moatza, la 13 May 2019 - 08:44 AM, a spus:
dar la noi nu se mananca cruda si n-am incercat nici eu.
anul asta probez.
si eu, imi place cel mai mult asa, am cumparat-o deja de 2 ori anu asta, una am congelat-o si pe cealalta am folosit-o la risotto simbata
daca e asa congelata de mine imi place cum e si dupa ce am congelat-o
in schimb inca n-am gasit una congelata care sa ramina asa cum e cea di poza lui adi, se stofilcesc toate, in orice forma le-as face, probabil tre sa mai incerc marci si feluri
adi_edi, la 13 May 2019 - 12:10 PM, a spus:
Am folosit mazare congelata ca asa zicea reteta (lasata la decongelat of course) - dar piticii mei de pe creier au zis sa o si fierb asa ca am lasat-o 2 minute la clocotit. Pana s-a racit tot rontaiam la boabe, foarte buna si dulce, m-am uitat pe eticheta si nu zicea de adaosuri, cea de la conserva are de obicei zahar. Cica asta e importata din Belgia.
mersi frumos de explicatii, n-am mai auzit pina acum de sosul asta