ca sa ramina fructele intregi mama lasa fructele cu zahar o noapte in frigider apoi a doua zi dadea un clocot, scotea fructele, fierbea lichidul pina devenea sirop si apoi adauga fructele si le mai fierbea
acum aici metoda asta se numeste Ferber dar mi se pare ca prevede cite un clocot in fiecare zi, apoi racit apoi reluat a doua zi
Dezastre in bucatarie!
#162
Postat 03 September 2024 - 03:41 PM
Mda, mi-a trecut si mie prin cap, tarziu, evident, ca asa trebuia sa fac. Acum, cu astea congelate nu vad cum le-as mai lasa cu zahar peste noapte. Nu se vor flescai prea rau? Oricum, multumesc mult.
#163
Postat 03 September 2024 - 10:04 PM
nu stiu, dar s-ar putea sa se flescaiasca pentru ca virgula congelatul le inmoaie
singura posibilitate e sa incerci
singura posibilitate e sa incerci
#165
Postat 21 November 2024 - 10:25 PM
Ce o fi fost in capul meu crezand ca "placintele" astea nu o sa se imprastie daca omit sa pun ou? Hmmm, de fapt am vazut mai multe retete printre care si frisco friulano care nu avea ou dar se face oarecum altfel. Cartofi, ceapa, branza - la gust au fost chiar bune. Gata, am invatat lectia, alta data nu mai fac. (Astea din poza inca arata bine, am mai avut unele care s-au mancat cu lingura 🤪).
Imagini atasate
#166
Postat Ieri, 12:30 PM
Cat am căutat topicul ăsta și nu l-am găsit când am dat rateu acum câteva săptămâni! Am făcut și eu ceva în genul, ne-au plăcut și o să le mai fac deși au o tonă de calorii.
#167
Postat Ieri, 11:21 PM
adi_edi, la 21 November 2024 - 10:25 PM, a spus:
Ce o fi fost in capul meu crezand ca "placintele" astea nu o sa se imprastie daca omit sa pun ou? Hmmm, de fapt am vazut mai multe retete printre care si frisco friulano care nu avea ou dar se face oarecum altfel. Cartofi, ceapa, branza - la gust au fost chiar bune. Gata, am invatat lectia, alta data nu mai fac. (Astea din poza inca arata bine, am mai avut unele care s-au mancat cu lingura 🤪).
frico, adi
e bun de tot, adica ce e cartof cu brinza e bun mereu
sa fi fost de vina la tine timpul de copt si eventual marimea?