moatza, la 04 January 2012 - 09:26 PM, a spus:
pai a fost scandal acum cativa ani cu mucegaiurile din cafea, condimente, boia - parca aflatoxina se numea. poate vb prostii, mi-e lene sa caut iar.
iar branzele noastre daca mucegaiesc -ma refer la urda, telemea, cas- isi pierd iremediabil si gustul bun, iar mirosul nu seamana deloc cu astea mucegaite din start -adica pe care le cumparam in starea asta.
si eu am gasit la fel efectul asupra gustului, de aceea sunt uimita de ceea ce posteaza maestrul! O branza de-a noastra care se inmoaie sau o ia razna, sau face mazga, ori mucegai e de aruncat, e horror, e toxica, nici vorba de mucegaiuri nobile/comestibile ... Dar poate imi scapa mie ceva ... . Astept sa ne lamureasca maestrul asupra ceea ce vrea sa zica.
Nu stiu de scandalul acela, dar stiu ca daca ingredientele modificate genetic (gen soia) sau Eurile nu au fost inca dovedite ca fiind cancerigene ... se va vedea in viitor, in schimb de la mucegaiurile din cereale te curati dovedit in max 4 ani ... nici eu nu mai stiu cum le zice.