Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#1321 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 11 March 2013 - 12:52 PM

Vezi postareacerra, la 08 March 2013 - 04:36 PM, a spus:

Cu dedicatie ptr 2ut

Salata mea de baza este varza china sau varza verde+varza rosie+1 morcov raschetat cu ustensila de curatat legumele.

Le toc si le pun in frigider in bol de sticla si folie peste(varza rosie intr`un castron separat) cand ne trebuie, iei fuguta un bol si pui din bolurile din frigi si condimentezi si gata salata intr`un minutel. Daca mai doresti poi adauga cate ceva la ea friptura rece, acscaval un dressing etc si nu mai pierzi vremea cu tocatul. Noi o salata de asta mincam in fiecare zi si suntem 3.

Cerra, multumesc de idee (cam cat stau asa, la frigider, fara sa se strice?)
Ma bucur ca te simti mai bine, ai grija de tine.

#1322 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 11 March 2013 - 01:04 PM

Vezi postarea2ut, la 11 March 2013 - 12:52 PM, a spus:

Cerra, multumesc de idee (cam cat stau asa, la frigider, fara sa se strice?)
Ma bucur ca te simti mai bine, ai grija de tine.

Eu fac ptr 3 zile. In bol de sticla (nu imbini varza rosie cu cea alba si cu morcovul) si pui folie fresh deasupra si gata. Azi iara trebuie sa toc ca nu mai aveam si ieri am facut salata verde cu ridichi, ceapa verde etc si nu aveam chef de tocaturi.Asa este cel mai simplu ptr ca si eu vin acasa si sunt moarta de foame, scot repede bolurile si imi pun din amindoua in alt bol repede condimentez si de multe ori pap asa fara branza sau carne prin ea.Conteaza sa nu mai stai sa le tot toci atunci.

#1323 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 18 March 2013 - 02:16 PM

Hai sa va fac sa radeti un pic.
Ieri, am trecut la facut faina din tarate de ovaz. Eram foarte ocupata. Am facut toata punguta de 250g si zic, daca tot sunt aici, ia sa mai fac o punguta.
Si se pune Sorina pe cautat, si cauta si cauta, si nu gaseste nimic.
Ma balbaiam de nervi, cum adica sa raman eu fara tarate?!
Radea Mara de mine, bine chicotea asa pe furis ca m-a vazut ca eram neagra.
Pana la urma, am constatat resemnata ca nu mai aveam tarate.
Sa-mi fie rusine!
Nici dulce nu am mai facut de suparare.
Sorina

#1324 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 18 March 2013 - 08:25 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 18 March 2013 - 02:16 PM, a spus:

imi dau seama cat de catranita erai :pupic: si mie mi se intampla sa vreau sa fac ceva si sa nu am suficient material si ufffff.

Deci nu`i de ras ca daca nui nu facem si ..... nu avem. Bine ca mi`ai adus aminte, ptr ca si eu mai am cred ca o punga de tarate dar de 350gr.

#1325 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 19 March 2013 - 11:51 AM

Ptr ca Daniela ma tot intreaba de mult cat am fost, cat m`am ingrasat, cat am slabit acum cu Monti la ce fel de mincare fac.

Am sa pun aici pozele ptr ca vorbim de slabit sper sa nu fie problema.

Daniela,

Dupa cum am spus de multe ori pe aici pe forum, eu in 2005 Ianuarie am avut o interventie chirurgicala in urma careia medicii au fost nevoiti sa imi extirpe 1/4 din ficat. Recuperarea a fost grea pe cale naturala si m`am ingrasat cu tot cu regimul tinut cam 17 kg. Ptr medici era un semn bun iar ptr mine era un chin. Nu am avut voie sa fac nici o miscare sa tin nici o dieta pina trecea 1 an de la interventie.Dupa interventia respectiva, la ceva vreme m`am aflat si cu 2 noduli tiroidieni.

In februarie2006 m`am apucat de slabit . Trebuia ceva lejer in timp si am ales o dieta disociata pe mese cu care in 11 luni am dat jos 18 kg si m`am mentinut asa vreo 3-4 ani dar, cu respectarea orelor intre mese si cam tot disociat pe mese dar mincam de toate.

Totul bine si frumos.

Aici in 2006 la 1 luna de la terminarea regimului de Craciun 59kg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13636857784925.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13636857890817.jpg

Aici in 2007 luna August la o nunta a prietenilor nostri la 9 luni de la terminarea regimului.
Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13636858025862.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13636858176443.jpg

Iarasi totul bine si frumos, pina in Decembrie 2010 cand mi`a plecat copila in Brno ptr specializari la IBM si At & T. De aici declinul meu, ptr ca vroiam si copila sa isi faca un viitor, dar despartirea ma dus la disperare.

Am inceput sa nu mai tin cont ce si cum mainc , sa maninc haotic ptr ca altfel ma durea stomacul, eram tot mai irascibila, tot mai nervoasa si hormonii mei au inceput sa o ia razna.

Aici de pasti 2011 cand mi`am vazut copila acasa de Pasti, mergand impreuna la sora mea eram deja cu 6 kg mai grea, dar eram totusi multumita ptr ca la 59 de kg sotul meu zicea ca mai trebuie putin sa pun pe mine nu mult, dar sunt prea slaba si nu este bine.

Deci 2011 la 65 kg aratam asa ma multumeam si eu ca eram bine.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13636858456769.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13636858561365.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13636858859328.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13636859085538.jpg

De aici iarasi declin ptr ca iarasi eram singurica fara copila mea si mincat aiurea, pus kg si iaca asa aratam

revelion 2012

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-1316-13636859248581.jpg

deja peste masura. Nu am luat nici o masura pina anul asta in 14 Ianuarie, cand mi`am vazut iarasi copila acasa.

Am ales Monti, ptr ca am de dat cu putin peste greutatea avuta la prima dieta, dar cu Monti, se injumatateste timpul fata de cealalta dieta dupa cum se pare.

Am plecat in 14 Ianuarie 2013 de la 79,800kg , am slabit intr`o luna 5,5 kg , apoi am stat la aceiasi greutate 3 saptamani si acum am inceput sa dau iarasi jos am dat 1 kg. Nu ma grabesc, sunt multumita asa cum dau ptr ca nu vreau sa fac ceva sa ma afecteze in alta parte. Sunt multumita ptr ca merge asa si din cauza nodulilor tiroidieni. Mai strict de asa nici nu am de gand. Toate astea din punctul meu de vedere. Fiecare stie ale lui.Nici nu vreau mai mult decat sa ajung la 65 kg ptr ca este foarte bine.

Voi revenii cu alta poza cand o sa ajung iarasi la greutatea de 65 kg.

#1326 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 19 March 2013 - 12:07 PM

oai cerra! oare unde-i zâmbiliciul care fluieră? Imagine postata

îţi scriu aici că ai pomenit de afecţiunea ta la ficat. multă sănătate îţi doresc.
am un of eu acum şi m-ar interesa daca ai reţete pentru regim? ceva reţete în format electronic, să pot să le dau mai departe. mulţumesc :notworthy:

#1327 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 19 March 2013 - 12:29 PM

Vezi postareaboni, la 19 March 2013 - 12:07 PM, a spus:

oai cerra! oare unde-i zâmbiliciul care fluieră? Imagine postata

îţi scriu aici că ai pomenit de afecţiunea ta la ficat. multă sănătate îţi doresc.
am un of eu acum şi m-ar interesa daca ai reţete pentru regim? ceva reţete în format electronic, să pot să le dau mai departe. mulţumesc :floare:

boni,

M`ai facut curioasa cu zambiliciul :notworthy: ptr care dintre poze? ptr ultima unde sunt butoias?

Multumesc ! Sunt sanatoasa acum , dar a fost foarte grea recuperarea si teama de a nu recidiva. Eu fac analize anuale si pina in prezent este totul k.Din acest motiv nu vreau nici monti la sange si incetuc ca este mai bine asa.

Am retetele dupa care am tinut eu doar ca am mai incercat cand ma rugat Lapona sa le pun aici sa deschid un topic dar nu au mers si ar fi trebuit sa le pun cate una si imi lua mult timp si ocupam multe pagini, ptr ca am pozat 80 si ceva de retete. Daca imi lasi pe Privat o adresa de mail cu multa placere iti trimit.

#1328 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 19 March 2013 - 01:24 PM

Vezi postareacerra, la 19 March 2013 - 12:29 PM, a spus:

M`ai facut curioasa cu zambiliciul :notworthy: ptr care dintre poze? ptr ultima unde sunt butoias?
zâmbiliciul era pentru pozele în blugi :floare:

îţi mulţumesc frumos, ti-am trimis mesaj cu adresa mea de email.

#1329 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 19 March 2013 - 01:54 PM

Vezi postareaboni, la 19 March 2013 - 01:24 PM, a spus:

zâmbiliciul era pentru pozele în blugi :floare:

îţi mulţumesc frumos, ti-am trimis mesaj cu adresa mea de email.

Mi`a venit inima la loc!

Am trimis mail si sper sa te descurci la citit sa nu cauti alt zambilici cu batz pe aici. :notworthy:

#1330 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 March 2013 - 02:38 PM

In primul rand, felicitari pentru cele 6 kg date jos in doar 2 luni si iti doresc din tot sufletul sa ajungi inainte de toate sanatoasa la targetul propus, asa cum si cand iti doresti tu!
Ce inaltime ai?
In al doilea rand multumesc :notworthy: mult pentru poveste si ca ai spus cu precizie evolutia si rezultatele, pentru ca asta poate incuraja multe persoane si, de asemenea, este un exemplu pentru multe fete despre ritmul si relaxarea cu care poate tine monti si se poate slabi in acelasi timp.

woaw cerra, chiar ca trebuie fluierici :floare:! arati in pozele alea in blugi fato, de zici ca ai 18 ani, nu ca ai avea o fetita de 23 (cam atat trebuie sa aiba Denisa?) Woaaaaw ce bine iti venea la 53 kg la pom, acolo si pana la alea in blugi in toate esti faina rau de tot! mie asa imi place, dar fiecare cu silueta in care se simte bine!
acolo in blugi aveai 53, sau deja 59 kg? In toate pozele esti o Doamna foarte bine si pe deasupra frumoasa, ai par superb in pozele alea in blugi, numai asa sa iti faci freza (Sa nu te mai prind cu cretulini prin cap si nici asa lung ca la revelion :lol: ....glumesc, faci cum vrei... dar eu am spus-o pe a mea! =))) si in plus esti o inimoasa, gospodina nu mai zic!
Te inteleg perfect cu stresurile, cu mancatul aiurea de stres si cu hormonii luati raznelul! Acolo in ultima foto, nu-mi vine sa cred ca ai 80 kg!???????!!!! E o greseala? sau doar acum in ianuarie 2013 aveai 79.5kg, cand nu mai faceai poze ca te speriai sa te uiti la ele (Si eu patesc la fel). Te retineam din pozele de anul trecut de la Revelion, dar nu cred ca ai pus-o pe asta din fata unde se vedeau picioarele asa butucei (si eu tot pe acolo ma ingras cand plec puternic in sus), pt ca retineam ca ai o corpolenta relativ normala, doar cu usoara tendinta de implinire ... in poza asta de fapt doar la picioare se vede ca .... ai pus serios pe tine. Tu deci ai pus aproape 30 (26,5 kg) kg in ultimii 4 ani, din cauza de lipsa copilei de la sufletul tau ... ???? pfoaaaa nici nu vreau sa ma gandesc cum este sa ai copilul departe :hug::105: ! Nici nu stii cat te inteleg! Nici eu nu am plecat din tara, de "gura/grija" purtata mamei, care m-a tot rugat sa nu fac asta, ca tot singura ma voi simti si ca mare e dorul de casa si cei dragi ... . Si consider ca bine am facut, in final, chiar daca traim intr-o lume tare necivilizata din multe puncte de vedere (si ma refer in mod special la sistemul sanitar, sistemul scolar, aparatul de stat in general, contributiile pe care cu care suntem excrocati sa le platim degeaba, birocratia si mafia care iti mananca urechile, dar si la mizeria de pe strazi, la incrancenarea si duritatea/rautatea/smecheria oamenilor, care se inraiesc pe zi ce trece, din cauza ca ala si celalalt e nenorocit si ii trage teapa, sau e fara caracter, lipsit de omenie etc). Ma rog, mie imi place enorm ca am multi prieteni aici, iar in comunitatea noastra aici pe forum am gasit multe persoane pe care le simt aproape, care-mi sunt dragi, care imi aduc o stare de mult bine. :hug:
Nu o sa inchei inainte sa iti spun inca o data multumesc de reportaj, felicitari pentru rezultatul din primele 2 luni si pentru tot ce faci si Doamne Doamne sa iti stea alaturi sa ajungi sanatoasa unde ti-ai propus, prin orice fel decizi tu sa faci aceasta! BRAVO, Doamna pentru ambitie, vointa, determinare si imaginatie creativa! :love7:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1331 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 02:56 PM

pardon, in doi ani, din decembrie 2010, pana in ianuarie 2013 ai luat 26,5 kg? moaaama! noroc ca a venit Denisa acasa! :notworthy:

in poza cu masina, in care stai cu o mana sprijinita pe sold arati cu 25 ani mai tanara! arati de 18-20 ani! asa sa te vad tunsa degraba :love7: si sa pui poza asta pe frigider si deasupra la aragaz :floare: , drept target ! acolo radiai de fericire, cred ca sunt pozele cand zici ca ti-a venit copila acasa de Paste 2011?

#1332 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 19 March 2013 - 03:11 PM

Multumesc frumos ptr urari!

Nu vad dc ne`am ascunde dupa deget. Eu, am fost sincera intodeauna si nu mi`a fost jena nici grasa si nici slaba. Tot Cerra eram, doar ca eu eram in sufletul meu nemultumita.

Deci sa recapitulam: In poza de Craciun cu pomul de iarna, aveam 59kg si eram la 1 luna dupa ce am incheiat regimul.M`am mentinutvreo 4 ani cum scriam mai sus mancand de toate (aici ma refer ca nu ce maninc acum la Monti, dar tot disociat pe mese, iar dulcele era o masa ptr mine nu dupa ce am servit masa sa fie in burtica si dulcele ci dupa 3 -4 ore)trebuia un sacrificiu ptr ca nu poti sa le ai pe toate deodata.Dar, imi era bine si sunt sigura ca va fi bine si de data asta.

Nu m`am ingrasat in 4 ani, ci in 2 ani. Denisa mea a plecat pe 1 Dec 2010 pe cand mamicuta ei era tot asa slabuta si de Pasti 2011, cand a venit in concediu a gasit`o pe mami cu 6 kg in plus in cateva luni de la plecarea ei. Pozele de linga masina, sunt facute cum am scris de Pasti in 2011 si aveam deja 65 kg.

Inainte de operatie aveam 60kg. Prima dieta in 2006,la 1 an dupa operatie m`am ingrasat 17 kg si am slabit in 11 luni 18 kg. Acum din 2011 pina in prezent, m`am ingrasat 20,8kg, deci cu 3,8 kg in plus ca dupa operatie.

Nu gasesc poza cealalta pe acre am pus`o mai de mult de la acelasi revelion, am pus asta care am avut`o /gasit`o acum in calculator si aveam cam 75 kg in poza aia.Cealalta poza, parca era cu una dintre prietenele mele dar nu o gasesc acum.

Da, eu am talie subtire si daca pun pun la picioare si la solduri si burtica bineinteles.

Nu sunt inalta am doar 1,62, dar eu la 65kg ma simt bine in pielea mea, adica cum vezi pozele de linga masina (avea dreptate sotul meu cand zicea ca asa este bine decat sa patesc ceva).

pozele de la nunta, le`am pus sa vezi evolutia era dupa 9 luni de la regim si eram tot slaba.

Denisa mea , anul asta va implinii 25 de ani, iar eu voi implinii 44 ani, iar taticul Denisei va implinii 48 de ani.

#1333 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 03:22 PM

am inteles acum, dupa ce ai recapitulat si editat! cand ai zis la setul doi de poze ca aveai 59 am crezut ca deja te ingrasasei 6 kg, de aia am concluzionat ca atunci la pom, slabuta ai fi avut numai 53 kg. Apoi, ce slaba pareai! eu la 55 si 1.60 nu arat asa de supta ca tine la pom la 59 kg, ce talie ai! super!

multi ani inainte fiecarui mebru al familiei cerra! sa fiti sanatosi, frumosi si sa va iubiti in continuare! :hug: sa nu-ti mai plece fata departe de tine, daca asta ti aduce sa prejudicii la sanatate + silueta. ori sa pleci si tu dupa ea, ca in meseria ta te descurci oriunde ;)
Esti o frumoasa! sa te duci la coafor si sa faci freza cum am spus, ca te intinereste cu 25 ani, fata de aia de la nunta, care te imbatraneste cu 20 ani. Daca nu esti deja tunsa asa, sa faci programare pana in we!

#1334 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 03:27 PM

cred ca ideea ta cu prajiturica ca masa separata la 3 ore distanta de celelalte mese este foarte buna. Am mai spus: cred ca asta ajuta enorm!
keep going, cerra!:hug:

#1335 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 March 2013 - 03:36 PM

Aratai bine cerra si vei arata si mai bine! Cum te inteleg cu momentul cand te ingrasai si doctorii ziceau mai mult, mai mult!!! Eu aveam alte probleme, dar cand ma vedeau la 50 de kg faceau cu nervii, de la dentist la cardiolog! Bine era daca trageam si eu linie pe la jumate, intre ce vroiau ei si ce vroiam eu!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1336 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 19 March 2013 - 03:40 PM

