Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#1301 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 05 March 2013 - 11:42 AM

Vezi postareapetunie, la 05 March 2013 - 11:10 AM, a spus:

Am facut ca in video postat de M_Rules la reteta de mai jos.Eu am spalat in patru ape,mi-a ramas 103g gluten; nu a iesit asa neted ca si in video,dar avand in vedere ca painea dupa reteta Cerrei a iesit bine,inclin sa cred ca mi-a reusit si glutenul :)

http://artaculinara....3-gogosi-monti/

Bravo ptr gluten!

Urmatoarea intrebare de catre doritoare, va fi de care faina ai folosit ptr producerea glutenului(alba/integrala).

Ma bucur ca ti`au iesit painicile si as fi si mai fericita, daca imi spui ca ti`au si placut painicile.

#1302 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 05 March 2013 - 12:03 PM

Vezi postareacerra, la 05 March 2013 - 11:42 AM, a spus:

Am facut ca in video postat de M_Rules la reteta de mai jos.Eu am spalat in patru ape,mi-a ramas 103g gluten; nu a iesit asa neted ca si in video,dar avand in vedere ca painea dupa reteta Cerrei a iesit bine,inclin sa cred ca mi-a reusit si glutenul Imagine postata

Bravo ptr gluten!

Urmatoarea intrebare de catre doritoare, va fi de care faina ai folosit ptr producerea glutenului(alba/integrala).

Ma bucur ca ti`au iesit painicile si as fi si mai fericita, daca imi spui ca ti`au si placut painicile.

Eu am folosit faina alba,ca integrala nu mai aveam destula.

Painea am postat-o la subiectul tau de la panificatie,duminica deja :)
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1303 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 05 March 2013 - 12:23 PM

Vezi postareapetunie, la 05 March 2013 - 12:03 PM, a spus:

Painea am postat-o la subiectul tau de la panificatie,duminica deja :)

Sz ca nua m vazut pina acum cand mi`ai scris tu aici.

Am facut un comment pe topicul cu Briosele.

#1304 Useril este offline   valery 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 07 March 2013 - 12:13 PM

Am facut ca in video postat de M_Rules la reteta de mai jos.Eu am spalat in patru ape,mi-a ramas 103g gluten; nu a iesit asa neted ca si in video,dar avand in vedere ca painea dupa reteta Cerrei a iesit bine,inclin sa cred ca mi-a reusit si glutenul :floare:

Felicitari ptr reusita :biggrin: Ma bucur mult ca ti-a reusit , si eu tot dupa acel video am facut , dar cred ca la mine problema a fost faina integrala de grau ,eu asa stiu ca faina alba este mult mai bogata in gluten , o sa mai fac si o incercare cu faina alba

Cera draga , felicitari ptr topicul deschis :tongue3:

Pup fetele , sa aveti o zi frumoasa , la mine e urat si ploua

#1305 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 07 March 2013 - 04:42 PM

[quote name='valery' date='07 March 2013 - 12:13 PM'

Cera draga , felicitari ptr topicul deschis :lol:

[quote]

Multumesc frumos!

Am considerat necesar sa avem un asemenea topic deschis.

#1306 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 08 March 2013 - 04:36 PM

Cu dedicatie ptr 2ut

Salata mea de baza este varza china sau varza verde+varza rosie+1 morcov raschetat cu ustensila de curatat legumele.

Le toc si le pun in frigider in bol de sticla si folie peste(varza rosie intr`un castron separat) cand ne trebuie, iei fuguta un bol si pui din bolurile din frigi si condimentezi si gata salata intr`un minutel. Daca mai doresti poi adauga cate ceva la ea friptura rece, acscaval un dressing etc si nu mai pierzi vremea cu tocatul. Noi o salata de asta mincam in fiecare zi si suntem 3.

#1307 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 08 March 2013 - 08:44 PM

Ma tratez cu ceai de busuioc, teraflu sinus infrarosii(ma dor toate oasele si pielea pe cap pe deasupra am si frisoane) etc. Am racit groaznic si nu sunt buna de nimik. Sper sa fiu fresh dimineata ca m`am saturat deja.

Sa aveti grija de voi! :D

Mai stau pik si mai fac o sedinta de infrarosii ptr ca parca este mai binisor putin dupa prima sedinta facuta azi. Mi`am cumparat azi un aparat nou ptr ca cel vechi la agatat sotul meu a cazut si sa spart.

