Ne laudam in stil barbar! :D
Postat 01 July 2010 - 03:51 PM
Anca felicitari, excelent rezultat
Lori, Ioana si Foxyy- felicitari pentru intilnire.
Lori ce frumoasa esti, da stiu te-am mai vazut de dupa ochelari, dar
acum parca te-am vazut mai bine
Ioana,frumoasa foc, aaaa si e frumos si ce se vede din Fox
Postat 01 July 2010 - 03:54 PM
Carmen L, la 01 July 2010 - 03:51 PM, a spus:
Anca felicitari, excelent rezultat
Lori, Ioana si Foxyy- felicitari pentru intilnire.
Lori ce frumoasa esti, da stiu te-am mai vazut de dupa ochelari, dar
acum parca te-am vazut mai bine
Ioana,frumoasa foc, aaaa si e frumos si ce se vede din Fox
Saru'mana!
Postat 01 July 2010 - 10:09 PM
Postat 01 July 2010 - 10:11 PM
simonaro29, la 01 July 2010 - 08:45 AM, a spus:
julix_2007, la 30 June 2010 - 08:40 PM, a spus:
Felicitari!
Si eu am plecat tot la 2 ani cu burse d-astea.Acum, ca vine bebelina , facem pauza
Multumesc. E prima bursa de genul asta. Am mai fost cu un Arion, la Paris. Mi-a placut si am prins curaj.
Sa fii sanatoasa si bebelina la fel. Nastere usoara. Asta e o realizare si mai importanta.
Postat 02 July 2010 - 09:02 AM
A venit,insa,si randul meu sa ma laud.Patrick a avut duminica trecuta primul Turnier de fotbal la care a luat parte.Nu au luat ei locul intai,dar ce conteaza,important e ca le-a facut placere sa joace si s-au distrat,neimpiedicati de multimea de spectatori(parinti si rude).Au fost 6 echipe participante,de copilasi cam tot de varsta lui Patrick(5-7 ani).A fost o placere sa-i vezi cum joaca fotbal --unul la minge,restul dupa el;nu mai avea sarmanul la cine sa paseze mingea mai departe-- Ok,dar sa trecem peste asta
La inceputul meciului s-au adunat toata echipa si s-au inteles ceva,nu stiu ce,ca nu mi-a zis Patrick:
IMG_4791.JPG (133.26K)
Number of downloads: 6
(Patrick a fost la echipa visinie,din spate)
Se dau si trofee.(Toate echipele au primit.Ai nostrii au luat locul 5,dar nu conteaza,trebuie sa invete si sa piarda)
IMG_4885.JPG (138.91K)
Number of downloads: 5
Si oare cine e cu numarul 10?Exact!Manca-l-ar mama pe el!
Si o poza pentru albumul de familie:
IMG_4943.JPG (155.74K)
Amelie era cu alte treburi acolo,abia am pacalit-o sa stea la poza .
Duminica are alt Turnier,sa vedem cum or sa joace.
Postat 02 July 2010 - 09:15 AM
Poza e mai veche,de vreo 3 saptamani,parca si voi aveti voie sa ghiciti unde am facut-o si de ce ma laud ca am poza in zona aia
IMG_4227 - Kopie - Kopie.JPG (167.42K)
Postat 02 July 2010 - 11:30 AM
Felicitari fotbalistului Patrick
Postat 02 July 2010 - 11:40 AM
Amelie are codite,dar nu tot timpul.Ii place sa fie cocheta,dar daca nu ar trebui sa-i fac parul in fiecare zi ar fi si mai frumos.Nu-i place sa-i umblu in par,daca ii face altcineva "strain" parul nu zice nu,ci sta pana e gata.A impletit-o sora-mea in Romania,dar nu a zis nimic .
Multumesc si din partea lui Patrick;asteptam acum urmatorul joc
Postat 02 July 2010 - 12:16 PM
petunie, la 02 July 2010 - 09:02 AM, a spus:
A venit,insa,si randul meu sa ma laud.Patrick a avut duminica trecuta primul Turnier de fotbal la care a luat parte.Nu au luat ei locul intai,dar ce conteaza,important e ca le-a facut placere sa joace si s-au distrat,neimpiedicati de multimea de spectatori(parinti si rude).Au fost 6 echipe participante,de copilasi cam tot de varsta lui Patrick(5-7 ani).A fost o placere sa-i vezi cum joaca fotbal --unul la minge,restul dupa el;nu mai avea sarmanul la cine sa paseze mingea mai departe-- Ok,dar sa trecem peste asta
La inceputul meciului s-au adunat toata echipa si s-au inteles ceva,nu stiu ce,ca nu mi-a zis Patrick:
(Patrick a fost la echipa visinie,din spate)
Se dau si trofee.(Toate echipele au primit.Ai nostrii au luat locul 5,dar nu conteaza,trebuie sa invete si sa piarda)
Si oare cine e cu numarul 10?Exact!Manca-l-ar mama pe el!
