torturi ai tu acolo !!! cand ajung acasa le salvez . cel de cioco musai sa il fac vreodata !
punticu - superbe ! salvez azi tot-tot !

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 27 January 2011 - 08:37 AM


#211 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 January 2011 - 03:37 PM

daniela, asa ma gandeam si eu sa fac topingul. Dupa cum se vede in poza, sunt 2 feluri de crema si eu am sa le fac pe amandoua cu gelatina. Cum e bine sa le asez ca sa obtin straturi distincte? Intai pun blatul, apoi crema mov, las sa se intareasca?? si apoi adaug crema alba? Topingul cand se pune? dupa ce crema alba se intareste? Sper ca ati inteles problema mea:lol:
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#212 Useril este offline   anasia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 27 January 2011 - 04:48 PM

aura, ti-am raspuns aici; spor la lucru!

Aceasta postare a fost editata de anasia: 27 January 2011 - 04:49 PM


#213 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 27 January 2011 - 09:44 PM

Vezi postareaaura, la 27 January 2011 - 03:37 PM, a spus:

daniela, asa ma gandeam si eu sa fac topingul. Dupa cum se vede in poza, sunt 2 feluri de crema si eu am sa le fac pe amandoua cu gelatina. Cum e bine sa le asez ca sa obtin straturi distincte? Intai pun blatul, apoi crema mov, las sa se intareasca?? si apoi adaug crema alba? Topingul cand se pune? dupa ce crema alba se intareste? Sper ca ati inteles problema mea:lol:


scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme , dar nu am putut intra pe net (tooorturile astea). vad ca ai primit deja raspuns . spor la treaba !

#214 Useril este offline   punticu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 485
  • Inregistrat: 09-October 10
  • LocationTg-Jiu

Postat 06 February 2011 - 04:30 PM

Vrabiuta. uite cateva !

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-739-1297002605595.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-739-1297002619948.jpeg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-739-12970026327833.jpeg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-739-129700264348.jpeg

Edit ca nu stiu de ce se vad asa!

Aceasta postare a fost editata de punticu: 06 February 2011 - 04:32 PM


#215 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 06 February 2011 - 04:36 PM

pt vrabiuta
am gasit modelele astea de palarii care mi se par dragute, poate te ajuta cu ceva

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-91-12970027127964.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-91-12970027280348.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-91-12970027541555.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-91-12970027769657.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-91-12970028079765.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-91-12970028481995.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2011/post-91-12970028928472.jpg
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#216 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 06 February 2011 - 06:34 PM

Punticu ,CEC :D :D
Sunteti niste dragute !
Acu am o dilema : ;pe care sa-l aleg ? =)) Citeva sint dragute foc!Si eu trebuie sa fac doar unul ... =)) Oricum le salvez pe toate, ca nu se stie ...
Multumesc mult inca odata!

#217 Useril este offline   silviaanamaria 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 06 February 2011 - 09:49 PM

buna sunt noua pe aici...si am si eu cateva poze cu palari,dar nu stiu cum sa pe incarc aici... :)

#218 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 06 February 2011 - 10:01 PM

Vezi postareasilviaanamaria, la 06 February 2011 - 09:49 PM, a spus:

buna sunt noua pe aici...si am si eu cateva poze cu palari,dar nu stiu cum sa pe incarc aici... :)


Saluuut silviaanamaria si bine ai venit pe aici.Daca vrei sa incarci poze, dup ace ai scris measul atu,in josul paginii ,in stanga gasesti casutza "Rasfoire" dai click si apoi dai cu open de unde ai salvat in calculatorul tau ,poza.Apoi dai clik pe optiunea Attach This File de dedesubt,si apoi dai Add Reply.

Spor la treaba.

#219 Useril este offline   Anca_B 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 06 February 2011 - 10:04 PM

Fetelor trebuie sa fac o tiara,pt un tort!Aveti poze sau un tutorial cu asa ceva?Tiara vreau sa o fac din pdz si sa fie deasupra pe tort ca "topper".Tiara,se zice,nu? :) la aia de pe capul miss-urilor,nu?

#220 Useril este offline   silviaanamaria 

  • Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 27-January 11

Postat 06 February 2011 - 10:15 PM

multumescImagine atasata: monthly_02_2011/post-1076-12970233498139.jpg

Arata acest topic


  • 20 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi