Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

  • 73 Pagini +
  • « Prima
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#1381 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 27 April 2013 - 03:08 PM

Vezi postareacaress, la 26 April 2013 - 11:36 PM, a spus:

Nu, nu l beau, si mai mult de 20 ml la 2 portii nu pun niciodata.:)) Eu am din ala cu faina de grau, nu cu zahar...deci il preferam pe asta.


yes!

#1382 Guest_caress_*

  • Grup: Guests

Postat 27 April 2013 - 05:15 PM

O intrebare, mi-a ramas compozitie de glazura( stiu eu de ce mi-a ramas, am pus prea multa smantana, am mai adaugat cacao-de asta nici nu ti-am mai spus, Cerra:))).Ce pot face cu ea?Ciocolata, inghetata, fursecuri, ceva?

#1383 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 27 April 2013 - 10:28 PM

Vezi postareacaress, la 27 April 2013 - 05:15 PM, a spus:

O intrebare, mi-a ramas compozitie de glazura( stiu eu de ce mi-a ramas, am pus prea multa smantana, am mai adaugat cacao-de asta nici nu ti-am mai spus, Cerra:))).Ce pot face cu ea?Ciocolata, inghetata, fursecuri, ceva?


Ce doresti tu sa faci cu ea. Sa o pastrezi in frigider.

:tongue3: ai facut tu ceva de ti`a ramas.

#1384 Guest_caress_*

  • Grup: Guests

Postat 27 April 2013 - 10:44 PM

Normal... :tongue3: Am pus prea multa smantana, a trebuit sa mai adaug cacao, ca era prea multa, am pus si putin unt ca imi era teama ca ramane prea moale.Asa incat mi-a dat cu rest.Am reconditionat-o:cu tarate de ovaz, seminte de toate felurile, 2 linguri de faina de migdale si 3 smochine taiate feliute, am facut un ,,salam de biscuiti'', o minunatie!!!

#1385 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 27 April 2013 - 11:02 PM

Vezi postareacaress, la 27 April 2013 - 10:44 PM, a spus:

Am reconditionat-o:cu tarate de ovaz, seminte de toate felurile, 2 linguri de faina de migdale si 3 smochine taiate feliute, am facut un ,,salam de biscuiti'', o minunatie!!!


Foarte bine!

Nimic nu se arunca (doar ce este vechi).

#1386 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 29 April 2013 - 11:19 AM

Ma bucur sa citesc ca inca sunteti pe Monti. Eu am mai calcat pe bec din cand in cand in ultimul timp,dar de joi ma tin iar strict
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1387 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 29 April 2013 - 05:14 PM

Vezi postareapetunie, la 29 April 2013 - 11:19 AM, a spus:

Ma bucur sa citesc ca inca sunteti pe Monti. Eu am mai calcat pe bec din cand in cand in ultimul timp,dar de joi ma tin iar strict


Doar suntem oameni nu?

Si eu am mai aclcat din cand in cand cate putin. Eu mai las asa pana dupa Pasti si astept o noua pornire.

#1388 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 06 May 2013 - 12:16 AM

Va pup fetelor va doresc sarbatori frumoase pline de lumina!

Imagine atasata: monthly_05_2013/post-1791-13677921570926.jpg

#1389 Useril este offline   mariy 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 29-April 13

Postat 21 May 2013 - 03:37 PM

buna ziua fetelor,va citesc de ceva timp mai ales retetele,pe multe va stiu de pe alt forum culinar,si uite asa am ajuns si la aceasta dieta pe care in mare o cunosc.
doar ca nu pot deloc sa ma lamuresc cu branza in salate.seara imi place sa consum salatica aia buna de rosii,ceapa,castraveti..etc..dar mereu ma incurc la branza:de capra,oaie,veche,noua,de vaca?daca m-ati ajuta v-as fi foarte recunoscatoare.
va multumesc si revin cu intrebari daca mai am.