Duminica are alt Turnier,sa vedem cum or sa joace.
Bravoooooo!!! Uite viitorul campion mondial!!!
Postat 02 July 2010 - 12:20 PM
petunie, la 02 July 2010 - 09:15 AM, a spus:
Poza e mai veche,de vreo 3 saptamani,parca si voi aveti voie sa ghiciti unde am facut-o si de ce ma laud ca am poza in zona aia
Ce familie frumoasa!!!
Postat 02 July 2010 - 05:17 PM
petunie, la 02 July 2010 - 09:02 AM, a spus:
...
Petunelo felicitari!!!
pe langa ca imi place poza pentru album ca-s scumpi amandoi impreuna, imi place de nu mai pot ca Amelie e desculta ador piciorusele ("labutele") goale de copii.
zi-ne si de a doua poza? ca io habar nu am da-s curioasa
Postat 03 July 2010 - 11:28 PM
Diana,peste cîtiva ani îl vedem pe Patrick la mondiale!
Andrada,asteptam poze!
Nu e motiv de lauda,doar un anunt
Fetele noastre de la handbal,au avut turneul de vara.Au fost pe locul 6.
Tinînd cont ca turneul a fost international,merge
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 03 July 2010 - 11:33 PM
Julixa, iti urez un training cat mai plin de trairi atat stiintifice cat si emotionale! Sper sa cunosti profi de peste tot si sa ai un schimb de experienta si informatii pe masura dorintelor tale! Ar fi interesant sa ne impartasesti putin din aceste experiente
Eiiiiiii, uite unde sta viitorul fotbalului nemtesc. Sa iti traiasca pruncii Diana! Ai toate motivele sa fii o mamica mandra! Extraordinare realizare ai tu acolo. Tolle Leistung Süße!
Kiken: o casa trainica si plina de veselie si plina din toate punctele de vedere
Postat 03 July 2010 - 11:39 PM
Foxyy, la 02 July 2010 - 12:16 PM, a spus:
Bravoooooo!!! Uite viitorul campion mondial!!!
Hehe,mersi!
boni, la 02 July 2010 - 05:17 PM, a spus:
Petunelo felicitari!!!
pe langa ca imi place poza pentru album ca-s scumpi amandoi impreuna, imi place de nu mai pot ca Amelie e desculta ador piciorusele ("labutele") goale de copii.
zi-ne si de a doua poza? ca io habar nu am da-s curioasa
Multumesc,boni!
Patrick era dezamagit ca el nu a avut voie sa se descalte,dar era prea stresant ca au avut pauze scurte intre meciuri.
Pentru a doua poza dau un indiciu:e langa Dunare facuta
julix_2007, la 02 July 2010 - 10:26 PM, a spus:
Mersi,julix!Sa vedem cat o sa-i placa de mult in continuare
stella, la 02 July 2010 - 10:37 PM, a spus:
Mersi,stella
KikenHana, la 02 July 2010 - 10:53 PM, a spus:
Ma laud si eu ca in urmatoarele saptamani ne mutam in casa noua. Promit sa-mi fac mai mult timp si sa vin curand cu poze. Va pup!
Abia astept sa vad pozele,kiken
Maya, la 03 July 2010 - 11:28 PM, a spus:
Diana,peste cîtiva ani îl vedem pe Patrick la mondiale!
Nu e motiv de lauda,doar un anunt
Fetele noastre de la handbal,au avut turneul de vara.Au fost pe locul 6.
Tinînd cont ca turneul a fost international,merge
Am vazut-o astazi pe Denise in oras.A devenit o adevarata domnisoara si se face tot mai frumoasa si mai frumoasa.Bravo lor pentru rezultatul la handbal
Sa speram ca-l vedem pe Patrick,depinde numai de el
Postat 03 July 2010 - 11:41 PM
Lapona Enigel, la 03 July 2010 - 11:33 PM, a spus:
Julixa, iti urez un training cat mai plin de trairi atat stiintifice cat si emotionale! Sper sa cunosti profi de peste tot si sa ai un schimb de experienta si informatii pe masura dorintelor tale! Ar fi interesant sa ne impartasesti putin din aceste experiente
Eiiiiiii, uite unde sta viitorul fotbalului nemtesc. Sa iti traiasca pruncii Diana! Ai toate motivele sa fii o mamica mandra! Extraordinare realizare ai tu acolo. Tolle Leistung Süße!
Kiken: o casa trainica si plina de veselie si plina din toate punctele de vedere
Multumesc,Laponica.Chiar is tare mandra de copiii mei,ca orice mama de altfel,si pe zi ce trece tot mai creste sentimentul asta.Manca-i-ar mama pe ei