Forum Culinar: Ne laudam in stil barbar! - Forum Culinar

Salt la continut

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ne laudam in stil barbar! :D

#101 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,427
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 23 March 2010 - 05:15 PM

Ma laud si eu in stil barbar ca am fost acasa si i-am gasit bine pe ai mei si am mancat urzici si branza de burduf si ne-am povestit si ne-am imbratisat si ne-a fost bine si mama nici n-a plans cand am plecat inapoi. Sa ne dea Dumnezeu la toti cat mai multe zile din astea.
brain loading....please wait....

#102 Useril este offline   Narnia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 23 March 2010 - 05:56 PM

Ce fain, asta da motiv de lauda ... Imagine postata

#103 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 23 March 2010 - 06:15 PM

Vezi postareablack_cat, la 23 March 2010 - 05:15 PM, a spus:

Ma laud si eu in stil barbar ca am fost acasa si i-am gasit bine pe ai mei si am mancat urzici si branza de burduf si ne-am povestit si ne-am imbratisat si ne-a fost bine si mama nici n-a plans cand am plecat inapoi. Sa ne dea Dumnezeu la toti cat mai multe zile din astea.

Bine ai venit acasa! Ma bucur si eu de bucuria voastra :biggrin:
A cat is a friend fur-ever !

#104 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017

Postat 24 March 2010 - 01:59 AM

...si mama nici n-a plans cand am plecat inapoi...

Asta da realizare :) mamei !
raluca elena

#105 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 March 2010 - 09:39 AM

Ma bucur si eu pentru voi, ca a fost asa de bine acasa, cum putea sa fie altfel acasa! si sa dea Dumnezeu sa-i gasiti mereu bine pe ai vostrii si sa petreceti intotdeauna clipe minunate alaturi de ei!!!
GEORGIA

#106 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2010 - 02:01 PM

Va multumesc mult dragele mele :help: . Si intr-adevar faptul ca mama mea s-a aratat in sfarsit, dupa 5 ani, impacata si multumita de alegerea noastra este cea mai extraordinara bucurie pe care mi-o putea face. Din pacate ai mei sint batrani si bolnavi iar doctorii le-au interzis cu desavarsire calatoriile cu avionul asa ca ei nu pot veni sa ne viziteze, sa vada cum traim, unde dormim, cum mancam.... numai isi imagineaza dupa pozele si filmuletele pe care le trimitem noi.

#107 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 25 March 2010 - 02:54 PM

Vezi postareablack_cat, la 24 March 2010 - 02:01 PM, a spus:

Va multumesc mult dragele mele :lol: . Si intr-adevar faptul ca mama mea s-a aratat in sfarsit, dupa 5 ani, impacata si multumita de alegerea noastra este cea mai extraordinara bucurie pe care mi-o putea face. Din pacate ai mei sint batrani si bolnavi iar doctorii le-au interzis cu desavarsire calatoriile cu avionul asa ca ei nu pot veni sa ne viziteze, sa vada cum traim, unde dormim, cum mancam.... numai isi imagineaza dupa pozele si filmuletele pe care le trimitem noi.

Pacat ca nu va pot vizita parintii,dar bine ca puteti merge voi acasa :blush:
Eu am fost acasa prima data de sarbatorile de iarna/revelionul 98/99,dupa aproape 8 ani,iar Dan,avea deja aproape 10 de cînd nu-si vazuse mama.Ai mei cel putin veneau la noi,dar soacra-mea,pîna acu vreo 3 ani nu a fost niciodata la noi(are probleme cu drumurile lungi...în orice mijloc de transport,nici macar avionul).
Noi nu am putut merge din cauza actelor.Sotul meu era azilant,iar eu vizitatoarea lui care avea doar o viza de tolerare(Duldung) :) ...ce vremuri nebune ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#108 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 May 2010 - 07:04 PM

Fetelor azi ma laud in stil barbar,pt. ca am petrecut o zi minunata alaturi de parintii mei,am mers la o terasa la o bere,am dus pe bubu' la leagane(toboganele sunt preferatele lui,alea in spirala...)'s-a zbenguit si s-a jucat cu mingea cu bunicii ca acu'a adormit in fund la calculator...Am servit pe seara la mine pe balcon:mezelicuri,branze,cipsuri si alune tot cu o bere rece muzica la maxim :hungry: ca la romani ,ce mai o zi suuperr!!!Mama mea avea 2 ,,platoaie''sub forma de lebada care mie imi placeau tare mult,asa ca azi mi-a facut o surpriza si fara nici o ocazie anume mi-a facut si mie cadou 2(le-a comandat special la bucuresti pt. moa')...Iacata'frumusetile''...

