Tarta sarata fara blat rapida si buna
#41
Postat 20 May 2010 - 04:20 PM
Arata foooarte bine! si eu faceam intr-o perioada dar parca nu arata atat de frumos.
#42
Postat 20 May 2010 - 05:09 PM
nane, la 20 May 2010 - 04:20 PM, a spus:
Arata foooarte bine! si eu faceam intr-o perioada dar parca nu arata atat de frumos.
Multumesc !
Tava are 20 de cm la baza jos si 22 cm sus.
Am facut-o cu 4 oua.
Nu o mancam niciodata calda abia scoasa din cuptor, o las sa se aseze, sa fie calduta.
#43
Postat 17 January 2011 - 01:29 PM
Bun, trebuie sa o incerc si eu...
Se poate face in orice tava avem prin casa, nu?
#44
Postat 19 January 2011 - 01:21 AM
IrinucaPopii, la 17 January 2011 - 01:29 PM, a spus:
Bun, trebuie sa o incerc si eu...
Se poate face in orice tava avem prin casa, nu?
Pai nu prea, ca in omleta nu punem faina !
In orice tava care sa aibe cat de cat dimensiunile astea, ca sa iasa inaltuta cat se vede-n poza.
#45
Postat 19 January 2011 - 02:57 PM
#46
Postat 19 January 2011 - 03:05 PM
IrinucaPopii, la 19 January 2011 - 02:57 PM, a spus:
Irinuca, da, de aia s-a prins .
Eu fac ori in tava "antiaderenta" ori in tava de aluminiu din aia de unica folosinta si intotdeauna le ung cu unt si presar cu faina.
Nu se prinde, se desprinde foarte frumos.
Hartie de copt eu n-am pus niciodata, prefer asa, iese perfect.
#47
Postat 21 January 2011 - 05:42 PM
Oricum mai incerc reteta, si pana la urma o sa-mi iasa perfect
#55
Postat 12 April 2011 - 10:48 PM
Asaaaa, acum sa va spun ce am facut:
- in loc de mezel am pus carnita de pui ramasa prin frigider
- in loc de faina am folosit faina de linte
- in rest am folosit aceleasi ingrediente si aceleasi cantitati.
Rezultatul a fost exceptional de bun. Soata din dotare aproape ca mi-a terminat-o pe toata. A trebuit sa o ascund ca sa-mi mai ramana si mie ceva pt maine la pachet.
De acum incolo am sa mi-o fac si pt mine. Multumesc, din nou, pt idee!
#56
Postat 12 April 2011 - 11:02 PM
multumim!
#57
Postat 13 April 2011 - 10:02 AM
sorinadaniela, la 12 April 2011 - 10:48 PM, a spus:
Asaaaa, acum sa va spun ce am facut:
- in loc de mezel am pus carnita de pui ramasa prin frigider
- in loc de faina am folosit faina de linte
- in rest am folosit aceleasi ingrediente si aceleasi cantitati.
Rezultatul a fost exceptional de bun. Soata din dotare aproape ca mi-a terminat-o pe toata. A trebuit sa o ascund ca sa-mi mai ramana si mie ceva pt maine la pachet.
De acum incolo am sa mi-o fac si pt mine. Multumesc, din nou, pt idee!
Pai daca-i place soatei, e semn bun!
Eu nu mai stiu de cate ori am facut-o, la toti cei care-au gustat-o le-a placut.
Ma bucur ca ai putut sa o faci si Monti !
lisa, la 12 April 2011 - 11:02 PM, a spus:
multumim!
Cu placere Lisa , ma bucur ca-ti place! E si ieftina as spune, mai ales cand ai un rest de mezel si ceva branza prin frigider.
De rapida, nu mai zic.
#58
Postat 20 September 2011 - 09:41 PM
Multumesc de reteta.
Pupici!!
#59
Postat 24 September 2011 - 11:32 PM
Am facut-o zilele trecute in forma de tarta.
E absolut delicioasa!!!Usor de facut; dureaza mai mult pana se raceste
Thanks!
#60
Postat 25 September 2011 - 09:52 PM