Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#1341 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 19 March 2013 - 09:47 PM

Vezi postareaDaniella, la 19 March 2013 - 04:07 PM, a spus:

nu rochia te arata mai batrana ci coafura. Nici mie nu imi sta bine cu

Iti explicam dc era musai cocul ala. Nu sunt nici eu adepta cocurilor.

#1342 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 March 2013 - 10:36 PM

Cerra, ești o frumoasa!
Eu eram o beldie uscata pe la 15 ani... de atunci am început să înfloresc ușor ușor.
Doar în vise am să arăt ca tine... Așa că te invidiez.
Sorina

#1343 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 19 March 2013 - 10:53 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 19 March 2013 - 10:36 PM, a spus:

Cerra, ești o frumoasa!
Eu eram o beldie uscata pe la 15 ani... de atunci am început să înfloresc ușor ușor.
Doar în vise am să arăt ca tine... Așa că te invidiez.

Multumesc ptr ca ma vezi frumoasa!

Nu spune asa, ptr ca poti slabii si sa fi iarasi nu chiar ca si la 15 ani dar pe aproape.Eu, vreau sa fac iarasi poze de Pastele asta sa vedem cum ma prezint pina atunci.Ma referam sa fiu mai slabutza decat acum. Vom vedea rezultatul.Eu din neglijenta /prostia mea, mai mult decat din cauza tiroidei m`am ingrasat la loc.Nu vreau sa ma gandesc prea mult la aspectul asta, ptr ca doar stiti ca sunt incapatanata si nu ma las usor. Vreau totusi incetuc ca este mai bine. Dar nu intodeauna iese cum vrem noi.

#1344 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 19 March 2013 - 11:16 PM

Eu la poza aia ultima, in care tu vrei sa ne arati ca erai grasa, as fi schimbat ciorapul cu unul negru :D In celelalte esti perfecta, asa sa te faci si acum :thumleft:

#1345 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 19 March 2013 - 11:45 PM

Vezi postareaCarmella, la 19 March 2013 - 11:16 PM, a spus:

Eu la poza aia ultima, in care tu vrei sa ne arati ca erai grasa, as fi schimbat ciorapul cu unul negru :D In celelalte esti perfecta, asa sa te faci si acum :thumleft:

Da, ai dreptate : aveam strampii negrii daca nu imi bagam destele in ei cand i`am imbracat. Asa ca, am ramas la cei gri care ii vezi pe mine colo in poza in care sunt grasa nu vreau sa va arat ca eram:)La mine nu prea tin ciorapii, nu stiu cum se face dar daca scapa cand ii imbrac sigur bag un deget in ei daca tre sa umblu la ei(nu ma forta sa zic ici unde ar trebuii sa umblu la ciorap). Aveam si altii negrii dar geaba nu incapeau pe dric asa ca... am ramas cu ciorapeii gri.

#1346 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2013 - 03:15 PM

Vezi postareacerra, la 19 March 2013 - 10:53 PM, a spus:

Nu spune asa, ptr ca poti slabii si sa fi iarasi nu chiar ca si la 15 ani dar pe aproape.

Slabe sperante la mine! Eu am conformatia/osatura corpului de asa natura. Mereu am avut picioarele groase.
Oricat as slabi bulanasele nu vor pleca niciodata.
Sunt mica, chiar foarte mica in partea superioara a corpului, soldurile si copanele ma omoara pe mine.
Sunt constienta ca de acum incolo ar trebui sa-mi modelez corpul prin sport, dar nu am nici-o speranta.
Sunt intr-o continua miscare, dar se vede treaba ca nu e cea corecta (ca sa zicem asa).
Si apoi la 1,70m nici nu ma intereseaza prea mult sa scad sub 75kg. Sunt mereu sub, rareori peste (ffff rar), asa ca am tras concluzia ca aici corpul meu s-a decis ca-i este bine.
Ma preocup daca trec peste, in rest sunt linistita. Daca organismul va decide din nou sa slabeasca bine, daca nu, nu. Nu-i bai!
Poate ca s-ar declansa din nou programul de slabire daca as tine din nou la sange F1, cine stie... Doar ca viata mea in momentul acesta e mult prea incarcata ca sa-mi mai iau din nou un astfel de angajement. Asa ca, pt moment, stagnez si sunt fericita asa.
Nu mi-am propus niciodata sa ajung ca la 15 ani, nici nu am cum. Acum arat ca la 23 ani.
Sorina

#1347 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 20 March 2013 - 03:27 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 20 March 2013 - 03:15 PM, a spus:

Nu mi-am propus niciodata sa ajung ca la 15 ani, nici nu am cum. Acum arat ca la 23 ani.

Corect!

Fiecare avem conformatia noastra si nu putem schimba nimik. Eu am treaba cu soldurile si fundul mai mult si de aici nebunia: ce merge pe talie nu incape pe fund si invers.Eu asa incetuc daca ajung la 65 o sa fiu fericita (hainele mici nu le`am dat)iar astea de acum, mai mult sport ca oricum asa merg eu la serviciul meu nu pot in fusta scurta sau in rochie.

Nici eu nu fug dupa moda ca doar nu ma fac acu manechin dar, vreau sa imi pot imbraca hainele si ce iau pe mine sa stea cumva. Sti cum este asta? exact ca si cu moda: degeaba este ceva la moda daca pe mine nu ma prinde nu? Sa fim sanatoase este important si sa ne mentinem la o greutate cat de cat normala ptr ca altfel nu doar estetic ci si din punct de vedere medical ar fi cam rau.

#1348 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 March 2013 - 03:50 PM

Vezi postareacerra, la 19 March 2013 - 09:44 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 19 March 2013 - 04:15 PM, a spus:

Legat de grasime si carne / muschi. Grasimea e pufoasa / usoara, in timp ce muschii / carnea / fibra trag mai greu la cantar. Adicatelea: 1 metru cub de muschi cantareste mai mult decat 1 metru cub de grasime.[/i]
Exact!
Carnea grea si mai putina /normala si grasimea pufoasa, voluminoasa si usoara.

nici acum nu stiu sa exprim, dar ce am vrut sa spun e ca si daca sunt slaba pe cantar, tot nu arat osoasa SI FARA FORME. Ma rog ...pe la 45 kg is mai scandurica, dar tot nu-mi ies oasele la bazin in afara sau coastele, ori ciolanele la picioare. Dar chiar pana acolo nici chiar eu nu mai trag speranta sa ajung :71:, ca nu am mai fost la 45 kg de 12 ani. Sau cel putin dupa standardele mele in ceea ce ma priveste: niciodata nu-s indeajuns de slaba :D Spor la dat jos si multa sanatate cerra si toate fetele :hello:!

Sorina :lol: :hug:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1349 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 20 March 2013 - 05:05 PM

Vezi postareaDaniella, la 20 March 2013 - 03:50 PM, a spus:

Nu te necajii. Fiecare suntem asa cum ne`a lasat al de sus si sa fim sanatoase, sa slabim cat sa aratam cum trebuie pe drum daca ne imbracam in ceva , ptr ca nu putem fi toti oamenii la fel si sa ne iubim asa cum suntem. Sa nu fim indiferente sa luam proportii din prostie ca bagam ca`n marfar.

pup si eu

#1350 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 March 2013 - 09:52 AM

nici acum nu stiu sa exprim, dar ce am vrut sa spun e ca si daca sunt slaba pe cantar, tot nu arat osoasa SI FARA FORME. Ma rog ...pe la 45 kg is mai scandurica, dar tot nu-mi ies oasele la bazin in afara sau coastele, ori ciolanele la picioare. Dar chiar pana acolo nici chiar eu nu mai trag speranta sa ajung :D, ca nu am mai fost la 45 kg de 12 ani. Sau cel putin dupa standardele mele in ceea ce ma priveste: niciodata nu-s indeajuns de slaba :D Spor la dat jos si multa sanatate cerra si toate fetele :D!

Sorina :D =))

S-ar zice ca ai o constitutie robusta. Asa cum sunt si eu, de exemplu. Chiar si cand sunt slabe, persoanele robuste par masive. Asta-i situatia. Scheletul e mai mare / masiv fata de alte persoane - cele fragile au cu totul alta conformatie osoasa.

#1351 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 21 March 2013 - 12:27 PM

[quote name='Daniella' date='20 March 2013 - 03:50 PM' timestamp='1363787411' post='190320']
[quote name='cerra' date='19 March 2013 - 09:44 PM' timestamp='1363722297' post='190207']
Sau cel putin dupa standardele mele in ceea ce ma priveste: niciodata nu-s indeajuns de slaba :D
[/quote]

Dani, nu mai zi asa, sa nu-i dea DD omului cat poa'sa duca!

Cerra are intelepciunea omului care a trecut printr-o experienta majora cu sanatatea si de-aia apreciaza altfel normalitatea, fie ea cu niste kg in plus.
Experiente mai tragice decat mine in ceea ce priveste greutatea n-ati avut niciuna. Si-as vrea sa cred c-am reusit in sfarsit o oarece detasare vizavi de normoponderabilitate, in sensul in care sa nu-mi doresc sa fiu manechin la 45 de ani, dupa ce n-am fost o viata intreaga, dar nici sa nu mai ajung in situatii critice de supraponderal, Doamne-fereste, obez!
Nu pot uita groaza mamei cand am anuntat-o ca ma transez, dar nici imaginea ei cand a vazut ca-mi arata cantarul 53kg. Spre comparatie, aveam 58 cand m-am maritat. Acuma sunt ca la maritis, cu tendinte destabilizatoare si,vorba Cerrei, pana la 65 suport, dar nu acum. Cand voi fi mai babaciune, vreau sa fiu mai plinuta, ca tare acre mi se par alea uscate.
Cerra, iti doresc multa sanatate si multa liniste si multumire sufleteasca. Asta conteaza mult mai mult decat arata vremelnic o matraguna de cantar.

#1352 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 03:21 PM

Moatza :biggrin: .
Sorina

#1353 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 21 March 2013 - 05:04 PM

Vezi postareamoatza, la 21 March 2013 - 12:27 PM, a spus:

Cerra, iti doresc multa sanatate si multa liniste si multumire sufleteasca. Asta conteaza mult mai mult decat arata vremelnic o matraguna de cantar.

Asemenea!

Nu am indraznit niciodata sa te intreb ceva in legatura cu toata durerea prin care ai trecut. Nu stiu dar nu puteam sa intreb. Tu, arati draga mea motzulina manechin , chiar daca o viata nu ai fost dar nu asta conteaza. Conteaza cum ai zis si tu, sa fim normale, sa nu fugim dupa ceva ce nu ne avantajeaza, dar nici sa nu fim nepasatoare. Trebuie sa ne iubim asa cum suntem (asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim atente). Trebuie sa avem in vedere ca trebuie sa ne oprim atunci cand suntem normoponderate si sa ne oprim din mincat cand vedem ca am depazit cu putin peste. Eu din nepasarea mea am ajuns la kg astea si tot eu tre sa o scot la capat.

#1354 Useril este offline   valery 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 22 March 2013 - 10:20 PM

Cerra draga mea esti superba ! :scratch:

Imi vine sa rad , ati fost foarte simpatice cand ati discutat despre carnita si puf .Aveti perfecta dreptate , trebuie sa tinem cont in primul rand de sanatate , vorbesc din experienta, e groaznic de greu sa duci kilograme in plus , dar este si mai groaznic sa ajungi schelet si sa nu poti manca nimic .Eu acum am 52 de kg,Constructia osoasa este finuta ,, sa fiu delicata cu mine :floare: La mine singura problema acum este talia , am inceput sa fiu mai grosuta la talie ,se pare ca acolo fac eu depozitele . dar sunt fericita ca acum pot manca cat de cat orice fara sa-mi fie rau , fata de acum 2 ani cand nu mancam nimic ptr ca nu puteam din cauza sanatati.

Pup fetele cu drag .

