Branza framantata de capra, din casul de asta vara. Productie proprie, tinuta in pungi in congelator.
O bucata de parmezan adusa din Italia de un var prin alianta.
O jumatate de roata de cas afumat din productia din 2010. O folosesc drept pecorino. La branzeturi actionez ca un anticar si cer producatorilor din piata care ma cunosc ca pe un cal breaz, sa-mi aduca cea mai veche branza pe care o pot gasi pe-acasa.
doua rotite si jumatate de branza tip Camembert (a fost o oferta ... ofertanta inainte de Craciun)
O cutie neinceputa de Nasal (pe prima am dat-o gata deja. Le-am prins tot la oferta)
O capodopera din Marginime: "branza de munte" - branza de oaie maturata, zisa "usturoaie" galben-cenusie ca fildesul vechi
Branza maturata in coaja de brad. Am cerut (din nou

) lui tanti Lia sa-mi aduca pe cea mai veche pe care o gaseste in camara. Mi-au adus-o peste o saptamana si s-au scuzat ca "e cam veche" si a prins si mucegai albastru

si a lasat 50% din pret.