Forum Culinar: cumparaturi pt BB - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cumparaturi pt BB

#241 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 29 July 2010 - 08:35 AM

My 2 cents: am niste prieteni care au cumparat babyphone audio, au instalat o camera web deasupra patutului, si uite asa au avut audio video. Camera transmitea pe laptopul mamei, era cu optiunea always on top, asa ca aparea peste orice aplicatie de la computer.
Thats all folks!!!
raluca elena

#242 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 July 2010 - 12:31 PM

eu credeam cas videophone e si cu imagine si cu sunet ceva mai complet decat audio, dar inteleg de la voi ca nu tot ce e mai avansat e si mai bun

pe mine nu ma intereseaza dulapiorul, ma intreseaza cadita de baie si masuta de infasat, dar sa fie tepene si durabile, in rest i-am facut 8 metri liniari de mobila, o camera plina, deci am unde le pune toate, insa daca e buna numai o luna cum spui tu .. copii acu se impacheteaza in pampers pana inainte de gradi ... 3 ani ... cel putin ai lui frati-miu asa vad ca au mers ...geaba olita ...

nu mai stiu cine mi-a recomandat-o pe asta cred ca Raluca si era la ce ma gandeam si eu sa-mi ocupe un singur spatiu, sa ie 2 in unu cadita cu masuta de infasat.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#243 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 29 July 2010 - 01:46 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 July 2010 - 09:37 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 28 July 2010 - 12:39 PM, a spus:

Fetelor , voi avetzi si camasutze d-alea mici pt copii? sau atzi avut? sau numai body?
Ah , si inca ceva f.f. important! I-atzi dat shtrampi? ( Nu Strampler) . Ciorapi d-aia cu chilot, ca ciorapii de femei dar de bumbac. Cumnatele de aici imi spun ca nu se poate fara , sa-i dau. Cea din Ro imi spune sa nu chinui fata cu aia , ca la ce picioare o sa aiba la inceput , aia mai imi trebuie , sa i le bag in shtrampi. Mai bine sa-i dau pantalonasi.

eu am vazut ca a mea cumnata le-a dat iarna copiilor pe sub pantalonasi dres de bumbac
nu cred ca poti trimite cupilul afara in pantalonas si cu pielea goala pe sub ei iarna
insa nu cred ca a inceput cu strampii de cand erau bebelusi

Si eu i-am dat strampi de aia la baiat cind a venit iarna pe sub pantalonasi,da na tu daca ai fetita cu rochita , poti sa ii iei o percehe de proba.
Daca nu stai mult acasa si vrei sa iei pompa, i-ati da una buna, nu iti recomand chicco, am avut eu da nu ma ajutat foarte mult.
Azi am luat la bebelus ulei de migdale de la Hipp.
Voi cum stati cu lista de cumparaturi, ati terminat sau mai aveti de cumparat? eu mai am de luat pampers, da o sa cumpere sotul, dupa ce nasc si pina ies din spital are destul timp.

#244 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 29 July 2010 - 02:01 PM

Sissi, eu inca nu am cumparat nimic :floare: . multe lucruri sigur ca le am de la asta mica, patut, scaun de masina, cadita, sampoane si geluri de baie, haine de bebel, mat de shimbat scutecul, imbracaminte de patut cu de toate, creme... chiar nu stiu ce ar trebui sa cumpar in afara de pampers in prima faza.

#245 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 02:42 PM

Pisoi, nici eu nu am cumparat multe chestii, ca le am de la primul, da nu m-am putut abtine sa nu ii iau si lui ceva hainute noi si am mai luat 2 jucarioare de alea ce tragi de sfoara si cinta, acum uleiul de migdale, mai ramine Mertina Molke si pampersi, in rest nik, biberoane si suzete nu, eu sper sa am lapte ca si la primul si sa nu trebuiasca sa ii dau de la inceput lapte praf.

