
Caşcaval, Gouda, Năsal.
In borcane e telemea veche de oaie, cu ulei şi mirodenii (borcanele sînt de la roşii uscate în ulei).
Brînză de vaci (fac o plăcintă cu brînză şi spanac), parmezan, telemea veche de oaie, urdă.
Mozzarella, brînză de burduf.
In conserva aia cred că e Camembert, nu sînt sigur.
De obicei am mai mult caşcaval, iau şi de-ăla de capră, merg foarte bine la pachet.
Fata e cu mozzarela şi telemeaua veche, băiatul cu telemeaua proaspătă.
Nevastă-mea urdă, telemea veche, brînză slabă de vaci.
Mama brînză grasă de vaci şi şvaiţer.
Io cu de toate.
Mîncăm şi cu pîine, şi cu mămăligă (aici pun ori burduf ori telemea veche şi smîntînă; la burduf nu pun smîntînă, mi se pare că-i taie gustul).
Telemeaua veche o punem şi-n ciorbă.
De-aia "expirată" mănînc mai mult io.