Fisier atasat  S4035045.JPG (73.47K)
Number of downloads: 8

Fisier atasat  S4035047.JPG (65.4K)
Number of downloads: 8

Is'innebunita dupa ele... :hungry: :hungry:

Cine n-are mama ca a mea sa-si cumpere...

#109 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 08 May 2010 - 07:15 PM

Vezi postareaGeany, la 08 May 2010 - 07:04 PM, a spus:

Fetelor azi ma laud in stil barbar,pt. ca am petrecut o zi minunata alaturi de parintii mei,am mers la o terasa la o bere,am dus pe bubu' la leagane(toboganele sunt preferatele lui,alea in spirala...)'s-a zbenguit si s-a jucat cu mingea cu bunicii ca acu'a adormit in fund la calculator...Am servit pe seara la mine pe balcon:mezelicuri,branze,cipsuri si alune tot cu o bere rece muzica la maxim :hungry: ca la romani ,ce mai o zi suuperr!!!Mama mea avea 2 ,,platoaie''sub forma de lebada care mie imi placeau tare mult,asa ca azi mi-a facut o surpriza si fara nici o ocazie anume mi-a facut si mie cadou 2(le-a comandat special la bucuresti pt. moa')...Iacata'frumusetile''...

Atasament S4035045.JPG

Atasament S4035047.JPG

Is'innebunita dupa ele... :pupic: :hungry:

Cine n-are mama ca a mea sa-si cumpere...

Sa folosesti fericita lebedele, alaturi de cei dragi tie. Si mai ales, sa-ti traiasca mama ani multi si sanatosi :hungry:
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#110 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 May 2010 - 07:38 PM

Multumesc la fel Cassia...Sunt momente nepretuie,cele petrecute cu cei dragi...Cat despre lebede tin la ele ca la ochii din cap'imi plac tare mult...Le ador!!..

#111 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 09 May 2010 - 10:12 AM

Geany,

Imi imaginez prima portie de oua umplute .
Oua din alea tip "puisori".Carora le faci cap din branza de burduf cu unt,cu ochisori si cioc.
Prins de corp cu scobitori
Ar arata nemaipomenit pe platou.
Ceva de genul asta :

Fisier atasat  lovers_169.jpg (25.38K)
Number of downloads: 5

Sau asa :

Fisier atasat  563_0139__i.jpg (30.23K)
Number of downloads: 5

Sa le folosesti cu placere.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#112 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2010 - 10:24 AM

Geany, super platouri.. sa le folosesti sanatoasa si sa-ti traiasca mama multi ani :bounce:
Imagine postata

#113 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 May 2010 - 08:12 PM

Multumesc Pisco'chiar ca ar sta bine puisori'acolo'...multumesc Olguto'...Sper sa postez bunatati faine si ''inedite''in platoaie''...Fiti sigure ca o sa va innebunesc cu ele de acu'..

#114 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 May 2010 - 06:30 PM

Ei, dragii babii iaca veni si randu molduvencii sa se laudeeeeee cat o tin puterile!!!!

Dar mai intai: va felicit pe toti si pe toate care ati avut motive de lauda si ma bucur si eu cu voi, desi,inca nu am citit tot, dar o fac, o fac, parol!

Si acum eu: dupa 5 ani anevoiosi in aceasta tara, dupa multe suisuri si coborasuri si mai ales dupa muuuuuuuuölte examene, am devenit profesor deplin in Germania la cel mai inalt nivel de scoala publica, pentru clasele 5-13 pe trei obiecte. Asadar stati de vorba cu un angajat al statului german cu drepturi depline si cu o romanca implicata pana la refuz in educarea tinerelor vlastare germane :hungry:)Azi a fost examenul de stat - a doua licenta- care incheie studiul pentru profesori. In Germania medicii, avocatii si profesorii au un studiu special cu doi ani de post studiu-training si examen de stat final. Pe care l-a,m trecut. Cea mai mare satisfactie este insa cand constati ca elevii sunt de partea ta. Cand au iesit aia mari de a 12-a din clasa si mi-au spus Frau Toma, va tinem pumnii...ce sa mai, niste momente unice!
Inca nu mi vine sa cred!!!!!!

P.S. Scuzati infatuarea exagerata :scratch:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#115 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 17 May 2010 - 06:48 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 May 2010 - 06:30 PM, a spus:

Ei, dragii babii iaca veni si randu molduvencii sa se laudeeeeee cat o tin puterile!!!!

Dar mai intai: va felicit pe toti si pe toate care ati avut motive de lauda si ma bucur si eu cu voi, desi,inca nu am citit tot, dar o fac, o fac, parol!

Si acum eu: dupa 5 ani anevoiosi in aceasta tara, dupa multe suisuri si coborasuri si mai ales dupa muuuuuuuuölte examene, am devenit profesor deplin in Germania la cel mai inalt nivel de scoala publica, pentru clasele 5-13 pe trei obiecte. Asadar stati de vorba cu un angajat al statului german cu drepturi depline si cu o romanca implicata pana la refuz in educarea tinerelor vlastare germane :!:)Azi a fost examenul de stat - a doua licenta- care incheie studiul pentru profesori. In Germania medicii, avocatii si profesorii au un studiu special cu doi ani de post studiu-training si examen de stat final. Pe care l-a,m trecut. Cea mai mare satisfactie este insa cand constati ca elevii sunt de partea ta. Cand au iesit aia mari de a 12-a din clasa si mi-au spus Frau Toma, va tinem pumnii...ce sa mai, niste momente unice!

P.S. Scuzati infatuarea exagerata :hungry:

Nu cred ca e deloc exagerata! Bravo si felicitari maxime! Mult, mult succes si de acolo si sa te auzim mereu cu vesti bune. :scratch:

#116 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 17 May 2010 - 06:51 PM

Laponica,you are the best!Felicitari maxime! :scratch:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#117 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 17 May 2010 - 06:53 PM

Lori dragutza mea, felicitari. si un mare bravo asa tare sa se auda de la mine pâ-n la tine.

#118 Useril este offline   ariel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 290
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationundeva,cindva

Postat 17 May 2010 - 07:07 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 May 2010 - 06:30 PM, a spus:

Si acum eu: dupa 5 ani anevoiosi in aceasta tara, dupa multe suisuri si coborasuri si mai ales dupa muuuuuuuuölte examene, am devenit profesor deplin in Germania la cel mai inalt nivel de scoala publica, pentru clasele 5-13 pe trei obiecte. Asadar stati de vorba cu un angajat al statului german cu drepturi depline si cu o romanca implicata pana la refuz in educarea tinerelor vlastare germane :))Azi a fost examenul de stat - a doua licenta- care incheie studiul pentru profesori. In Germania medicii, avocatii si profesorii au un studiu special cu doi ani de post studiu-training si examen de stat final. Pe care l-a,m trecut. Cea mai mare satisfactie este insa cand constati ca elevii sunt de partea ta. Cand au iesit aia mari de a 12-a din clasa si mi-au spus Frau Toma, va tinem pumnii...ce sa mai, niste momente unice!

P.S. Scuzati infatuarea exagerata :)

Brava fata! Si la mai multe succesuri :floare:

#119 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 May 2010 - 07:26 PM

Fetelor, va multumesc din inima si va strang cu mare mare drag in brate! Voi ati fost familia mea si mereu alaturi cand am trecut prin momente negre si am crezut ca ceea ce fac nu mai are rost.

Dar mai ales tin sa spun ca in special o persoana anume m-a sustinut enorm in drumul meu, fara ca, poate, macar sa o stie :floare: Si pentru asta o voi purta mereu in inima cu mine.

Ariica, iubita mea, nu stii tu ce puteri castigam si castig inca, ori de cate ori il privesc pe Fram :)Asta imi spune asa: cineva acolo, peste marea balta in frumoasa America de Nord, s-a gandit la tine. Si ce isi poate dori mai mult un profesor de geografie si mai ales un copil al lumii? Pentru ca asta sunt, un copil al lumii. Nu am stare si pentru mine lumea este misterul care trebuie descoperit :)

Tu, iubita mea Stella, m-ai impulsionat mereu cu luciditatea, diplomatia, intelepciunea si sufletul tau bun.

Maya tu ai fost pentru mine imaginea adaptarii :) Si tie ti multumesc!

Caty, draguta mea, tu mereu cu vorbe si voie buna, mi-ai inseninat zilele mohorate. Din posturile tale emana mereu asa o toleranta si acceptanta, pe care la putini am vazut-o :)

Iar eu va multumesc tutror, micii mele familii virtuale! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#120 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715

Postat 17 May 2010 - 07:50 PM

Lorica scumpa mea...iaca pentru tine, asteptandu-i pe cei din gradina.

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic