O salata pe zi mai usor decat s-ar crede
Postat 19 August 2011 - 03:16 AM
naut
rosie
castravete
avocado
zeama de lamaie
sare
Postat 25 October 2011 - 08:29 PM
Mai zic o data dresing: iaurt (vreo 100 de gr),1 lingurita de miere,1 lingura de mustar,ulei de masline ,zeama de lamaie ,2 linguri de maio obtional (dar fiecare poate face dupa gust ca unuia poate placea mai dulce,unuia mai acru,unuia mai picant de la mustar)eu mixez tot si tot gust pana ii gasesc gustul.
Salata verde ,ceapa verde,morcov ras,mar verde ras,cuburele de jambon,de cascaval (sau fulgi de parmigiano) miez de nuca maruntita (ca pinoli nexam' n-am ) servit cu grisine,e fel unic...
Postat 25 October 2011 - 09:07 PM
Avem nevoie de:
sfecla rosie cruda
morcov crud
mar verde
varza
ceapa rosie sau de care-aveti si daca vreti
Toate ingredientele se taie 'pai' cat de subtire posibil,iar la sfarsit se adauga cartofi prajiti 'french fries' si maioneza.Daca va pare prea calorica,excludeti ultimele 2 ingrediente dar puteti adauga radacina de telina.
Postat 07 November 2011 - 02:25 PM
poza la serviciu cu telefon si intunericeala afara
Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 08 November 2011 - 06:34 PM
capatanile de la sprot le-am rupt ulterior momentului fotografierii, dar mi-a fost rusine sa mai continui sa.mi pozez castronul in birou, in timp ce mancam pe tastatura la limita cu termenele ... eh si pauzele au rostul lor
Imagini atasate
Postat 08 November 2011 - 06:42 PM
Daniella, la 08 November 2011 - 06:34 PM, a spus:
capatanile de la sprot le-am rupt ulterior momentului fotografierii, dar mi-a fost rusine sa mai continui sa.mi pozez castronul in birou, in timp ce mancam pe tastatura la limita cu termenele ... eh si pauzele au rostul lor
Inghit in sec..... !
Postat 08 November 2011 - 06:54 PM
any_annette, la 08 November 2011 - 06:42 PM, a spus:
salatele astea imi iau dimineata sub 10 minute si imi ajung pentru 2 transe la 11 si la 15 la serviciu... . Este si la voi sprot afumat? Daca nu, te invit sa te servesti de aici. Maine revin la ton, sau trec pe somon, ca sprot nu mai am, am papat toata caserola dupa ce am vizionat calamareta ta
Postat 09 November 2011 - 01:33 PM
Imagini atasate
Postat 07 May 2012 - 02:12 PM
Postat 08 May 2012 - 12:20 AM
Postat 17 May 2012 - 02:12 PM
Postat 17 May 2012 - 06:39 PM
uptown girl, la 17 May 2012 - 02:12 PM, a spus:
N-am avut nicio intentie sa fiu nasoala (sunt asa in stare naturala, dar aici chiar incercam sa nu fiu. ) Ai pus un semn de intrebare, m-am gandit ca esti curioasa cum ii zice (altfel nu te corectam gratuit.)
Untisor este. Caruia ii zice, foarte probabil, si salata mielului, si fetica. Dar nu valeriana.
UNTIȘÓR, untișori, s. m. (Bot.) 1. Mică plantă erbacee cu flori galben-aurii, cu frunzele în formă de inimă, groase și lucioase, care se consumă ca salată; grâușor, sălățea (Ranunculus ficaria). 2. (Reg.) Untul-vacii. – Unt + suf. -ișor. http://dexonline.ro/...ie/unti%C8%99or
Postat 17 May 2012 - 07:15 PM
Myra, la 17 May 2012 - 06:39 PM, a spus:
uptown girl, la 17 May 2012 - 02:12 PM, a spus:
N-am avut nicio intentie sa fiu nasoala (sunt asa in stare naturala, dar aici chiar incercam sa nu fiu. ) Ai pus un semn de intrebare, m-am gandit ca esti curioasa cum ii zice (altfel nu te corectam gratuit.)
Untisor este. Caruia ii zice, foarte probabil, si salata mielului, si fetica.
UNTIȘÓR, untișori, s. m. (Bot.) 1. Mică plantă erbacee cu flori galben-aurii, cu frunzele în formă de inimă, groase și lucioase, care se consumă ca salată; grâușor, sălățea (Ranunculus ficaria). 2. (Reg.) Untul-vacii. – Unt + suf. -ișor. http://dexonline.ro/...ie/unti%C8%99or
Myra, semnul de intrebare era legat de traducerea numelui, pt. ca frunzele din salata mea au denumirea botanica de "valerianella locusta".
acum ca sa ma lamuresc cum arata untisorul (fiindca n-am avut vreodata ocazia sa-l gust), am dat o cautare pe google si mi-e clar ca frunzele nu se aseamana intre ele. iar noi vorbim in continuare de 2 plante diferite.