La multi ani Geany! mami de bubuleatza scumpa!
Postat 16 March 2010 - 12:08 AM
Foxule 23... daca-ti pun neste poze de la 23... si astea deacu' chiar ca zici ca-s bunica...
Postat 16 March 2010 - 12:27 AM
Iote aici':

Prima din stanga are o poveste deosebita,sotul dormea la maicamea cu ea la cap(pusa pe gemul la vitrina,io' eram in Italia la munca)cand am venit ne-am luat apartament(acu' 6 ani')sotu ca sa-si ia' poza cu el..maica'mea :nu lasa-mi poza...raspuns sotul:''i-ati mama poza ca cu ea ramai ca io' fata tot' ti-o iau''si acu ii scoate mama ochii cu fraza asta...la un timp,uda tata feriga de pe ''vetrina''si strica poza...vini mama cu poza ,la ginerelu' ioti mama i-ati poza ca tii mult la ea...
da sotu zice:''paii mama asa mi-o aduci??''
da si mama nu se lasa:'''eii lasa mama ca si eu cum ti-am dat fattaa..''
A doua poza noo coment'' eram tineri ''dreaga''..ci vrei??!!

Prima din stanga are o poveste deosebita,sotul dormea la maicamea cu ea la cap(pusa pe gemul la vitrina,io' eram in Italia la munca)cand am venit ne-am luat apartament(acu' 6 ani')sotu ca sa-si ia' poza cu el..maica'mea :nu lasa-mi poza...raspuns sotul:''i-ati mama poza ca cu ea ramai ca io' fata tot' ti-o iau''si acu ii scoate mama ochii cu fraza asta...la un timp,uda tata feriga de pe ''vetrina''si strica poza...vini mama cu poza ,la ginerelu' ioti mama i-ati poza ca tii mult la ea...
da sotu zice:''paii mama asa mi-o aduci??''
da si mama nu se lasa:'''eii lasa mama ca si eu cum ti-am dat fattaa..''
A doua poza noo coment'' eram tineri ''dreaga''..ci vrei??!!
Postat 16 March 2010 - 09:15 AM
La multi ani!

[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]
Postat 16 March 2010 - 09:45 AM
La multi ani, Geany!
Sanatate si fericire , alaturi de cei dragi!
Sanatate si fericire , alaturi de cei dragi!
Imagini atasate

Postat 16 March 2010 - 01:19 PM
La Multi Ani Geanina!O imbratisare calda si multe urari de bine!

Postat 16 March 2010 - 01:37 PM
LA MULTI ANI!!! cu multa sanatate, bucurii cu carul, dragoste cat cuprinde si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!!!

GEORGIA
Postat 16 March 2010 - 03:19 PM
Geany, la multi ani, chiar daca am intarziat o zi... Te pup si iti doresc sa fii mereu asa, si sa iti traiasca familia si sa fie toti sanatosi ca sa te bucuri de ei.
Postat 16 March 2010 - 03:31 PM
Dragele mele multumesc mult vb. lui foxu'am inima cat un dovleac...

Postat 15 March 2011 - 09:13 AM
Ce, iar e ziua ta? Pai nu fu si anu' trecut?
Sa ai parte de bucurii si impliniri draga mea, sa cresti pe drumul intelepciunii insa sa ramai la fel de frieshä si nebunatica!
Epi bärzdei tu iuuuu!!!!

Sa ai parte de bucurii si impliniri draga mea, sa cresti pe drumul intelepciunii insa sa ramai la fel de frieshä si nebunatica!
Epi bärzdei tu iuuuu!!!!

Heave ho, buccaneers ;)

Postat 15 March 2011 - 09:24 AM
La multi ani, scumpa si draga Geany! Sa ne traiesti multi-multi ani sanatosi si fericiti, sa ai parte de tot binele din lume si sa ne bucuri zilnic cu cate o minune (de-a ta sau de-a lui "Atzilica).
Un maaare
de la mine, toata dragostea si la cat mai multe gugosi! 

Un maaare

Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 15 March 2011 - 09:49 AM
La multi ani, Geany, sanatate multa si sa ne încînti cu multe noi retete

Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!