cumparaturi pt BB
Postat 08 July 2010 - 07:53 AM
Postat 08 July 2010 - 10:22 AM
vaxile, la 08 July 2010 - 04:10 AM, a spus:
btw, sistemu' 3-in-1 e FOARTE greu. poate acum nu realizezi, da' sa stii ca sa urci in masina treij' de kile e nasol. nu mai zic ce patesti daca vrei sa zbori cu copilu'. stiu ca sunt multi care se entuziasmeaza la faza ca iei copilu' adormit din masina si-l pui in carucior fara sa-l trezesti. asa e si-n reclama hihihihi. da'n realitate e putin diferit, copilu' in primele 2 luni se trezeste mai mult de foame decit de la luat in brate, intre 2 si 4 luni se trezeste la cea mai mica schimbare de aer, zgomot etc iar dupa 4-5 luni oricum nu mai conteaza, ca sta in fund.
Nu as avea nimic impotriva sa-l cumpar de pe net daca l-as fi vazut in magazine in prealabil sa vad cum se manuieste, strange, cum ma descurc eu cu el...
Nici nu ma gandesc sa cumpar unul de 30 kg ca apoi nu-l pot pune singura nici macar in portbagaj... Britax Römer de care vorbeam anterior are 13 kg.
Oricum, indiferent ce tip de carut aleg, nu l-as lua cu mine pe avion din simplul motiv ca am vazut de nenumarate ori cum le manevreaza hamalii... iti vine sa mergi la ei si sa-i bati...
Pt mine este extrem de important sa se plieze si sa incapa in portbagajul masinii mele care nu e tocmai mare... iar mecanismul de inchidere-deschidere sa nu necesite mai mult de doua maini si ajutorul la toata familia cum am vazut ca se intampla la unele marci...
Postat 08 July 2010 - 10:34 AM
Floare albastra, la 08 July 2010 - 10:22 AM, a spus:
vaxile, la 08 July 2010 - 04:10 AM, a spus:
btw, sistemu' 3-in-1 e FOARTE greu. poate acum nu realizezi, da' sa stii ca sa urci in masina treij' de kile e nasol. nu mai zic ce patesti daca vrei sa zbori cu copilu'. stiu ca sunt multi care se entuziasmeaza la faza ca iei copilu' adormit din masina si-l pui in carucior fara sa-l trezesti. asa e si-n reclama hihihihi. da'n realitate e putin diferit, copilu' in primele 2 luni se trezeste mai mult de foame decit de la luat in brate, intre 2 si 4 luni se trezeste la cea mai mica schimbare de aer, zgomot etc iar dupa 4-5 luni oricum nu mai conteaza, ca sta in fund.
Nu as avea nimic impotriva sa-l cumpar de pe net daca l-as fi vazut in magazine in prealabil sa vad cum se manuieste, strange, cum ma descurc eu cu el...
Nici nu ma gandesc sa cumpar unul de 30 kg ca apoi nu-l pot pune singura nici macar in portbagaj... Britax Römer de care vorbeam anterior are 13 kg.
Oricum, indiferent ce tip de carut aleg, nu l-as lua cu mine pe avion din simplul motiv ca am vazut de nenumarate ori cum le manevreaza hamalii... iti vine sa mergi la ei si sa-i bati...
Pt mine este extrem de important sa se plieze si sa incapa in portbagajul masinii mele care nu e tocmai mare... iar mecanismul de inchidere-deschidere sa nu necesite mai mult de doua maini si ajutorul la toata familia cum am vazut ca se intampla la unele marci...
nnnu prea inteleg ce spui apropo de hamali. carucioarele se pun undeva intre aripa si usa, nu le cara hamalii decit fro 10 metri. eu am zburat de fro 5-6 ori cu andrei si carucioru' n-a patit nica. oh, iar daca tu crezi ca un carucior nu-si ia shocuri ...

mare atentie sa se poata scoate husa sa se spele. inca odata, o sa-l murdareasca!! si scaunu' de masina, idem.
da, cu carucioru' si scaunu' de masina eu am facut proba "live". m-am dus la magaxin sh-am rugat-o pe vinzatoare sa ia displayu' si sa faca proba cu masina din dotare. recomand calduros metoda, 100% garantat succesu'

Postat 08 July 2010 - 10:39 AM
Postat 08 July 2010 - 02:56 PM
vaxile, la 08 July 2010 - 10:34 AM, a spus:

mare atentie sa se poata scoate husa sa se spele. inca odata, o sa-l murdareasca!! si scaunu' de masina, idem.
da, cu carucioru' si scaunu' de masina eu am facut proba "live". m-am dus la magaxin sh-am rugat-o pe vinzatoare sa ia displayu' si sa faca proba cu masina din dotare. recomand calduros metoda, 100% garantat succesu'

Aia 10 metri l-au trantit pe d-nul carucior de i-au iesit ochii, si crede-ma, eu is de felul meu calma, dar atunci mi-a sarit rau mustarul de numa' cand am vazut...
Ma astept sa se murdareasca, loveasca, juleasca ca doar copilul nu e bibelou

Exact asa am de gand sa fac, de fapt mi-a fost sugerat de la magazin, sa vin cu masina si sa probez caruciorul daca intra, cum intra, etc ...
Multumesc de sfaturi

Postat 08 July 2010 - 03:36 PM
simonaro, mi-a placut cescuta de baie:)..eu asa numesc chestia aia in care bebelul sta ca in burtica la tine
si eu voiam si pana m-am hotarat sa cumpar a crescut Dara si nu mai intra in ea:) Acum imi pare rau ca nu am cumparat-o.
Postat 08 July 2010 - 03:59 PM
Postat 08 July 2010 - 05:17 PM
simonaro29, la 08 July 2010 - 03:59 PM, a spus:
cred ca tranzitia pt ei e mai usoara asa, mediul pare mai cunoscut si poate de aia accepta cescuta mai repede decat o cadita. Mie Dara mi-a plans primele dati la baie, pana s-a obisnuit cu cadita.
acum e prea mare pt cadita, da din maini si picioare si imprastie apa peste tot, asa ca mai degraba ii fac in cada mare sa o las sa se desfasoare:)
Postat 08 July 2010 - 09:35 PM
simonaro29, la 05 July 2010 - 11:42 AM, a spus:
Pompa electrica se imprumuta de la farmacie aici , zice moasa...
Da!De la farmacie am imprumutat si eu si nu costa parca nimic sau costa foarte putin.Parca am dat un Kaution,dar am primit inapoi la returnarea pompei.Nu se merita sa-ti cumperi.Furtunul la care e prinsa chestia ce vine la san l-am primit nou,impachetat si nu se da inapoi,numai aparatul in sine
Postat 08 July 2010 - 09:46 PM
Postat 08 July 2010 - 09:47 PM
Postat 08 July 2010 - 10:20 PM
Amelie nu a vrut suzeta deloc.Incercam eu sa i-o dau cu forta,ca na,ma gandeam ca asa trebuie

Asa ca,nu fortati copiii daca nu vor suzeta

Postat 09 July 2010 - 08:32 AM
Am fost la farmacie sa intreb de pompa , costa 1.5 Euro pe zi , si Zubehör-ul 19 Euro. Hmmmmmmmmmmmm
Postat 09 July 2010 - 08:47 AM
petunie, la 08 July 2010 - 10:20 PM, a spus:
Amelie nu a vrut suzeta deloc.Incercam eu sa i-o dau cu forta,ca na,ma gandeam ca asa trebuie

Asa ca,nu fortati copiii daca nu vor suzeta

hihi, si asta al meu (sau ar trebui sa zic "asta mare" acum?) o scuipa. cu bolta, nu asa!

acum imi pare bine ca n-a vrut suzi. vad copii la 3 ani cu asa ceva si mi se pare aiurea. parintii zic ca nu-i pot dezobisnui. whatever.
Postat 09 July 2010 - 12:21 PM
Eu nu l-am fortat niciodata sa ia suzeta si cu bebe 2 o sa vad, daca accepta bine, daca nu nu.
Mie mi-au fost de mare ajutor scutecele alea de pinza, le-am folosit si rasfolosit si avantajul e ca pe alea albe le poti spala la 90de grade.
Aseara am sortat hainutele ramse de la primul, am facut inventarul ce imi mai trebe si dupa ce incepe dennis gradi, adica saptamina viitore cumpar ce imi mai trebe.
Postat 09 July 2010 - 02:43 PM

Atunci ma apuc de sortat si spalat haine .
Apropos , voi spalatzi hainele noi?
Postat 09 July 2010 - 04:01 PM
Postat 09 July 2010 - 04:15 PM