Forum Culinar: cumparaturi pt BB - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cumparaturi pt BB

#141 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 605
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 19 July 2010 - 04:24 AM

Vezi postareaMaya, la 17 July 2010 - 04:59 PM, a spus:

Vezi postareavaxile, la 17 July 2010 - 03:08 AM, a spus:

asa, si? 40% umiditate. nu transpiri cine stie ce.

mai pune vreo 20 la umiditate :pupic:

si tot n-ajungi la 98% :love3:
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#142 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 19 July 2010 - 08:59 AM

Vezi postareavaxile, la 19 July 2010 - 04:23 AM, a spus:

"masa" de schimbat propriu-zis n-avem. avem o chestie mare cu sertare (garderoba lui) peste care e o chestie de schimbat.

pai , la noi la aia se spune masa de infasat. De asta vorbesti , nu?

Fisiere atasate

#143 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 July 2010 - 09:03 AM

nush ce naiba asre ca nu-mi arata pozele.............

http://www.baby-walz...ico.a833.0.html

Fisiere atasate

#144 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 09:13 AM

ce ai tu acolo merge cam pina la 6 luni. io vorbesc de asa ceva, bun sh-amu'

Imagine postata

#145 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 July 2010 - 09:28 AM

Si eu am un dulapior aproape identic cu cel din poza atasata de Vaxile... diferenta fata de cel din poza e ca baita eu o am sub masuta de schimbat. Cand vrei sa-i faci baita doar ridici masuta si gata. E perfect. Eu am dulapiorul acesta de 5 ani. Deja nu mai folosesc cadita dar folosesc din plin dulapiorul.
La mine masuta este imbracata intr-o musama buretoasa care se poate oricand schimba. O folosesc si acum atunci cand scot fetele de la dus (pana le sterg, pana le imbrac). Peste putin timp am sa o scot si am sa o arunc, in asa fel imi va ramane un simplu dulapior cu sertare.
Este investitia cea mai buna care am facut-o, alaturi de carucior, evident. Sorina
Sorina

#146 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 09:33 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 19 July 2010 - 09:28 AM, a spus:

Si eu am un dulapior aproape identic cu cel din poza atasata de Vaxile... diferenta fata de cel din poza e ca baita eu o am sub masuta de schimbat. Cand vrei sa-i faci baita doar ridici masuta si gata. E perfect. Eu am dulapiorul acesta de 5 ani. Deja nu mai folosesc cadita dar folosesc din plin dulapiorul.
La mine masuta este imbracata intr-o musama buretoasa care se poate oricand schimba. O folosesc si acum atunci cand scot fetele de la dus (pana le sterg, pana le imbrac). Peste putin timp am sa o scot si am sa o arunc, in asa fel imi va ramane un simplu dulapior cu sertare.
Este investitia cea mai buna care am facut-o, alaturi de carucior, evident. Sorina

noi n-avem cu caditza, ca asta. nevazmea a zis ca nu vrea balta-n casa. asa ca noi am pus caditza-n ... cada. in rest, e exect cum zice sorina. cind era alamicu mic, puneam un prosop moale pe musamaua aia. acum nu mai are sens.

AH! pentru cei care n-au maia vut cupii: cind is mici, se schimba fuarte usor. io-l schimbam in 28 de secunde la 2 luni, si-l stergeam bine la popou, nu asa. ei acum ... in 2 minute minim.

#147 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 July 2010 - 09:34 AM

Vezi postareavaxile, la 19 July 2010 - 09:13 AM, a spus:

Imagine postata

mai , noi nu ne intzelegem , aia de am aratat-o io e de 2 ori mai mare ca si chestia ai din poza ta , cauta masele sa vezi...
A mea e lata de 90 de cm si de adanca o sa fie cam 80. E in cutie chestia aia de deasupra. Aia din poza ta are maxim 50 latzime.

Poate ca poza de pe net are chestia ai de deasupra mai mica , dar asta am gasit pe net , na :pupic:

sau , nu vorbeai cu mine si ma aflu io aiurea-n treaba?

#148 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 09:47 AM

Vezi postareasimonaro29, la 19 July 2010 - 09:34 AM, a spus:

Vezi postareavaxile, la 19 July 2010 - 09:13 AM, a spus:

Imagine postata

mai , noi nu ne intzelegem , aia de am aratat-o io e de 2 ori mai mare ca si chestia ai din poza ta , cauta masele sa vezi...
A mea e lata de 90 de cm si de adanca o sa fie cam 80. E in cutie chestia aia de deasupra. Aia din poza ta are maxim 50 latzime.

