vaxile, la 05 July 2010 - 10:55 AM, a spus:
pompa e un lucru bun, se gaseste si buleftrica de cumparat, da' costa mult, nu merita.
fuarte bune bibiroaiele de la avent. noi am incercat fro 4 marci, avent rulz. minimum de colici. apropo, cauta "gripe water", sau cum s-o chema in rumuneste. face minuni impotriva colicilor.
cumpara crema de dat la fund. in ro exista ceva (testat pe fundu' lu' andrei) numit "sudocrem". din 5 produse care se gasesc in ro, asta e al mai best.
nu te prosi, ia caditza normala. jmekeria aia din imagine are marele neajuns ca nu poti sa-l speli pe cap. plus ca cum o sa-i tii capu'? ia o caditza normala, pune un prosop rulat pe post de "perna" si-l speli la mare fix.
de zdranganele potz sa te lipsesti o luna de zile. nici nu se uita la ele. si pina sa le poata apuca ... hahaahaaaaaa
ia-tz un sling (e un fel de pinza care vine dupa umar (sau umeri) pentru transportat bb. carucioru' e mizerabil de incomod la virste mici.
De ce sa nu-i pun manusi?
Caditza nu iau , cunosc multa lume care are Tummy Tub si nu se plang .
Zdranganele am luat ca-s dulci , imi plac mie
La sling m-am gandit , dar...nu prea stiu cum functzioneaza si....io cu mainile mele pot sa-l fixez bine-n panza?
Pompa electrica se imprumuta de la farmacie aici , zice moasa...