Lapona Enigel, la 17 May 2010 - 06:30 PM, a spus:
Dar mai intai: va felicit pe toti si pe toate care ati avut motive de lauda si ma bucur si eu cu voi, desi,inca nu am citit tot, dar o fac, o fac, parol!
Si acum eu: dupa 5 ani anevoiosi in aceasta tara, dupa multe suisuri si coborasuri si mai ales dupa muuuuuuuuölte examene, am devenit profesor deplin in Germania la cel mai inalt nivel de scoala publica, pentru clasele 5-13 pe trei obiecte. Asadar stati de vorba cu un angajat al statului german cu drepturi depline si cu o romanca implicata pana la refuz in educarea tinerelor vlastare germane )Azi a fost examenul de stat - a doua licenta- care incheie studiul pentru profesori. In Germania medicii, avocatii si profesorii au un studiu special cu doi ani de post studiu-training si examen de stat final. Pe care l-a,m trecut. Cea mai mare satisfactie este insa cand constati ca elevii sunt de partea ta. Cand au iesit aia mari de a 12-a din clasa si mi-au spus Frau Toma, va tinem pumnii...ce sa mai, niste momente unice!
Inca nu mi vine sa cred!!!!!!
P.S. Scuzati infatuarea exagerata
Uraaaaaaaaa!!!!!! Putem sa-ncepem sa petrecem, da???
Ai avansat, tre' sa dai de beut! Nu scapi de-ndatorirea asta sacra!
Asemenea veste buna trebe' udata indelung si povestita pe-ndelete, cu lux de amanunte! I-ai dat gata pe nemti!