Cerra, chiar am citit cartea si topicul de intrebari si raspunsuri acum 2 ani. Nu am citit cartea de meniuri, ca mi s-au parut prea frantuzite. Nu mai retin totul, asta e clar. Acum, dupa ce ai intrat tu in ultima luna, mi-am reamintit aceste aere de superioritate de aici si nu mai am chef sa o iau de la capat cu cartea si cu nimic, dar am sa fur idei si meniuri care-mi rezoneaza. Sunt sigura ca tu cu meniurile tale "ochioase" o sa ma atragi in bucatarie fiecare zi.

Si, nu, nu sunt suprata pe nimeni alta decat pe mine, ca nu mi-am dat peste degete inainte sa mai scriu ceva aici. Recunosc clar ca nu ma intereseaza pastele clatite cu apa rece, sau salata de paste reci, darrrr ma intereseaza sa mananc mic dejun din paine integrala cu ulei curat (rar prind asa ceva), sau un rulou pufos 50-50 cu cascaval ori cu o felie de friptura (asta se stia ca e voie, sa nu escaladam iar conflicte inutil). De aia eu multumesc in continuare pentru clarificarile aduse, asa cum vrea sa le ia fiecare, si pentru painica 50-50.
Multumesc tuturor