#246 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 29 July 2010 - 02:46 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 July 2010 - 12:31 PM, a spus:

eu credeam cas videophone e si cu imagine si cu sunet ceva mai complet decat audio, dar inteleg de la voi ca nu tot ce e mai avansat e si mai bun

pe mine nu ma intereseaza dulapiorul, ma intreseaza cadita de baie si masuta de infasat, dar sa fie tepene si durabile, in rest i-am facut 8 metri liniari de mobila, o camera plina, deci am unde le pune toate, insa daca e buna numai o luna cum spui tu .. copii acu se impacheteaza in pampers pana inainte de gradi ... 3 ani ... cel putin ai lui frati-miu asa vad ca au mers ...geaba olita ...

nu mai stiu cine mi-a recomandat-o pe asta cred ca Raluca si era la ce ma gandeam si eu sa-mi ocupe un singur spatiu, sa ie 2 in unu cadita cu masuta de infasat.

nu trebuie neaparat dulapioare , dar e mica , Daniella! Cum crezi ca incape puiul pe la 2 ani acolo? ca daca nu vrea olitza , nu vrea si pace , ce-i faci?
Il batzi cum ne amenintza pe noi? Sigur ca nu....
Parerea mea ramane: E PREA MICA!

#247 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 29 July 2010 - 02:48 PM

Eu am si luat , acum am spalat lucrurile , si am si primit...am de calcat si stau aci cu voi. Si ma si intzeapa in jos..dar in jos rau , spre Scheide...din cand in cand...

#248 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 02:52 PM

Vezi postareasimonaro29, la 29 July 2010 - 02:48 PM, a spus:

Eu am si luat , acum am spalat lucrurile , si am si primit...am de calcat si stau aci cu voi. Si ma si intzeapa in jos..dar in jos rau , spre Scheide...din cand in cand...

Eu cred ca se pregateste organismul ,incet, incet, tu mai ai un pic.Apropo nu trebuia ieri sa mergi sa vb cu anestezistul si chirurgul sau am citit eu aiurea?

#249 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 02:55 PM

Vezi postareasissi, la 29 July 2010 - 02:42 PM, a spus:

Pisoi, nici eu nu am cumparat multe chestii, ca le am de la primul, da nu m-am putut abtine sa nu ii iau si lui ceva hainute noi si am mai luat 2 jucarioare de alea ce tragi de sfoara si cinta, acum uleiul de migdale, mai ramine Mertina Molke si pampersi, in rest nik, biberoane si suzete nu, eu sper sa am lapte ca si la primul si sa nu trebuiasca sa ii dau de la inceput lapte praf.

Eu n-am luat haine pentru ca nu stiu ce e (si nici nu vreau sa stiu pana se va naste :floare: ), vor lua cei din familie cat voi fi cu bebe in spital, deci nu ma stresez. Bine ca nici nu ma dau banii afara din casa si la shopping nu mai merg de ceva timp... :huh:

Vezi postareasimonaro29, la 29 July 2010 - 02:48 PM, a spus:

Simona, incearca sa-ti imaginezi daca durerea e pe undeva pe unde e colul uterin. Daca te doare la baza mushilor, in dreptul pubisului nu-i problema. Daca te doare colul atunci poate ar trebui sa mergi la medic ca nu se stie. Tin pumnii. Ah, si stai locului, intinde-te si odihneste-te, vezi daca se duce durerea.

#250 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 03:03 PM

Pisoi esti tare :floare: ca rezisti atit timp sa nu stii ce sex are bebe din burtica, eu as fi vrut sa aflu sexul copilul atunci cind am facut testul de sarcina, nu as fi rezistat.
La noi sunt reduceri mari in perioada asta si am profitat :huh:

#251 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 29 July 2010 - 03:05 PM

Ba trebuia , dar am spus AB. Pt ca nu fac nici un fel de operatzie. FA mi-a explicat ca ORICE injectat in sange ajunge si la BB. Mai bine stau asa.

Hebamme s-a oferit azi sa-mi faca Éinleitung , nici asta nu vreau. BB sa vina cand va fi pregatita !

#252 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 03:14 PM

La prina nastere mi-a facut Einleitung(Nastere provocata) si am inteles ca e mai dureroasa decit daca nasti normal,sper ca acum sa nasc fara.Da einlauf faci?

#253 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 29 July 2010 - 03:25 PM

Vezi postareasissi, la 29 July 2010 - 03:14 PM, a spus:

La prina nastere mi-a facut Einleitung(Nastere provocata) si am inteles ca e mai dureroasa decit daca nasti normal,sper ca acum sa nasc fara.Da einlauf faci?

sissi, Einlauf-ul ce-i?

EDIT: ce proasta-s! Cred ca trebuie sa fac , pt ca vreau in apa...si daca se intampla in apa , e mai nasol :floare:

N-am facut niciodata , oare o fi nasol?

#254 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 03:50 PM

Vezi postareasissi, la 29 July 2010 - 03:14 PM, a spus:

La prina nastere mi-a facut Einleitung(Nastere provocata) si am inteles ca e mai dureroasa decit daca nasti normal,sper ca acum sa nasc fara.

Idem!

#255 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 04:09 PM

Simona e un pic jenant da na, mie mi-a facut de 2 ori pt ca eu m-am internat miercuri seara, mi-a bagat gelul ala de provocare, joi au inceput contractii usoare si am zis sa fiu pregatatia , da cum cupilu nu se grabea, mi sa rupt apa joi noaptea pe la 1 si am mai facut o data si oricum in perioada travliului nu am mincat nik, vomitat tot timpul, mi-a fost foarte rau si pt pipi am avut sonda.Moasa de la cursuri a zis ca e bine sa faci einlauf ,dilatatia se face mai repede plus ca nu mai e nici jena aia mare ca faci kk pe tine.
Pisoi si tu nastere provocata ? :)

#256 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 04:13 PM

Mie dr mi-a zis sa facem mai mult sex si sa fac bai calde si sa masez sfircurile la sani, daca vreau sa nasc mai repede de termen.Momentan stau cumintica da as vrea sa nasc cu o saptamina mai repde de DPN, pt ca si bebe 2 o sa fie bebeloi si sper sa nu depaseasca 4kile

#257 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 04:15 PM

Sissi, da, tot provocata si am avut un travaliu tare urat.
Sper de data asta sa nu ma mai provoace nimeni si bebele sa iasa cand are el chef. Sper sa am norocul asta. Pai eu abia apucam sa iau o gura de aer intre doua contractii, asa de aproape erau, si asta a durat ore si ore. Nu ma vreau provocare, am zis! :)

#258 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Postari: 605
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 30 July 2010 - 04:14 AM

Vezi postareasissi, la 29 July 2010 - 04:13 PM, a spus:

Mie dr mi-a zis sa facem mai mult sex

un doctor foarte bun, bravo!! ma rog, s-ar putea sa fie mai physically challenging in luna a nooa, da' sa nu uiti sa sfatu' medicului trebuie respectat! si inainte, si dupa nastere, si-n vecii vecilor, amin!
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#259 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 30 July 2010 - 06:28 AM

la mine au venit cnd au vrut, nici sex nici curry nici nimic n-a ajutat.
la prima ma rugam sa vina mai repede ca aveam 1sapt dupa Dpn si abia ma mai miscam.
mi-a dat o pastila mie si am iesit afara de 2 ori in travaliu cu prima(lung travaliu) dar statul in jacuzzi cu spatele la jeturi a ajutat sa mi se rupa apa.
dupa ce mi s-a rupt apa, fiind prima nastere, m-au trimis la culcare. pe drak somn, ca la vreo juma de ora am simtit ca vreau sa imping. nimeni nu m-a crezut ca sant gata, sotul chior de somn cica lasa-ma macar 15 min. mi-am luat geanta si am plecat pe hol la sala :love7:. a venit si el dupa mine si moasele si tot.
cand am ajuns cica: jump on the bed :o
zic you jump, i'll stand :(

iesise tartacuta jumate de si-a pus moasa mainile-n cap, nasteam mergand :(
si-asa am ajuns sa nasc in picioare si buna alegere.

la a doua am ales din start sa stau in picioare ca m-a ajutat gravitatia mult. nu am mai luat pastila sau nimic, asa de repede a venit, nici travaliu lung si greu, simteam ca e gata dar stateam pe gym ball si saream in sus iar asta, pt ca ea dadea sa iasa si eu nu o lasam, s-a soldat cu capsorul deformat de am plans 2 zile de oftica ca sant toanta si am fata cu cap precum Oblio :(
s-a tras insa in cateva saptamani si are un cap perfect rotund acum.
nu am avut surprize neplacute, ca nu-mi era de nastere cat imi era de rusine daca s-ar fi intamplat ceva :rolleyes:

inca o data va zic: stati in picoare daca aveti posibilitatea, nu e atat de rau si gravitatia ajuta.

#260 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 30 July 2010 - 06:31 AM

sa nu mai editez: moasa si-a cerut scuze intr-una ca nu m-a ascultat, daca se intampla ceva era vai de curul ei....
nu se astepta sa vina asa de repede, de la 4cm la 10 in juma de ora, cam neobisnuit ptr prima nastere. mi-a zis ca sant nascuta sa port copii, mda, thx.
ziceam ca o sa urlu, nimic. nici sa-mi zic numele nu mai aveam putere, daramite sa tip. :rolleyes:

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul