In primul rand, felicitari pentru cele 6 kg date jos in doar 2 luni si iti doresc din tot sufletul sa ajungi inainte de toate sanatoasa la targetul propus, asa cum si cand iti doresti tu!
Ce inaltime ai?
In al doilea rand multumesc

mult pentru poveste si ca ai spus cu precizie evolutia si rezultatele, pentru ca asta poate incuraja multe persoane si, de asemenea, este un exemplu pentru multe fete despre ritmul si relaxarea cu care poate tine monti si se poate slabi in acelasi timp.
woaw cerra, chiar ca trebuie fluierici

! arati in pozele alea in blugi fato, de zici ca ai 18 ani, nu ca ai avea o fetita de 23 (cam atat trebuie sa aiba Denisa?) Woaaaaw ce bine iti venea la 53 kg la pom, acolo si pana la alea in blugi in toate esti faina rau de tot! mie asa imi place, dar fiecare cu silueta in care se simte bine!
acolo in blugi aveai 53, sau deja 59 kg? In toate pozele esti o Doamna foarte bine si pe deasupra frumoasa, ai par superb in pozele alea in blugi, numai asa sa iti faci freza (Sa nu te mai prind cu cretulini prin cap si nici asa lung ca la revelion

....glumesc, faci cum vrei... dar eu am spus-o pe a mea!

) si in plus esti o inimoasa, gospodina nu mai zic!
Te inteleg perfect cu stresurile, cu mancatul aiurea de stres si cu hormonii luati raznelul! Acolo in ultima foto, nu-mi vine sa cred ca ai 80 kg!???????!!!! E o greseala? sau doar acum in ianuarie 2013 aveai 79.5kg, cand nu mai faceai poze ca te speriai sa te uiti la ele (Si eu patesc la fel). Te retineam din pozele de anul trecut de la Revelion, dar nu cred ca ai pus-o pe asta din fata unde se vedeau picioarele asa butucei (si eu tot pe acolo ma ingras cand plec puternic in sus), pt ca retineam ca ai o corpolenta relativ normala, doar cu usoara tendinta de implinire ... in poza asta de fapt doar la picioare se vede ca .... ai pus serios pe tine. Tu deci ai pus aproape 30 (26,5 kg) kg in ultimii 4 ani, din cauza de lipsa copilei de la sufletul tau ... ???? pfoaaaa nici nu vreau sa ma gandesc cum este sa ai copilul departe

! Nici nu stii cat te inteleg! Nici eu nu am plecat din tara, de "gura/grija" purtata mamei, care m-a tot rugat sa nu fac asta, ca tot singura ma voi simti si ca mare e dorul de casa si cei dragi ... . Si consider ca bine am facut, in final, chiar daca traim intr-o lume tare necivilizata din multe puncte de vedere (si ma refer in mod special la sistemul sanitar, sistemul scolar, aparatul de stat in general, contributiile pe care cu care suntem excrocati sa le platim degeaba, birocratia si mafia care iti mananca urechile, dar si la mizeria de pe strazi, la incrancenarea si duritatea/rautatea/smecheria oamenilor, care se inraiesc pe zi ce trece, din cauza ca ala si celalalt e nenorocit si ii trage teapa, sau e fara caracter, lipsit de omenie etc). Ma rog, mie imi place enorm ca am multi prieteni aici, iar in comunitatea noastra aici pe forum am gasit multe persoane pe care le simt aproape, care-mi sunt dragi, care imi aduc o stare de mult bine.

Nu o sa inchei inainte sa iti spun inca o data multumesc de reportaj, felicitari pentru rezultatul din primele 2 luni si pentru tot ce faci si Doamne Doamne sa iti stea alaturi sa ajungi sanatoasa unde ti-ai propus, prin orice fel decizi tu sa faci aceasta! BRAVO, Doamna pentru ambitie, vointa, determinare si imaginatie creativa!