Putem discuta despre tot ce doriti voi...afinitati, curiozitati, diete, probleme de sanatate...tot ce doriti si va trece prin cap!!
Si hai sa incep eu..
Eu mi-s fecioara...nascuta pe 16 septembrie...
Imi aduc aminte (ca si cum a fost ieri) ca in fiecare an ziua mea cadea dupa prima zi a noului an scolar...
Dar cel mai mult ma marcheaza amintirea primei mele zile de scoala...clasa I...
Parca-l vad ca si acum pe tata cu ochii radiind de bucurie avand-o pe mama alaturi cum in ziua aceea (16 septembrie 1975) s-au invoit de la servici amandoi...m-au asteptat cand am iesit de la scoala si m-au dus in oraselul copiilor unde m-am distrat pana seara...am fost si la cofetarie...si-am mancat tot ce mi-a poftit inima...dar eu tot asteptam cadoul...
si el nu sosea...
In sfarsit cand am sosit acasa...tata a scos din servieta o cutiuta micuta...
Si din ea un stilou chinezesc cu penita aurie si subtire...
Era primul meu stilou adevarat...pe vremea aceea cine avea stilou chinezesc era mare domne'..ce mai...
Mi-a spus sa-l uzez cu folos si sa am rezultate bune la scoala...
Va spun ca atata drag am prins de acel stilou incat chiar daca an de an imi cumparam un stilou nou (tot chinezesc

Cu timpul mi-am format un scris frumos...invatatoarea imi dadea mereu 10 la caligrafie...
Dar eu eram sigura ca acel stilou facea totul...si facea posibila si caligrafia mea frumoasa...
Ca atare dupa 12 ani de scoala, la sfarsitul liceului...la examenul de bacalaureat am scris tot cu acel stilou...mi-a adus noroc...
Din pacate astazi nu-l mai am...s-a stricat saracul dupa atatia ani de folosinta