#1390 Guest_caress_*

  • Grup: Guests

Postat 21 May 2013 - 08:09 PM

In principiu cu cat sunt mai zvantate si mai maturate, cu atat branzeturile sunt mai Monti.Deci intotdeauna sa preferi o telemea veche uneia noi si pline de zer, sau unei bucati de mozzarella proaspata, tinuta in zer.Cu branza de capra eu stiam ca e cea mai insulinogena...dar am citit recent in cartea ,,monti pentru femei'' ca e mai mult decat recomandata.Mie oricum nu imi plac branzeturile de capra, asa ca dilema ramane doar la nivel teoretic.

#1391 Useril este offline   mariy 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 29-April 13

Postat 22 May 2013 - 07:41 AM

Vezi postareacaress, la 21 May 2013 - 08:09 PM, a spus:

In principiu cu cat sunt mai zvantate si mai maturate, cu atat branzeturile sunt mai Monti.Deci intotdeauna sa preferi o telemea veche uneia noi si pline de zer, sau unei bucati de mozzarella proaspata, tinuta in zer.Cu branza de capra eu stiam ca e cea mai insulinogena...dar am citit recent in cartea ,,monti pentru femei'' ca e mai mult decat recomandata.Mie oricum nu imi plac branzeturile de capra, asa ca dilema ramane doar la nivel teoretic.

multumesc.

#1392 Useril este offline   leo53 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 29-September 12
  • LocationSIBIU

Postat 21 June 2013 - 09:01 AM

LA MULTI ANI SorinaDaniela - sa ai parte de tot ce iti doresti si toate visele si dorintele tale sa devina realitate.Multa fericire,noroc si sanatate iti doresc alaturi de cei dragi tie. :iamwithstupid: :crying: :drool: si :wub:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2013/post-1668-13717983714076.gif


#1393 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 June 2013 - 01:56 PM

Mulțumesc mult, Leo! Ești o drăguță!
Sorina

#1394 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 24 June 2013 - 12:51 PM

Mai exista vreun fel de crispbread / cracker inafara de WASA care sa contina 24% fibre? M-am tampit cautand si mai mult de 15% nu gasesc, iar cei de la Lidl n-au nimic scris pe pachet referitor la continutul de fibre
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1395 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 June 2013 - 01:08 PM

Vezi postareaalpha, la 24 June 2013 - 12:51 PM, a spus:

Mai exista vreun fel de crispbread / cracker inafara de WASA care sa contina 24% fibre? M-am tampit cautand si mai mult de 15% nu gasesc, iar cei de la Lidl n-au nimic scris pe pachet referitor la continutul de fibre


Burger 21% de la kaufland.Poti folosii linistita.

#1396 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 24 June 2013 - 01:09 PM

E un 21% la Kaufland, ii zice Burger, si niste Finn Crisp cu 22%.
Cu 24% eu nu am vazut decit la Wasa, dar asta cu foarte mult timp in urma.

#1397 Guest_caress_*

  • Grup: Guests

Postat 24 June 2013 - 10:28 PM

Si in Mega Image au wasa, tot cu 22 % fibre.Bine, au si cu mai putin, dar alea nu ne intereseaza.Iar cele cu 22 se temina primele.

#1398 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 25 June 2013 - 04:12 AM

Cred ca boni a postat o reteta de Wasa,posibil sa fie postata si aici,nu mai retin;in cazul in care nu gasiti de cumparat :occasion15:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1399 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 25 June 2013 - 12:01 PM

Multumesc Imagine postata Am gasit ieri un sortiment Ryvita cu 18%. O sa incerc si la magazinele naturiste; acolo inca n-am avut vreme sa ma duc
O sa caut si reteta lui Boni
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1400 Useril este offline   leo53 

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 29-September 12
  • LocationSIBIU

Postat 15 July 2013 - 06:47 AM

LA MULTI ANI CERRA - :occasion14: :lol: :D sa ai parte de tot ce iti doresti si toate visele si dorintele tale sa devina realitate.Multa fericire,noroc si sanatate iti doresc alaturi de cei dragi tie. sper ca esti bine. Te pup si sa ne mai auzim. :P

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_07_2013/post-1668-13738636638295.jpg


Arata acest topic


  • 73 Pagini +
  • « Prima
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi