moatza, la 09 March 2013 - 09:40 PM, a spus:
Cerrulino, io credeam ca tu nu te-mbolnavesti niciodata, asa energie emani!
sanatate, fata draga, sper ca esti mai bine acum.
am mai auzit de aparatele astea, ce fel sunt, cum se folosesc? nu tb supraveghere medicala, se cumpara la liber?
Ehe, si piatra creapa dar eu
Multumesc lui Dumnezeu sunt mult mai bine.
Aseara am capatat alta radacina de hrean si am razalit si am pus pe frunte. Greu am stat cele 5 minute cu el pe frunte(arde) si o portie d ehrean pe spinarea mea ca am facut o miscare gresita si am facut o intindere de paravertebral , iar acum cu raceala asta sa accentuat durerea.Nu vreti sa stiti cate am folosit inclusiv venin de vipera(crema) ptr ca eu am lucrat toata saptamana trecuta asa cum am fost ptr ca nu ii puteam lasa ma gandeam pe care sa sun ca nu pot merge? (eu nu tusesc decat putin si rar si nu am facut febra. Am bagat pastilele si la treaba. Toata lumea este k. Ma ajutat foarte mult cele 3-4 sedinte de iradiatii cu infrarosii, masajele facute de Denisa si sotul meu. O raceala zdravana si gatul in pioneze ptr ca am baut lunea trecuta cred kefir rece din frigider. Cu sinusurile eu am probleme daca racesc, ptr ca desteapta de stomatoloaga cand a scos nervul a depasit apexul si mi`a strapuns un sinus si iacata`ma frumoasa.
moatzo,
Aparatele astea normal ca se folosesc cu grija si de multe ori sub supraveghere medicala. Eu folosesc si ptr mine si ptr pacientii mei acolo unde cred ca necesita si infrarosii pe linga electrice, ventuze magnetice etc. Se folosesc infrarosii si in cosmetica si intretinere corporala(celulita etc)contra racelilor, contracturi musculare.La saloane sa dau bani grei ptr iradieri infrarosii
Daca il folosesti corect si ai grija, il poti folosii la domiciliu fara nici un fel de problema.
Medicamentele si produsele cosmetice sau alimentele pot determina in anumite cazuri o reactie de hipersensibilitate sau alergica a pelii. In acest caz trebuie sa se opreasca imediat iradierea.Nu este voie sa te uiti la bec.
Are bineinteles si avertizari
In cazul persoanelor sensibile la caldura
In urmatoarele cazuri, sensibilitatea la acldura poate fi limitata sau amplificata
pacienti diabetici
in cazul pers care sufera de somnolenta, dementa sau de dificultati de concentare
In cazul pers cu modificari dermatologice cauzate de boli
in cazul pers cu cicatrici in zona care urmeaza a fi tratata
in cazul pers care sufera de alergii
in cazul copiilor si al batranilor (in cazul batranilor folosesc doar acolo unde este strict nevoie si la 50cm unda de iradiere)de obicei se foloseste la 30cm
in urma administrarii de medicamente sau consumului de alcol
In cazul inflamatiilor acute, se va recurge la iradiere doar in urma consultarii medicului.
Protectie UV 100%
Al meu asta nou asa arata
ca un monitor mic care culiseaza dupa cum ai nevoie de bec
Oricum, este foarte eficient si doar se stie ca iradiatiile infrarosii se folosesc de multa vreme ptr tratamente diverse.
Daca gasiti, va recomand sa va cumparati sa aveti acasa daca nu aveti nici una dintre sensibilitati.
Se foloseste doar 15 minute la o tura, si sa stiti ca nu este ieftina o sedinta

mai bine il cumparati si il aveti la domiciliu si il folositi cand aveti nevoie de el.