Poate ca poza de pe net are chestia ai de deasupra mai mica , dar asta am gasit pe net , na :pupic:

sau , nu vorbeai cu mine si ma aflu io aiurea-n treaba?

ba chiar cu tine vorbeam. cutia aia a ta are cel putin doua neajunsuri

1. e foarte scurta. ce e in poza mea are 1.20 lungime, tot atita inaltime si fro 80 de cm adincime. "cutia" aia ta e foarte scurta. degeaba e lata.
2. "perna" e mobila pe lemn. o sa vezi ce se duce pe gheatza
3. n-are opritoare. andrei deja a facut un plonjon si opritoarele de pe margini au frinat alte 40 de plonjoane
4. are borduri de care fetita se va lovi cu capu'

#149 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 July 2010 - 09:55 AM

Hmmmmmmmmm , cumnata-mea il schimba pe al mic de aproape un an pe asa ceva si n-are nimic....

Plasticul ala buretat ( sau buretele plasticat :pupic: ) care-i deasupra e exact cat lemnul si e inaltzat la capete. Nu mi-am luat inca plastic dar ar fi timpuzl sa-l comand.

Unul bun costa mult , unul gros la capete , nu-l iei sub 60 , numai plasticul.

Chestia aia din poza ta are 80 cm lungime ( la noi in magazine) si....de fapt e 80/46. Are fina-mea asa ceva si io muream cand vedeam cum se zvarcolea pitica pe ea...era veci pururi la margina!

poate la voi sunt mai mari.

http://www.baby-walz...dea.a833.0.html

uita masele:

Maße (BxTxH): 86 x 46 x 100 cm

#150 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 10:05 AM

Vezi postareasimonaro29, la 19 July 2010 - 09:55 AM, a spus:

Hmmmmmmmmm , cumnata-mea il schimba pe al mic de aproape un an pe asa ceva si n-are nimic....

Plasticul ala buretat ( sau buretele plasticat :pupic: ) care-i deasupra e exact cat lemnul si e inaltzat la capete. Nu mi-am luat inca plastic dar ar fi timpuzl sa-l comand.

Unul bun costa mult , unul gros la capete , nu-l iei sub 60 , numai plasticul.

Chestia aia din poza ta are 80 cm lungime ( la noi in magazine) si....de fapt e 80/46. Are fina-mea asa ceva si io muream cand vedeam cum se zvarcolea pitica pe ea...era veci pururi la margina!

poate la voi sunt mai mari.

http://www.baby-walz...dea.a833.0.html

uita masele:

Maße (BxTxH): 86 x 46 x 100 cm

ciiiiiiiiiiiiiiit? 60 de euro? muicaaaaaa ...

nu, ce avetz voi n-are legatura cu ce avem noi. asta e mare mai, are un suport (o placa de lemn, cred) si ditamai buretele acoperit cu mushama. lungime cam 1.20, latime cam 50 de cm, marginile buretoase au fro 15 cm in sus. si de costat, creca fro 20 max.

#151 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 July 2010 - 10:19 AM

Pretzuri de Ieuropa. Astia cred ca avem matritza de bani in pivnitza!

Si la noi sunt cu 10-20 dar nu-s la fel de stabile. Alea cu 60 au si arici pe spate sau folie d-aia ca sa nu alunece....

Stai ca inca nu mi-am luat....nush cand apuc sa merg ca asta vreau s-o vad cu uochii mei , nu s.o comand pe net. Si cu burta la gura parca n.am chef de magazine....deja intru in 37 SSW....

#152 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 10:28 AM

Vezi postareasimonaro29, la 19 July 2010 - 10:19 AM, a spus:

Pretzuri de Ieuropa. Astia cred ca avem matritza de bani in pivnitza!

Si la noi sunt cu 10-20 dar nu-s la fel de stabile. Alea cu 60 au si arici pe spate sau folie d-aia ca sa nu alunece....

Stai ca inca nu mi-am luat....nush cand apuc sa merg ca asta vreau s-o vad cu uochii mei , nu s.o comand pe net. Si cu burta la gura parca n.am chef de magazine....deja intru in 37 SSW....

uau, fain, deci praftic potz naste oricind :). poate totusi ar trebui sa te duci. nush la voi cum is deschise, la noi is si simbata si duminica deschise, io n-aveam cum merge in timpu' staminii (nici amu', de fapt), asa ca mergeam in uichiend dupa de-astea.

ei, eniuei, daca fetita vine inainte de a-i lua masa de schimbat, nu e nici o problema, o schimbi pe patu' tau. e moale, e stabil, doar ca stai cam cocosata (de asta is si bune mesele de schimbat, sa nu te doara spatele).

noi ne-am mutat cind era nevazmea in 35 de sapt. patutu' i l-am montat si garnisit vineri ... iar el a aparut luni. avetz grija sa aiba patutu' montat si facut, pui un cearsaf deasupra sa nu se puna prafu' si totu-i batz. asta pen' ca altfel tati tre' sa umble cu scularia in loc sa se bucure de aia mica.

#153 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 July 2010 - 10:40 AM

Noi avem un leagan jos in sugragerie deja , salteaua e inca in plastic dar e lucru de 3 min , sa pun salteaua in cearceaf...
al de sus , patutzul , e de fapt un coshuletz care-i cam demontat si bagat in plastic. Dupa ce terminam cu zugraveala saptamana asta ne apucam de montat.

Eu sper ca-i cuminte si vine la Termen :). Inca nu apasa pe vezica ...e chiar cuminte , iubita :P

#154 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 19 July 2010 - 11:41 AM

Simo, sa sti ca e f stabila chestia aia.In fine modelul care l-am luat eu nu avea cadita in afara ci doar ridicai capacul si cadita era in interior.Cand creste scoti cadita ramane numai dulapiorul.Iar latimea nu e de 50.

Nepoatele mele au avut asa ceva
http://www.baby-walz...tis.a833.0.html si totul a fost ok.Bine acum 14-15 ani inca nu erau din cele cu sertare jos

Plus ca de-a lungul timpului am invatat ca sunt multe chestii pe care mamicile si le doresc pt bb-ii lor, mai ales daca sunt la prima sarcina.Dar de majoritatea datilor cumpara lucruri inutile.La fel ziceam si eu, cumpar aia, aia, aia, copilul meu sa aibe de toate,dar sti ce se intampla cu 46% din lucruri?Nu se folosesc decat odta sau nicodata.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#155 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 19 July 2010 - 12:15 PM

Eu n-am avut masa de schimbat si nici macar dulapior din ala de se poate schimba bebele pe el. Am schimbat mandra pe pat, la inceput pe o chestie speciala de musama - si a fost f buna ca de cate ori desfaceam scutecu' mai facea un pipilica. Pe chestia aia de musama puean mereu un prosop sau ceva textil care sa prinda jetu' sa n-ajunga in pat. E adevarat ca te cam cocosezi, dar numai daca alegi sa stai in picioare cand schimbi cupilu'. Eu mai uitam si mai stateam si in picioare, dar cand ma taia la shale imi aminteam ca pot sa stau si in genunchi langa pat sau in sezut langa bebe sau chiar in genuchi in pat... ma rog sunt multe variante. La noi problema a fost spatiul, nu avem loc sa mai adaugam lucruri, asta e.

#156 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 July 2010 - 12:17 PM

Te cred , Ioana , dar io am vazut si una si alta , wie gesagt , una la fina-mea , alta la cumnata-mea. Eu o prefer pe cea mare si stabila. Inutila nu e ca atunci cand nu mai ai nevoie de ea se ia chestia aia de deasupra si ramane comoda simpla cu sertare.

#157 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 19 July 2010 - 01:54 PM

Noi masa de asta cu vanita in ea avem si mai jos sertare
Asa il imbaiam, aici avea onoarea sotul
Fisier atasat  DSCN3841.JPG (30.93K)
Number of downloads: 0
Si dupa baita puneam salteluta aia atasata si pregateam bebeu, masaj, etc
Fisier atasat  DSC00163.JPG (34.12K)
Number of downloads: 0
Cablu care se vede e de la un radiator de pus pe perete deasupra mesei de schimbat , pt a nu- i fi frig copilului la baie, la schimbat.
Vedeta e fiumiu acu in virsta de 3 ani :P si deja se pregateste sa ma ajute cu bebe2 :)

#158 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 01:57 PM

Vezi postareasimonaro29, la 19 July 2010 - 12:17 PM, a spus:

Te cred , Ioana , dar io am vazut si una si alta , wie gesagt , una la fina-mea , alta la cumnata-mea. Eu o prefer pe cea mare si stabila. Inutila nu e ca atunci cand nu mai ai nevoie de ea se ia chestia aia de deasupra si ramane comoda simpla cu sertare.

n-am zis de ea ca e inutila, asta e unul din lucruile utile, mai ales din pc meu de vedere si al salelor mele deja in pioneze.
Ma refeream la alte chestii care mamicile sunt tentate sa le cumpere numai ca sa aibe odrasla ei toate cele, dar negandinduse la utilitate.

De ex cel mai neutil mi se pare cantarul.Sau eu una prefer Baby wippe decat leaganul, mai ales ca am vazut o groaza de copii care n-au vrut de nici un fel sa stea in el.

Acasa la mine

#159 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 July 2010 - 02:07 PM

Da , Ioana , dar Wippe-le nu e pt dormit :) pe cand leaganul ( la Wiege te referi , nu? ) este. In Wippe cica nu ai voie sa-l tzii cu orele , din cauza spatelui. E mai bine decat in Maxi-Cosi dar tot daunator pt spatele lui. Pe cand leaganul e flach....
Eu vb de Wiege aici....

#160 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2010 - 02:16 PM

Sissi, de la Cam ai avut masa?Mie una mi se par cele mai ok

Simo, ma refeream la leaganul normal, nu la Wiege.Alea imi plac si mie, cele cosulet.Wiege e leagan daca il legeni nu, pe cand leaganul are (bine nu toate) sistem sa se legene o anumita perioada

Acasa la mine

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou