Tarta sarata fara blat rapida si buna
#1
Postat 18 March 2010 - 11:56 PM
Este foarte usor de facut.
Ingrediente:
250 gr de smantana sau iaurt( eu am folosit smantana)
200 gr de salam de orice fel (eu am folosit mortadella)
200 gr de branza Asiago (fetele din Romania pot folosi cas sau cascaval)
4 oua
3 linguri de faina
1 lingura de gris
marar
Parmigiano Reggiano (pentru pus deasupra la final)
ATENTIE! Nu se pune sare
#2
Postat 18 March 2010 - 11:57 PM
Bucata aceea de mortadella care se vede in poza are 430 de grame, eu am pus jumatate, am taiat-o cubulete.
Marar proaspat eu nu am avut ci doar uscat, cine are proaspat, e mai bine.
#3
Postat 18 March 2010 - 11:59 PM
Adaugam si mararul.
#4
Postat 18 March 2010 - 11:59 PM
Deasupra se pune Parmigiano Reggiano.
Se da la cuptor la 150 de grade in jur de 30-40 de minute. Cuptorul sa fie incalzit bine inainte.
#5
Postat 19 March 2010 - 12:01 AM
#7
Postat 19 March 2010 - 12:43 AM
Tot saptamîna viitoare te bag în plan si cu pastele alea cu somon,si s-ar putea chiar si tarta de vinete...poate ajunge o Any Week
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#9
Postat 19 March 2010 - 08:44 AM
Grazie any
#10
Postat 19 March 2010 - 09:09 AM
Tzac,pac si gata !
http://povesticulinare.blogspot.com/
#11
Postat 19 March 2010 - 10:53 AM
Maya, la 19 March 2010 - 12:43 AM, a spus:
Tot saptamîna viitoare te bag în plan si cu pastele alea cu somon,si s-ar putea chiar si tarta de vinete...poate ajunge o Any Week
Multumesc Maya !
Any week ce misto suna!
E buna si rece, eu oricum nu o mananc calda calda abia scoasa din cuptor, astept sa se "aseze" un pic, de fapt ca toate tartele sarate. Imi plac caldute, nu fierbinti.
Geany, la 19 March 2010 - 08:38 AM, a spus:
Multumesc Geany, te astept !
Adriana, la 19 March 2010 - 08:44 AM, a spus:
Grazie any
Grazie cara ,eu praf de copt nu pun, vine destul de inaltuta, tavile in care le fac eu au 22-24 de cm.
Exact, e buna pentru reciclarea resturilor de branza, salam, etc.
Piscotel, la 19 March 2010 - 09:09 AM, a spus:
Tzac,pac si gata !
Rapida, nu? Ma bucur ca-ti place Pisco !
#12
Postat 19 March 2010 - 12:51 PM
#13
Postat 19 March 2010 - 03:24 PM
#14
Postat 19 March 2010 - 07:05 PM
#15
Postat 19 March 2010 - 07:31 PM
Eataly, la 19 March 2010 - 12:51 PM, a spus:
Nu stiu cat e de faimos, insa stiu ca tu l-ai facut si am zis si ma repet ca mi-a placut ideea ta, taiat cuburi cu o jumatate de rosioara cherry pe deasupra !
Foxyy, la 19 March 2010 - 03:24 PM, a spus:
Bun, bun, Foxy !
sorinadaniela, la 19 March 2010 - 07:05 PM, a spus:
Stiu c-ai facut-o !!!!!!!!
#16
Postat 20 March 2010 - 07:41 PM
#17
Postat 20 March 2010 - 08:02 PM
julix_2007, la 20 March 2010 - 07:41 PM, a spus:
Julix, reteta asta-i mai veche, fetele o cunosc pentru ca o postasem si dincolo, pe celalat forum.
Ma bucur ca-ti place !
#18
Postat 21 March 2010 - 08:33 AM
Dar tot ma faci cu nervii
#19
Postat 21 March 2010 - 12:39 PM
saru'mina de reteta!