Lapona Enigel, la 27 May 2010 - 05:58 PM, a spus:
Foaxa e pusa mereu pe sotii da. O persoana foarte altruista, iubareata si harnica de mama focului. Eu aveam de gand sa revin duminica, ma cam presa timpul si ea imi spune ca uiti cum ii stric io planurili. Ma tot intrebam eu, ce planuri dom'ne??
Pana la urma am zis ei hai, ca nu o fi foc daca plec luni. Si duminica eram noi acolea la bucatarie - va spun ca ei stau asa intr-un peisaj idilic. Jupanu pe terasa noi pe la bucatarie, taca taca. Eu stiam ca trebuiau sa le vina niste prieteni. Si auzim noi galagie, zic uite ca au venit. Si eu eram la bucatarie colea pe la chiuveta cand o aud pe Foaxa: "uite ea e Lapona". Da' eu dau sa intreb...care Lapona? Dupa aia - ca eu mai greu cu procesatu' duminica- imi pica mie fisa, cand a zis ca ea e Ioana de pe culi Frumoasa surpriza! Ai gandit-o bine. Ia vezi pentru data aviatuare ce ne mai coci
Ioana, apai aia da pustoaica! Zici ca e o pasarica, cip-cirip-cirip Si acum Ioana zi secretu tineretii fara batranete, nu-l tine doar pentru tine.
Si eu multumesc calduros de invitatie!
Cum zisai mai sus, placerea a fost de partea noastra! Si, da, semnez si io petitia prin care-i cerem Ioanei sa dezvaluie rapid si urgent secretu' tineretii vesnice! Si nici cu sotioru' din dotare nu mi-e rusine!!! Cred ca ei si-au facut ceva elixire, altfel nu-mi explic cum de pot arata de parca ar avea doj' d'anisori!
No, pana la Oktoberfest mai am vreme sa pregatesc alte copturi..... Sa va mai iau iara din oala!