Si eu ma gandeam sa deschid un astfel de topic

Foarte haioasa suzeta... Al meu nu a vrut suzeta neam (si-i luasem vreo 3 diferite). Cum o simtea in gura, cum o scuipa. Acum nu pot sa zic ca-mi pare rau.. dimpotriva

) sunt tare mandra de el atunci cand iesim la plimbare si toti copii au suzete si el nu. Mai suge degetul ce-i drept, dar nu pe post de suzeta, ci pentru ca-l mananca gingiile

Eu biberoane nu am luat decat unul.. am avut noroc sa-l pot alapta. Oricum, el nu a vrut nici biberon ca am mai incercat sa-i dau apa/ceai si nici lapte praf nu vroia sa guste.. Acum deja nu mai e cazul ca e baiat maaare

)
Nici eu n-am tinut cont de superstitii si i-am luat mai devreme si hainute si patut. Am si primit multe
Revin si eu mai tarziu cu niste cumparaturi
Edit: Simo, acum sunt pe piata tot felul de prostii inutile. Un exemplu este pompita de desfundat nasul, care nu scoate de fapt nimic. Mult mai bun e un aspirator nazal. Noi avem unul special prin care poti sa tragi tu. Exista si de conectat la aspirator, dar mi se pare mai greu de folosit ca pana scoti aspiratorul, conectezi alea... plus ca se poate speria copilul de la zgomot