Ne laudam in stil barbar! :D
#402
Postat 11 April 2012 - 07:13 AM
#404
Postat 11 April 2012 - 10:04 AM
#406
Postat 18 April 2012 - 03:38 PM
Eu ma laud cu nepoata mea(una dintre ele) ca datorita rezultatelor la invataura a plecat de data asta la Kracovia intr-un schimb de experiente.
Sunt o matusa fericita cu 5 printese
#407
Postat 18 April 2012 - 07:29 PM
Ioana, la 18 April 2012 - 03:38 PM, a spus:
Eu ma laud cu nepoata mea(una dintre ele) ca datorita rezultatelor la invataura a plecat de data asta la Kracovia intr-un schimb de experiente.
Sunt o matusa fericita cu 5 printese
Asa vesti mai da! Felicitari matusico! Bravo copilei studioase!
#408
Postat 26 April 2012 - 12:53 PM
Imaginati-va cel mai bun ulei de masline, cel mai aromat ulei de samburi de dovleac, cel mai fin ulei de nuca, de susan si poate doar asa veti avea o idee de aroma incredibila.
Are gust intens de floarea soarelui si miroasa solar a petale aurii si rasina transparenta de pe samburii cruzi cu coronita inca atasata.
I-am trimis acum cateva minute un e-mail, implorandu-l sa intrebe pe persoana care l-a presat daca nu are de vanzare macar inca un litru.
Si sa stabileasca pretul fara sa ma intrebe.
Si ma mai laud cu micii din pasta preparata de mine, pe baza multora din indicatiile din reteta cunoscuta, din scrisoarea de la leat 1920, reteta atunci secreta de la Carul cu Bere.
Cei care au stat azi cu picioarele sub masa mea au mancat ca nesmititii
Sa le fie de mine!
Si voua, prieteni laudarosi
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#409
Postat 26 April 2012 - 01:33 PM
W Mamadeus Paparotti, la 26 April 2012 - 12:53 PM, a spus:
Imaginati-va cel mai bun ulei de masline, cel mai aromat ulei de samburi de dovleac, cel mai fin ulei de nuca, de susan si poate doar asa veti avea o idee de aroma incredibila.
Are gust intens de floarea soarelui si miroasa solar a petale aurii si rasina transparenta de pe samburii cruzi cu coronita inca atasata.
I-am trimis acum cateva minute un e-mail, implorandu-l sa intrebe pe persoana care l-a presat daca nu are de vanzare macar inca un litru.
Si sa stabileasca pretul fara sa ma intrebe.
Si ma mai laud cu micii din pasta preparata de mine, pe baza multora din indicatiile din reteta cunoscuta, din scrisoarea de la leat 1920, reteta atunci secreta de la Carul cu Bere.
Cei care au stat azi cu picioarele sub masa mea au mancat ca nesmititii
Sa le fie de mine!
Si voua, prieteni laudarosi
Maestre, nu pot decat sa te invidiez. Si pentru mici, dar mai ales pentru ulei.......
#410
Postat 26 April 2012 - 01:34 PM
#411
Postat 26 April 2012 - 01:50 PM
totusi nu place oricui, numai eu cumparam de la el.
#412
Postat 26 April 2012 - 01:52 PM
any_annette, la 26 April 2012 - 01:34 PM, a spus:
Pana vine dumnealui, iti zic io unde poti gasi 2 retete: una de pe vremurile interbelice, sau alta chiar incercata de Paparotti!
#414
Postat 26 April 2012 - 10:01 PM
Cristina, la 11 April 2012 - 01:50 AM, a spus:
felicitari The Husband! felicitari Cristina pentru alegerea facuta!
lauda-te maestre, ca zici bine!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
#415
Postat 02 October 2012 - 11:26 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#416
Postat 03 October 2012 - 12:55 PM
Maya, la 02 October 2012 - 11:26 PM, a spus:
Ma bucur ca sunt bune, sper ca ai mai lasat si pentru la iarna ceva!
Tie ti se potriveste poanta asta:
Sotul:
Ce buna este prajitura asta!
Sotia:
Da, dar cand o fi coapta!
#417
Postat 03 October 2012 - 01:16 PM
#418
Postat 13 December 2012 - 06:33 AM
IMG_20121209_165625-1.jpg (299.44K)
Number of downloads: 0
DSC07504-1.jpg (322.59K)
Number of downloads: 0
DSC07536-1.jpg (328.7K)
Number of downloads: 0
#419
Postat 13 December 2012 - 06:36 AM
#420
Postat 13 December 2012 - 06:56 AM
Te mai felicit o data si aici, atat pe tine cat si pe Tudor. Sunt mandra de voi!
Dupa cum ti-am zis si la tel, daca ma supara careva te anunt, da?