#1355 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2013 - 11:28 PM

[quote name='moatza' date='21 March 2013 - 12:27 PM' timestamp='1363861654' post='190456']
[quote name='Daniella' date='20 March 2013 - 03:50 PM' timestamp='1363787411' post='190320']
[quote name='cerra' date='19 March 2013 - 09:44 PM' timestamp='1363722297' post='190207']
Sau cel putin dupa standardele mele in ceea ce ma priveste: niciodata nu-s indeajuns de slaba :floare:
[/quote]

Cerra are intelepciunea omului care a trecut printr-o experienta majora cu sanatatea si de-aia apreciaza altfel normalitatea, fie ea cu niste kg in plus.
, dar nici imaginea ei cand a vazut ca-mi arata cantarul 53kg. Spre comparatie, aveam 58 cand m-am maritat. Acuma sunt ca la maritis, cu tendinte destabilizatoare si,vorba Cerrei, pana la 65 suport, dar nu acum. Cand voi fi mai babaciune, vreau sa fiu mai plinuta, ca tare acre mi se par alea uscate.
[/quote]

mama mea a plans pe ascuns cand a vazut ca aveam 47 de kile. fusese cu mine la cardiolog si imi spusese ca am o problema cu valva mitrala ca trebuie sa ma ingras.

si eu prefer sa am o fata " ca o floare" decat sa arat de parca au tropait gremlinii pe fata mea!
Si suacra mult urata este slaba, slaba si rea! O fi vreo chestie ca oamenii grasi sunt buni, intelepciune populara! Adica socrul e super si el e gras.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1356 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 22 March 2013 - 11:31 PM

Vezi postareavalery, la 22 March 2013 - 10:20 PM, a spus:

Cerra draga mea esti superba ! :floare:

Multumesc ca ma placi si asa dudu.

Sanatate sa ai si tu si nu te ingrijora: putina gimnastica daca poti si se rezolva. Eu nu pot oricum prea multa gimnastica sa fac.

Pup si eu

#1357 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat 22 March 2013 - 11:35 PM

Vezi postareazerda, la 22 March 2013 - 11:28 PM, a spus:

Ce simpatica esti!

Sa fi sanatoasa si sa ai grija sa nu depasesti normalul asta este important zic eu. Mah, nu stiu ce sa zic cu aia grasi sau aia slabi ptr ca eu am vazut si de`i grasi care sunt foarte rai.

#1358 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2013 - 08:21 AM

Vezi postareaFoxyy, la 21 March 2013 - 09:52 AM, a spus:

S-ar zice ca ai o constitutie robusta. Asa cum sunt si eu, de exemplu. Chiar si cand sunt slabe, persoanele robuste par masive. Asta-i situatia. Scheletul e mai mare / masiv fata de alte persoane - cele fragile au cu totul alta conformatie osoasa.

:floare: nu, n-am nici constitutie robusta, ci mai degraba delicata: oase subtirele si usoare, astfel ca nu ies in relief oricat as fi de slaba

#1359 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2013 - 08:58 AM

Vezi postareamoatza, la 21 March 2013 - 12:27 PM, a spus:

Sau cel putin dupa standardele mele in ceea ce ma priveste: niciodata nu-s indeajuns de slaba :floare:

Doamne fereste!
Eu am tot zis intotdeauna ca mai importanta este sanatatea decat orice altceva, de fapt obiectivul meu de 20 ani este alimentatia sanatoasa. Important este sa avem grija de noi: sanatate pe locul 1 si constitutia care ne face sa ne simtim bine si in starea cea mai buna de sanatate in paralel.
Iar din punct de vedere miscare, o importanta componenta a unui mode de viata sanatos, moatza esti cea mai demna de felicitari pentru perseverenta si determinare in practicarea sportului! Din toamna te-ai apucat, de cand ai zis de abonamentul pe un an, sau dinainte faceai?

#1360 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 April 2013 - 04:30 PM

Mai fetelor, visez eu sau nautul la cutie avea un Ig mai mare de 35?
Acum il gasesc cu 35, ceea ce ma bucura. Nu stiu de ce imi ramasese mie pe creieras ca nu puteam sa-l asociez cu lipide.
Bine ca pot sa fi visat totul si sa-mi aduc aminte gresit.
Chiar am ceva retete si-mi parea rau ca nu le pot pune in practica.
Deci, amintirile mele ma inseala?
Sorina

Arata acest topic

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou