Forum Culinar: Tarta sarata fara blat - Forum Culinar

Salt la continut

  • 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tarta sarata fara blat rapida si buna

#81 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 December 2011 - 06:57 PM

Vezi postareamoatza, la 30 December 2011 - 06:51 PM, a spus:

merge f bine sfecla rosie cruda, dar rasa pe razatoarea mare.

edit: daca ai timp 10-15 min, poti s-o coci la mo, intepata, direct intr-un castron, nu tb sa fie f moale.


cum vine asta la MO? ce putere (Am max 800) si cate minute? am mandolinat o mare parte din ea :thumleft:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#82 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 December 2011 - 07:02 PM

pui sfecla intreaga intr-un castron fara apa, o intepi cu cutitul de cateva ori si-o dai la max, intai vreo 8min. si la mine tot 8oo puterea max. apoi o incerci, vezi cum intra lama cutitului in ea. depinde cat de mare e, eu aveam 2 ceva mai mici decat pumnul, le-am pus pe amandoua deodata. iti vei da seama cand e gata, dar nu tb sa fie moale ca ptr piure.

#83 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 December 2011 - 07:05 PM

aha! merci! hai ca fac si asa scu ce a ramas ... :thumleft:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#84 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 30 December 2011 - 07:53 PM

merci moatzo am facut 7 min la MO si feliutele taiate subtire la mandolina ... au iesit super ... nici tari, nici moi. Am montat o felie sunb tarta una peste, pe scobitoare... de acu plec ... :thumleft:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#85 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 December 2011 - 07:54 PM

drum bun! ma bucur ca te-am ajutat!

#86 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 December 2011 - 07:49 PM

tarta sarata fara blat a lui Any, pozata la mamaie, ca la mine uitat ... , asezonata cu felii de sfecla coapta la MO, dupa ideea moatzei

(poza facuta la mamaie ca la mine era haos si am uitat ... )

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_12_2011/post-685-13253537782563.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#87 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 January 2012 - 10:59 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 December 2011 - 07:49 PM, a spus:

tarta sarata fara blat a lui Any, pozata la mamaie, ca la mine uitat ... , asezonata cu felii de sfecla coapta la MO, dupa ideea moatzei

(poza facuta la mamaie ca la mine era haos si am uitat ... )


Eu am inteles tarziu ca sfecla de fapt era de pus peste, ca decor, ma gadeam ca vrei sa faci salata :tongue3: .

#88 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 03 January 2012 - 03:12 PM

si asa arata inainte sa o tai (am pus-o in tava cam prea intinsa si nu a iesit inalta, dar a fost buna si asa):

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2012/post-685-13255963672041.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#89 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 January 2012 - 03:28 PM

Vezi postareaDaniella, la 03 January 2012 - 03:12 PM, a spus:

si asa arata inainte sa o tai (am pus-o in tava cam prea intinsa si nu a iesit inalta, dar a fost buna si asa):



E frumoasa foc :thumleft: !
Eu o pun intr-o tava rotunda, 20 de cm are laq baza daca-mi aduc bine aminte, oricum am scris pe paginile anterioare.

#90 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 03 January 2012 - 03:50 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 January 2012 - 03:28 PM, a spus:

E frumoasa foc :thumleft: !
Eu o pun intr-o tava rotunda, 20 de cm are laq baza daca-mi aduc bine aminte, oricum am scris pe paginile anterioare.

eu am facut din 6 oua pt ca mezeluri (muschiulet de porc si piept de curcan ambele afumate si cumparate de la targul de produse traditionale), precum si telemeaua de care vroiam sa scap, aveau fiecare cate 300 g. D-aia am si fugit la mamaie cu mai bine de juma de tava, pt ca noi nu am fi putut sa manacam atat in doua saptamani fara ajutor. Asa calduta cat am taiat-o, am ras cateva bucati bune ... :porc:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#91 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 January 2012 - 03:52 PM

Vezi postareaDaniella, la 03 January 2012 - 03:50 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 03 January 2012 - 03:28 PM, a spus:

E frumoasa foc :thumleft: !
Eu o pun intr-o tava rotunda, 20 de cm are laq baza daca-mi aduc bine aminte, oricum am scris pe paginile anterioare.

eu am facut din 6 oua pt ca mezeluri (muschiulet de porc si piept de curcan ambele afumate si cumparate de la targul de produse traditionale), precum si telemeaua de care vroiam sa scap, aveau fiecare cate 300 g. D-aia am si fugit la mamaie cu mai bine de juma de tava, pt ca noi nu am fi putut sa manacam atat in doua saptamani fara ajutor. Asa calduta cat am taiat-o, am ras cateva bucati bune ... :porc:



Deci inteleg ca ai scapat de ceva mezeluri si branzeturi cu ocazia asta, asa cum vroiai :porc: !
Dar voi mancati putin tare de tot, ciuguliti :71: !

#92 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 03 January 2012 - 04:42 PM

Vezi postareaany_annette, la 03 January 2012 - 03:52 PM, a spus:

Deci inteleg ca ai scapat de ceva mezeluri si branzeturi cu ocazia asta, asa cum vroiai :thumleft: !
Dar voi mancati putin tare de tot, ciuguliti :porc: !


daaa, obiectivul a fost atins!
tati mananca putin, eu ma dau si eu mai dupa el ... ca ma jenez :porc:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#93 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 02 February 2012 - 08:43 AM

Am refacut-o si eu aseara. In loc de mezel aveam niste resturi de 'bocconcini' din piept de pui, iar faina am folosit din cea de linte (macinata de mine)... si gata, a iesit o bunatate. Multam frumos!
Poate reusesc, azi pe lumina, sa fac si vreo poza...
Sorina

#94 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 February 2012 - 11:49 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 02 February 2012 - 08:43 AM, a spus:

Am refacut-o si eu aseara. In loc de mezel aveam niste resturi de 'bocconcini' din piept de pui, iar faina am folosit din cea de linte (macinata de mine)... si gata, a iesit o bunatate. Multam frumos!
Poate reusesc, azi pe lumina, sa fac si vreo poza...


Si eu am tot refacut-o, e buna de reciclat resturile de salam, branzeturi, ce-o fi :notworthy: .

#95 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 February 2012 - 06:24 PM

Versiunea monti cu faina de linte...

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-133-13285454109446.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-133-13285454257819.jpg

Multumesc, Any! :blush:
Sorina

#96 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 February 2012 - 07:01 PM

Bre :blush: , ma bucur ca ai apreciat-o si in versiunea asta!

#97 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 February 2012 - 07:20 PM

Superapreciata de tot boborul... daca-mi mai ramane ceva carnita sigur fac un 'repetir'.
Sorina

#98 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 February 2012 - 08:23 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 06 February 2012 - 07:20 PM, a spus:

Superapreciata de tot boborul... daca-mi mai ramane ceva carnita sigur fac un 'repetir'.


Asta-i foarte important :) ! Cand le place la toti aceeasi chestie e bine, nu tre' sa faci o mie de feluri intr-o seara!

#99 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 11 February 2012 - 08:34 PM

Sa vezi ,Any,ca mi-am facut si eu tema de-acasa.Foarte buna de reciclat capetele de cascaval,salam si chiar si ardei,in cazul meu.Bunaaaaaaa ,bunaaaaaa,bunaaaaaaa.Se mai face,clar(si a prins foarte bine la niste oaspeti neanuntati) :love7: Thanks pentru reteta :love7:

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-1267-13289851238902.jpg

#100 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 February 2012 - 08:59 PM

Vezi postareaEllani, la 11 February 2012 - 08:34 PM, a spus:

Sa vezi ,Any,ca mi-am facut si eu tema de-acasa.Foarte buna de reciclat capetele de cascaval,salam si chiar si ardei,in cazul meu.Bunaaaaaaa ,bunaaaaaa,bunaaaaaaa.Se mai face,clar(si a prins foarte bine la niste oaspeti neanuntati) :love7: Thanks pentru reteta :blush:



Sunt foarte frumoase asa in forme individuale, florile sunt superbe!
E buna si a doua zi!

Brava ti-ai facut temele cum trebuie. Nota 10 :love7: !

Arata acest topic


  • 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

13 useri citesc topicul
0 membri, 13 vizitatori, 0 utilizatori anonimi