Vezi postareaDaniella, la 19 March 2013 - 03:27 PM, a spus:

cred ca ideea ta cu prajiturica ca masa separata la 3 ore distanta de celelalte mese este foarte buna. Am mai spus: cred ca asta ajuta enorm!
keep going, cerra!:hug:

Dani,

Depinde si se osatura fiecaruia. As fi vrut eu sa am acolo la pom 53 de kile(aveam 54-55 cand m`am maritat). La nunta aia, nu aveam alta solutie ptr ca , rochia aia mi`a ales`o sotul meu (adika a comandat`o, ptr ca sa saturat ca nu imi gaseam nika de imbracat ca imi erau mari la sani sau largi in talie). Dupa 2 saptamani de cautari, a mers la For you si din catalog a ales rochita aia care a dat pe ea o groaza de bani si asta a fost. Nu arata bine rochita sa fi avut eu parul pe spate asa ca ... coc frate ce mai la deal sau la vale. In 2010 a avut nunta nepotul meu dar sa vad daca pot sa fac poza dupa pozaaaaaa ca nu am in calculator este pe hartie. Acolo aveam parul pe spate asa cum iti palce tie, doar ca aveam alta rochie.

Pup vorbim deseara ptr ca plec la lucru acum (ma asteapta 3 paciente dintre care una operata)

Apropo de par, sa sti ca acum numai am nici macar breton. M`am lasat in grija Denisei si a sotului meu. Vedem cat ma tine asa(eu la serviciul meu, trebuie sa am parul prins ptr ca altfel ma deranjeaza si nu vreau sa fiu cu mina in el acusi acusi).

#1337 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 04:07 PM

nu rochia te arata mai batrana ci coafura. Nici mie nu imi sta bine cu coc, am facut si eu pt un botez si dl. Dani a zis sa nu ma mai prinda ca arat ca mamaie :hug:

da, depinde de osatura, e clar ca tu ai oase mai grele. Eu la 63.8 kg, anul trecut inainte sa incep detoxul (Cam asa am ramas dupa sarcina, cu vreo 8-10 kg pe plus) aratam ca un tanc., sau asa ma simteam eu... na ca in haine nu se vede, stii ca am pus si eu foto de la Revelionul de anul trecut in rochia aia alb cu negru. Eu si la 58 kg tot babana bine ma simt. Dar eu am oase usoare si carne pufoasa, astfel ca nici la 47 kg nu sunt schiloada. ce n-a da si eu sa mai cobor acolo!

spor la lucru si mai bine ne mutam cu discutia la han, ca sa nu stricam topicul de monti

#1338 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 19 March 2013 - 04:15 PM

Vezi postareaDaniella, la 19 March 2013 - 04:07 PM, a spus:

nu rochia te arata mai batrana ci coafura. Nici mie nu imi sta bine cu coc, am facut si eu pt un botez si dl. Dani a zis sa nu ma mai prinda ca arat ca mamaie :hug:
Pai toate coacele imbatranesc.. Pe adolescente le face sa para doamne bine, iar pe doamne le imbatraneste cu o decada.... Uneori, nu intotdeauna. Dar, parerea mea, asta e - cocul e o coafura ce imbatraneste.

da, depinde de osatura..... Dar eu am oase usoare si carne pufoasa
Hai ca pe asta inca n-am auzit-o. ;) Cre'ca vroiai sa scrii invers..... Carnea e oricum, in nici un caz pufoasa.... Oasele pot fi mai dense (grele) sau mai usoare, dar carnea nu poate fi pufoasa in nici un caz. Fibra e fibra si atat.
Legat de grasime si carne / muschi. Grasimea e pufoasa / usoara, in timp ce muschii / carnea / fibra trag mai greu la cantar. Adicatelea: 1 metru cub de muschi cantareste mai mult decat 1 metru cub de grasime.

#1339 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 19 March 2013 - 09:44 PM

Vezi postareaFoxyy, la 19 March 2013 - 04:15 PM, a spus:

Legat de grasime si carne / muschi. Grasimea e pufoasa / usoara, in timp ce muschii / carnea / fibra trag mai greu la cantar. Adicatelea: 1 metru cub de muschi cantareste mai mult decat 1 metru cub de grasime.[/i]

Exact!

Carnea grea si mai putina /normala si grasimea pufoasa, voluminoasa si usoara.

#1340 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 19 March 2013 - 09:45 PM

Vezi postareazerda, la 19 March 2013 - 03:36 PM, a spus:

Multumesc!

Sanatosi sa fim.

Arata acest topic