cerra, la 12 February 2013 - 02:35 PM, a spus:
petunie, la 12 February 2013 - 10:59 AM, a spus:
Petunie,
la kaufland eu la raionul de produse bio, am vazut doar quinoa expandata(pufarin)si multe altele care sunt bio, dar nu toate se potrivesc monti.Pe spatele pachetului daca citesti pe aia expandata scrie ca o poti servii in lapte caldut dar nu trebuie fiarta (se face fleci ma gandesc ca si pufarinii de orez).
Asta am luat eu, dar se mai gaseste si de la alta firma sau in ambalaj de hartie verde cu bej si trebuie sa scrie asa cum scrie pe asta.
am pus pe farfurioara o bobita mica de in sa faci comparatia(suntmici bobitele de quinoa mai mici decat semintele de mustar, nu imi vine in cap acum cu se sa o compar).
Poate ca in Germania o fi mai iefina aici nu am vazut la 2 -3 euro cea bobite (nu cea expandata) niciodata. De obicei sunt ambalate la 500gr.Poate ca la kaufland in germania, o fi si de cea naturala.
Cerra,asta buna am luat-o,nici nu stiam ca exista expandata,nu m-am uitat.Maine ajung iar(cred) in Kaufland si trebuie sa cumpar iarasi,apoi pun poze.
Iaca am cautat in sacul cu plasticurile punga goala;oricum era deasupra ca ieri am terminat-o: