Adriana, la 26 May 2011 - 10:40 AM, a spus:
Daniella, la 26 May 2011 - 10:32 AM, a spus:
pai depinde ce intelegem prin peste fiert, daca file de peste fiert la abur in mod sigur nu cred, daca bucatele de peste gatite in tigaie la foc mare si apoi amestecate cu paste, poate da
de regula pastele sunt facute cu fructe de mare, nu stiu daca sunt permise ele
si daca nu poti nu iei paste, iei doar felul II sau ca fel I supa de peste

eu nu am vazut supa de peste in It, este?
da, dar si la fructele de mare si la peste (de obicei parca sunt ori primele, ori amestec cu peste) eu stiu/cred ca toti il trag in tigaie cu ulei. Nu am vazut felul asta gatit fara fir de ulei.
Iar la grigliata de peste/fructe ei pun un fir de ulei, ar trebui sa iei in crusta de sare sa nu aiba ulei? mai e si alta varianta?
cred ca fructele de mare sunt permise in aceeasi masura ca si pestele, dar sa ne spuna fetele ca nu am buchisit eu inca tabelul indicilor glicemici inca
Tocmai ieri am gasit la un moment dat in carte si vroiam sa intreb ce e cu asta: se mentioneaza evitarea ficatului in F1, o sa gasesc si unde (parca la recapitulare). De ce? Pt colesterol (Ca si restul de organe), sau chiar pt Monti in sine? si care ar fi ratiunea in ultima varianta? Merci