#1308 Useril este offline   valery 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 08 March 2013 - 11:50 PM

Vezi postareacerra, la 08 March 2013 - 08:44 PM, a spus:

Ma tratez cu ceai de busuioc, teraflu sinus infrarosii(ma dor toate oasele si pielea pe cap pe deasupra am si frisoane) etc. Am racit groaznic si nu sunt buna de nimik. Sper sa fiu fresh dimineata ca m`am saturat deja.

Sa aveti grija de voi! :occasion15:

Multa sanatate Cera draga , inceraca cu hrean razalit ,inhaleaza , distruge rapid microbul de la raceala, lacrimezi nitel,dar merita un chin de cateva minute , a doua zi esti mult mai bine
Pup cu mult drag :*

#1309 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 09 March 2013 - 03:50 PM

Multa sanatate, Cerra! Esti mai bine acum?
Sorina

#1310 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 09 March 2013 - 06:56 PM

Multumesc fetelor ptr urarile de sanatate!

Da, sunt mai bine si m`am apucat sa gatesc cate ceva, am facut o painica integrala.Mai trag de nasuc si inca mai transpir dar merg inspre bine.

Va pup pe toate!

#1311 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 09 March 2013 - 07:00 PM

Vezi postareavalery, la 08 March 2013 - 11:50 PM, a spus:

Multa sanatate Cera draga , inceraca cu hrean razalit ,inhaleaza , distruge rapid microbul de la raceala, lacrimezi nitel,dar merita un chin de cateva minute , a doua zi esti mult mai bine

Am vrut eu dar.... hreanul meu nu era iute asa ca m`am tratat cu teraflu sinus, ceva pastilute cu ulei volatil de levantica (am facut si alergie de la ele)iradierile cu infrarosii si sunt mai bine si ceai de busuioc, creionul nazal.

Si eu pup!

#1312 Useril este offline   valery 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 09 March 2013 - 09:14 PM

Cera draga ma bucur ca esti ceva mai bine Multa sanatate ;)

#1313 Useril este offline   rym 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 176

Postat 09 March 2013 - 09:29 PM

Vezi postareavalery, la 08 March 2013 - 11:50 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 08 March 2013 - 08:44 PM, a spus:

Sa aveti grija de voi! ;)

ghimbir ras pe razatoarea mare.adaugat miere si suc lamaie.tinut la frigider in borcan inchis.se pastreaza bine si este un adevarat elixir.
bun si pentru digestie.bun si la gust.
daca nu vreti miere inlocuiti cu sirop agave.

#1314 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 09 March 2013 - 09:40 PM

Cerrulino, io credeam ca tu nu te-mbolnavesti niciodata, asa energie emani!
sanatate, fata draga, sper ca esti mai bine acum.
am mai auzit de aparatele astea, ce fel sunt, cum se folosesc? nu tb supraveghere medicala, se cumpara la liber?

#1315 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 10 March 2013 - 11:10 PM

Vezi postarearym, la 09 March 2013 - 09:29 PM, a spus:

ghimbir ras pe razatoarea mare.adaugat miere si suc lamaie.tinut la frigider in borcan inchis.se pastreaza bine si este un adevarat elixir.
bun si pentru digestie.bun si la gust.
daca nu vreti miere inlocuiti cu sirop agave.

Multumesc frumos!

Sunt mult mai bine dar am crezut ca dau coltzul. Serios va spun. Si ma mir si eu, ptr ca niciodata nu am luat de la nici un pacient raceala sau gripa, dar sunt sigura ca este ceva in aer.

#1316 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 10 March 2013 - 11:51 PM

Vezi postareamoatza, la 09 March 2013 - 09:40 PM, a spus:

Cerrulino, io credeam ca tu nu te-mbolnavesti niciodata, asa energie emani!
sanatate, fata draga, sper ca esti mai bine acum.
am mai auzit de aparatele astea, ce fel sunt, cum se folosesc? nu tb supraveghere medicala, se cumpara la liber?

Ehe, si piatra creapa dar eu :drool:

Multumesc lui Dumnezeu sunt mult mai bine.

Aseara am capatat alta radacina de hrean si am razalit si am pus pe frunte. Greu am stat cele 5 minute cu el pe frunte(arde) si o portie d ehrean pe spinarea mea ca am facut o miscare gresita si am facut o intindere de paravertebral , iar acum cu raceala asta sa accentuat durerea.Nu vreti sa stiti cate am folosit inclusiv venin de vipera(crema) ptr ca eu am lucrat toata saptamana trecuta asa cum am fost ptr ca nu ii puteam lasa ma gandeam pe care sa sun ca nu pot merge? (eu nu tusesc decat putin si rar si nu am facut febra. Am bagat pastilele si la treaba. Toata lumea este k. Ma ajutat foarte mult cele 3-4 sedinte de iradiatii cu infrarosii, masajele facute de Denisa si sotul meu. O raceala zdravana si gatul in pioneze ptr ca am baut lunea trecuta cred kefir rece din frigider. Cu sinusurile eu am probleme daca racesc, ptr ca desteapta de stomatoloaga cand a scos nervul a depasit apexul si mi`a strapuns un sinus si iacata`ma frumoasa.

moatzo,

Aparatele astea normal ca se folosesc cu grija si de multe ori sub supraveghere medicala. Eu folosesc si ptr mine si ptr pacientii mei acolo unde cred ca necesita si infrarosii pe linga electrice, ventuze magnetice etc. Se folosesc infrarosii si in cosmetica si intretinere corporala(celulita etc)contra racelilor, contracturi musculare.La saloane sa dau bani grei ptr iradieri infrarosii

Daca il folosesti corect si ai grija, il poti folosii la domiciliu fara nici un fel de problema.

Medicamentele si produsele cosmetice sau alimentele pot determina in anumite cazuri o reactie de hipersensibilitate sau alergica a pelii. In acest caz trebuie sa se opreasca imediat iradierea.Nu este voie sa te uiti la bec.

Are bineinteles si avertizari

In cazul persoanelor sensibile la caldura

In urmatoarele cazuri, sensibilitatea la acldura poate fi limitata sau amplificata

pacienti diabetici
in cazul pers care sufera de somnolenta, dementa sau de dificultati de concentare

In cazul pers cu modificari dermatologice cauzate de boli
in cazul pers cu cicatrici in zona care urmeaza a fi tratata
in cazul pers care sufera de alergii
in cazul copiilor si al batranilor (in cazul batranilor folosesc doar acolo unde este strict nevoie si la 50cm unda de iradiere)de obicei se foloseste la 30cm
in urma administrarii de medicamente sau consumului de alcol

In cazul inflamatiilor acute, se va recurge la iradiere doar in urma consultarii medicului.

Protectie UV 100%

Al meu asta nou asa arata

ca un monitor mic care culiseaza dupa cum ai nevoie de bec

Oricum, este foarte eficient si doar se stie ca iradiatiile infrarosii se folosesc de multa vreme ptr tratamente diverse.

Daca gasiti, va recomand sa va cumparati sa aveti acasa daca nu aveti nici una dintre sensibilitati.

Se foloseste doar 15 minute la o tura, si sa stiti ca nu este ieftina o sedinta :drool: mai bine il cumparati si il aveti la domiciliu si il folositi cand aveti nevoie de el.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13629516374035.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13629516459273.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13629516563219.jpg

#1317 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,767
  • LocationSibiu

Postat 11 March 2013 - 09:38 AM

Cerra, vin şi eu mai târziu cu urări de bine, că abea acum am citit. Imagine postata
Eu nu prea deschid calculatorul la sfârşit de săptămână decât dacă e musai şi obligatoriu. Aşa că mai rămân în urmă cu cititul. Dar mă gândesc la voi şi atunci :drool:

#1318 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 11 March 2013 - 12:17 PM

Cerra,ma bucur ca esti mai bine.Asa am fost noi,toti patru,acu doua saptamani Imagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1319 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 11 March 2013 - 12:41 PM

Vezi postareaboni, la 11 March 2013 - 09:38 AM, a spus:

Cerra, vin şi eu mai târziu cu urări de bine, că abea acum am citit. Imagine postata
Eu nu prea deschid calculatorul la sfârşit de săptămână decât dacă e musai şi obligatoriu. Aşa că mai rămân în urmă cu cititul. Dar mă gândesc la voi şi atunci :pupic:

Multumesc frumos!

#1320 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 11 March 2013 - 12:42 PM

Vezi postareapetunie, la 11 March 2013 - 12:17 PM, a spus:

Cerra,ma bucur ca esti mai bine.Asa am fost noi,toti patru,acu doua saptamani Imagine postata

Multumesc si ma bucur ca ati scapat si voi ptr ca este groaznic!

Arata acest topic

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul