Forum Culinar: Ne laudam in stil barbar! - Forum Culinar

Salt la continut

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ne laudam in stil barbar! :D

#61 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 March 2010 - 02:13 PM

Mai bine ne rugam de Alex a lui Giorgi sa ne spuna si noua poezia. Felicitari!
Mie tare mi-ar placea daca s-ar face un topic in care sa vad ce deseneaza copii vostri. Mi-ar pune un zambet pe fata in fiecare zi :angryfire: Sa va traiasca!
The more I see, the less I know.

#62 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 March 2010 - 04:08 PM

Vezi postareafloricica, la 17 March 2010 - 06:49 AM, a spus:

Topicul asta cu " ma laud" si alalalt cu " ce ma enervez" sunt " capodopera vechi vechi si vad ca unii care scriu aici scriu si dincolo..la alte topice. Deci se poseteaza mancare aici si se posteaza aceeasi farfurie si acolo. N-o fi mai bine sa facem pace? Am mai avut " recreatia "...si acolo m-am inregistrat dar a murit. Alt forum cu aceeasi membri. Eu nu mi-am pus semnatura pe un topic dar eu va iubesc si aici cum va iubesc si acolo. Ca or intrat cateva jigodii...d-apai ce nu te omoara te face mai puternic.
Aceleasi subiecte care sunt pe culinar sunt si aici. De ce lumea pune efort sa pozeze retetele si aici si acolo ?

Bai, in stil barbar ati furat idei de dincolo . Hai hai...

Floricico,stiu ca pe tine te doare în basca,dar totusi ti-o spun.Pe mine m-ai jignit!
Si ca sa fiu directa ca tine,îti spun asa : Sa-ti fie rusine!
Cînd ai venit tu pe forumul ala,unii dintre noi aveau depusa o munca de ani de zile acolo!
Am furat idei?Tu ai mai fost pe alte forumuri? Subiecte de acest gen gasesti pe orice amarît de forum!Cît despre "Off Topic", are tot prostu!E ok asa? Nu ai dreptul sa acuzi pe nimeni de furt!Aici ma opresc,sa nu-ti mai spun si altceva!

Noi nu am obligat,si nici nu am cersit la usa nimanui sa vina careva la noi.Fiecare e liber sa posteze unde doreste.Noi nu impunem niciunui membru sa posteze numai la noi,si nici nu avem probleme daca posteaza si pe culinar si aici,pe bloguri,sau mai stiu eu unde.Fiecare e liber sa faca ceea ce doreste!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#63 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 March 2010 - 04:19 PM

Vezi postareaPiscotel, la 17 March 2010 - 01:53 PM, a spus:

PS-u

la postul anterior.
Mai bine taceam,dar m-o mancat limba vorba Mayei.
Rugamintea mea este sa nu mai dezbatem pe tema.
Deloc,dar deloc !
Multumesc.

Pisco,îmi pare rau,dar a trebuit sa spun si eu ceva.
În primul rînd,sîntem o bucatica din comunitatea de dincolo,si e clar ca ne lipsesc anumite colturi,asta din obisnuinta.Cu toate ca majoritatea sîntem vechi,forumul de-abia s-a nascut,si normal ca vom mai avea subiecte asemanatoare cu cele de pe culinar...dar acest gen de subiecte se gasesc în orice forum.Ma rog...asta este,fiecare cît poate!

Giorgiana,felicitari lui Alex :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#64 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 17 March 2010 - 05:14 PM

Eu m-am asezat aici fiindca e mai intim. Urmaresc mai usor ceea ce se scrie si nu sunt inundata de reclame la fiecare click. Am incercat sa ma rup de tot, din pacate n-am reusit, continui sa scriu si dincolo la Metoda Drastica si sa mai felicit de ziua ei cate o fata care nu e inscrisa aici, incercand sa nu ma dublez in postari.
Ceea ce am simtit eu si m-a facut sa ma retrag e senzatia ca pecuniarul primeaza, ca forumul s-a transformat intr-o unealta de facut bani in detrimentul forumistilor, m-am simtit inundata de noi utilizatori ce scriu 2-3 postari, n-au nici inspiratia de a-si pune un ID simpatic (ci tip utilizator 253780) si apoi dispar in ceatza...alteori am avut senzatia ca se creaza "falsi" utilizatori care vin si dau o bomba doar ca sa creasca audienta, ca sa se provoace certuri, etc.

Eu am ajuns la o varsta la care apreciez linistea si pacea! :floare:

#65 Useril este offline   Narnia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 254

Postat 17 March 2010 - 06:08 PM

Doamnelor, discutia asta este inutila si usor deplasata.
Parerea mea este ca nimeni nu trebuie sa explice ce, unde, de ce sau de cate ori posteaza. E strict optiunea fiecaruia si nimeni nu e obligat sa se justifice in fata nimanui. In final, daca aleg sa activez pe un singur forum este pentru ca asta am chef, daca aleg sa activez pe 2 sau mai multe forumuri, e timpul meu si e treaba mea ce fac cu el. Nu exista un contract semnat cu un forum anume si nu ma plateste nimeni sa activez sau nu undeva. Ce imi place sau ce nu-mi place la un anumit forum, daca scriu sau nu pe un anumit forum sau pe cate forumuri aleg, ca utilizator sa pun o reteta, sunt chestiuni pe care nu am nici-un motiv sa le explic cuiva, e ca si cum ar trebui sa ma justific pentru faptul ca imi fac cumparaturile de la un magazin si nu de la altul sau ca merg la mai multe magazine cu acelasi profil, nu doar la unu. de ce ar interesa pe cineva unde-mi cheltuiesc eu banii, respectiv timpul ? Imagine postata

In alta ordine de idei, revenind la subiectul topicului, Ralu, felicitari pentru noua achizitie. S-o folosesti cu drag si sa ai rezultate grozave cu ea. Felicitari tuturor pentru motivele de lauda pe topic.

Ma mai laud si eu azi cu ceva, cu nepoata-mea mea iubita care este clasa intai si tocmai am aflat ca va merge la olimpiada la romana si matematica. Imagine postata
Si ca sa nu ma opresc din laudat, pun si poza cu noul meu copilas si cu cele doua jucarii ale lui. Imagine postata

Fisier atasat  DSC05538_a (Medium).jpg (48.65K)
Number of downloads: 6

#66 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 March 2010 - 06:14 PM

Narnia,cum e? Banuiesc ci probat-o,jucat-o,încercat-o..Te astept cu impresii si imagini :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#67 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 March 2010 - 06:24 PM

Vezi postarealaura_lala, la 17 March 2010 - 05:14 PM, a spus:

Eu m-am asezat aici fiindca e mai intim. Urmaresc mai usor ceea ce se scrie si nu sunt inundata de reclame la fiecare click. Am incercat sa ma rup de tot, din pacate n-am reusit, continui sa scriu si dincolo la Metoda Drastica si sa mai felicit de ziua ei cate o fata care nu e inscrisa aici, incercand sa nu ma dublez in postari.
Ceea ce am simtit eu si m-a facut sa ma retrag e senzatia ca pecuniarul primeaza, ca forumul s-a transformat intr-o unealta de facut bani in detrimentul forumistilor, m-am simtit inundata de noi utilizatori ce scriu 2-3 postari, n-au nici inspiratia de a-si pune un ID simpatic (ci tip utilizator 253780) si apoi dispar in ceatza...alteori am avut senzatia ca se creaza "falsi" utilizatori care vin si dau o bomba doar ca sa creasca audienta, ca sa se provoace certuri, etc.

Eu am ajuns la o varsta la care apreciez linistea si pacea! :pupic:

Subscriu in totalitate! De altfel, ca s-a pomenit mai sus, consider ca felul de a replica al unor moderatori lasa sa transpara cat se poate de clar politica site-ului. Trist, dar adevarat. Eu mai citesc foarte rar acolo. Imi lipsesc unii useri foarte tare, nu o sa ii numesc aici. Per total, cred ca "schisma" asta a fost dureroasa pentru toti cei care am apartinut atata timp comunitatii respective. Cred, personal, ca am iesit demult din sfera stricta a virtualului, chiar daca poate nu ne-am vazut in carne si oase.

Forumul acesta imi aduce aminte de culinar la inceput. Imi place intimitatea asta :floare:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#68 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 March 2010 - 06:24 PM

Narnia: lovely tool! La cat mai multe imortalizari eclatante!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#69 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 March 2010 - 06:40 PM

Georgiana, felicitari pt Alex.

Narnia, inca odata felicitari, la cat mai multe poze mega, extra super :floare:

Acus ma duc la ce ma enervez :pupic:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#70 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 17 March 2010 - 06:49 PM

Narnia,

Sa le stapanesti sanatoasa !
Sa faci poze frumoase si sa ne mai impartasesti si noua din experienta ta.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#71 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 17 March 2010 - 07:06 PM

Giorgi si Narnia felicitari.

#72 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 17 March 2010 - 07:18 PM

Ba nu ma doare la basca, imi pare rau ca am jignit pe cineva. Nu as fi vrut asta. Imi cer scuze si nici nu vreau sa scormonesc in motivele fiecaruia.
The more I see, the less I know.

#73 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 March 2010 - 07:22 PM

Vezi postareafloricica, la 17 March 2010 - 07:18 PM, a spus:

Ba nu ma doare la basca, imi pare rau ca am jignit pe cineva. Nu as fi vrut asta. Imi cer scuze si nici nu vreau sa scormonesc in motivele fiecaruia.

Multumesc.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#74 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 March 2010 - 07:37 PM

Draga Maya mie mi-a placut topicul nou deschis intitulat Scuze,eu cred ca e foarte util,de multe ori poate suntem nervoase si ne mai lasam''duse de val''asa ca un topic cu Scuze cred ca ar fi tare binevenit...Va pup fetelor :sleepy3: si daca am gresit cu ceva ne vedem la Scuze.... :lol:

#75 Useril este offline   Narnia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 254

Postat 17 March 2010 - 09:43 PM

Multumesc frumos tuturor. Imagine postata

Am facut multe teste, pentru moment sunt in faza in care invat sa-l cunosc, sunt mult mai multe optiuni decat pe un bridge si vreau sa le invat, ca sa-l pot folosi cat mai bine atunci cand o sa am nevoie.

Maya, pana in prezent imi place foarte mult, l-am testat in mai multe situatii. Cel mai mult ma incanta faptul ca la ISO 3200 nivelul zgomotului este acceptabil, pozele sunt utilizabile fara probleme. Asta o sa-mi fie foarte util, noi mergem adesea la diverse evenimente, spectacole, concerte etc, unde persoanajele fiind in miscare, sunt nevoita sa cresc ISO ca sa pot regla un timp de expunere mai mic.

Piscotel, multumesc mult.
De la pozele tale mi-a venit o idee pentru viitor, poate reusesc sa explic mai clar cu ajutorul imaginilor anumite lucruri. O sa ma gandesc mai bine cum as putea sa fac.

#76 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 17 March 2010 - 10:21 PM

Narnia,

Ar fi minunat.
Eu am inceput sa scriu intr-un carnetel,dupa explicatiile tale.
Si a doua zi pun in practica ce ne-ai invatat.
Pentru mine e mult mai simplu asa cu exemple decat sa citesc dintr-o carticica de 15/15 cm si care are 80 de pagini scrise marunt si sterp.
Pe care le-am citit si nu am inteles mare lucru.
Multumesc si aici pentru timpul si rabdarea ta.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#77 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 17 March 2010 - 10:28 PM

Vezi postarealaura_lala, la 17 March 2010 - 05:14 PM, a spus:

Eu am ajuns la o varsta la care apreciez linistea si pacea! :P

Si eu am ajuns la o varsta unde motto-ul meu este:Home is where your heart is!

Felicitari nepotelei, Narnia, si tie, pentru ultima achizitie!

Felicitari, Alex!

Ma duc la dedicatii si va dedic o melodie!

#78 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 March 2010 - 10:47 PM

Ralu si Narnia, sa va bucurati de noile achizitii :P
Geany, Eataly, sa va traiasca micii pictori B) Eu ma gandesc cu groaza cand a incepe si al meu pictatul pe pereti ca noi avem tapet B)
Kiken, sa faci cat mai multe bunatati in viitoarea bucatarie B)
Bravo Alex!! La mai mare..

Ma laud si eu cu al meu fecior ca stie sa zica mama (cand are el chef, desigur :P :P) si se ridica singur singurel in picioruse :P , sprijinindu-se de pat sau de mine... ba chiar a avut curaj sa-si dea drumul si la maini de cateva ori, da' inca n-are echilibrul necesar :P)Comoara mamii B) B)
Imagine postata

#79 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 March 2010 - 11:00 PM

Vezi postareaOlgutza, la 17 March 2010 - 10:47 PM, a spus:

Ma laud si eu cu al meu fecior ca stie sa zica mama (cand are el chef, desigur :P B)) si se ridica singur singurel in picioruse :P , sprijinindu-se de pat sau de mine... ba chiar a avut curaj sa-si dea drumul si la maini de cateva ori, da' inca n-are echilibrul necesar :P)Comoara mamii B) :P

Sa nu uiti momentele astea niciodata,sînt cele mai frumoase :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#80 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 March 2010 - 11:00 PM

Sa-ti traiasca Olguta si sa fie sanatos mititelu'sa vezi ce repede trece la scris pe pereti...

Arata acest topic

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul