Forum Culinar: cumparaturi pt BB - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cumparaturi pt BB

#421 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 10 August 2010 - 03:26 PM

Daniela, dupa nastere am avut pofta de mancare, timp nu prea aveam asa ca m-am hranit viguros cu sanvisuri cu branza si ardei. Asta nu m-a ajutat la slabit clar :P .

In sarcina asta ma retentie de apa dar probabil 1% din cat am avut data trecuta. Mi se umfla putin gleznele in anumite zile, parca in ultima vreme mai des, dar atat.

P.S. cumparaturi, dar ce sa facem daca nu mai cumparam nimic :P

#422 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 August 2010 - 04:56 PM

si in rest sarcinile au semanat ca simptome si neplaceri?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#423 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 05:07 PM

Daniela, sa stii ca n-au semanat!

#424 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 11 August 2010 - 09:59 AM

Iupiiii, azi dimineata a venit pachetul de la Esprit, am comandat si eu prosopel pt bebe da si un tricou pt Dennis,imi e ciuda ca la dennis nu am stiut si nu am si pt el prosopel de bebe cu numele imprimat, la el am din spital tricou cu numele , data nasterii, numele spitalului.

#425 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 11 August 2010 - 11:00 AM

:rolleyes:

Acu potzi naste linistita :pupic:

#426 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 August 2010 - 01:24 PM

am citit acum ca bebe plange daca il pui in patut pentru ca e prea mare pentru el si ca trebuie pus in leagan micutz... Ei bine nu am luat asta in calcul! acu trebe sa iau si leagan? :)

Mai zice ca sa pui o hainuta a mamei in patut sa simta mirosul ei ca sa adoarma linistit. Dar si cum ramane cu sufocatul si hainuta asta ? :occasion14:

#427 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 August 2010 - 01:36 PM

Daniella, nu cred ca e musai sa iei leagan, eu ziua il tineam in landou si daca era vremea frumoasa il tineam in gradina, daca ploua puneam husa de ploie si ieseam la plimbare, tineam uneori si landoul in casa, da noaptea nu l-am lasat sa doarma in landou.

#428 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 August 2010 - 01:39 PM

l-ai pus in patut normal de copil deci?

#429 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 August 2010 - 02:40 PM

Vezi postareaDaniella, la 12 August 2010 - 01:24 PM, a spus:

am citit acum ca bebe plange daca il pui in patut pentru ca e prea mare pentru el si ca trebuie pus in leagan micutz... Ei bine nu am luat asta in calcul! acu trebe sa iau si leagan? :)

Mai zice ca sa pui o hainuta a mamei in patut sa simta mirosul ei ca sa adoarma linistit. Dar si cum ramane cu sufocatul si hainuta asta ? :)

Eu am pus in patut pe langa laturile lui paturi infipte bine intre saltea si grilaj, ca sa micsorez putin locul. Iar pe fata am tinut-o cumva infasata intr-o paturica cat timp a stat acolo, pentru ca era destul de frig. Oricum in primele saptamani nu prea misca si nu poate trage singura ceva peste ea. Apoi eu nu prea dormeam, la fiecare minut deschideam ochii sa vad daca mai respira :) .

Poti si tu sa-i faci un fel de cosulet dintr-o plapuma de ex, pe care sa-l amenajezi in patut.

Eu am tras paturul langa patul in care dormeam eu in asa fel incat atunci cand deschideam ochii sa ii vad fatza :P . Patutul statea aiurea, ocupa locul, dar asa l-am tinut cateva saptamani pana m-am mai acomodat.

Se recomanda ca la fiecare culcat copilului sa i se intoarca capul, astefel incat sa doarma pe ambele parti ale capului ca sa nu ramana cu el cumva turtit. tot de aia se recomanda sa nu se lase copilul cu fata in sus, ci intr-o parte, da ca nu ramana cu capul turtit la spate (ca mine :occasion14: ). In primele saptamani (poate chiar luni?) merge pentru ca bebele nu isi poate intoarce singur capul si sta cum il pui. Dupa aia e lupta psihilogica :P .

#430 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 August 2010 - 02:50 PM

Vezi postareaDaniella, la 12 August 2010 - 01:39 PM, a spus:

Am incercat sa il culc in patutul lui da pina la urma a dormit cu mine in pat, la mine sotul in perioada aia venea acasa numa la sf de saptamina, asa ca puneam copilul pe mijlocul patului si noaptea cind voia titi treceam eu ori la stinga ori la dreapta.
La mine dennis si-a intors capul singur de la citeva zile, poate si din cauza ca era mai mare, nu stiu, noaptea nu l-am culcat niciodata pe burta.

#431 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 August 2010 - 04:33 PM

si al prietenei mele care a fost la 3,840kg si apoi a luat ca fat frumos in greutate, tot asa a intors capul dupa cateva zile.
dupa o luna lor le.a recomandata sa-l culce pe burtica ... si nu a facut colici pana acum

ati dormit cu lampa de veghe aprinsa in camera ?

#432 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 August 2010 - 04:34 PM

Vezi postareasissi, la 12 August 2010 - 02:50 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 12 August 2010 - 01:39 PM, a spus:

Am incercat sa il culc in patutul lui da pina la urma a dormit cu mine in pat, la mine sotul in perioada aia venea acasa numa la sf de saptamina, asa ca puneam copilul pe mijlocul patului si noaptea cind voia titi treceam eu ori la stinga ori la dreapta.
La mine dennis si-a intors capul singur de la citeva zile, poate si din cauza ca era mai mare, nu stiu, noaptea nu l-am culcat niciodata pe burta.

si culcat in pat cu tine, a mai acceptat sa se culce apoi singur ?

#433 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 August 2010 - 11:51 AM

Mi-am luat buretele ala pt masa de infasat , i-am luat si perie la BB , pompitza de nas si forfecutza de unghii.

Acum cumpar scutece: am luat Pampers , Babylove ( DM ) si Fixies. Vreau sa le incerc.

Daniella , vorbeai de nush ce Pampers tu....nou si mai bun ca celelalte. Care e , te rog?

#434 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2010 - 12:01 PM

Sa ma laud si eu: am reusit sa organizez hainele de bebelus, am puse frumos in raftul bebelui toate hainele 0-3 luni si in alt raft paturici, lenjeriile de patut, prosoapele de bebe si sacii de dormit 0-3 luni. intr-o saptamana-doua trebuie sa le spal si sa le aranjez frumos la loc. Nu le-as spala mai devreme sa nu se prafuiasca totusi intre timp. Oricum sunt spalate, dar ma gandesc sa fie proaspat spalate ca au stat prin diferite colturi ale casei, in genti si plase.
dar sunt off, ca n-am cumparat nimic :D

#435 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2010 - 12:34 PM

Eu n-am luat inca scutece, ia sotul dupa ce nasc, la spital nu imi trebe ca dau ei.
Pisoi tu parca mai ai o luna nu? le poti spala cu o saptamina inainte de nastere

#436 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 August 2010 - 12:37 PM

Nici mie nu-mi trebuie la spital , dar am luat pt acasa. Al meu cumpara repede , nu se uita la pretz...mai bine iau eu preventiv :D

#437 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2010 - 12:38 PM

Vezi postareasissi, la 13 August 2010 - 12:34 PM, a spus:

Eu n-am luat inca scutece, ia sotul dupa ce nasc, la spital nu imi trebe ca dau ei.
Pisoi tu parca mai ai o luna nu? le poti spala cu o saptamina inainte de nastere

Sissi, o luna si cateva zile, asa e.
dar ma gandesc ca cine stie, poate sa vina si mai repede si sa nu ma prinda totusi pe picior gresit.
haine am o gramada, am gasit inclusiv noi noute cu eticheta, cine stie de la cine primite sau cand cumparate. sincer pana se naste nu cred sa mai cumpar ceva, dar dupa ce le spal si usuc, o sa fac inventarul sa vad daca nu cumva mi-ar lipsi ceva.

#438 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2010 - 01:52 PM

Simona: Pampers are 3 culori la ambalaj: alb, verde si orange. Ala alb e Premium Care. Ala am luat pt nastere, pachet mic pt new born (nr.1) de 33 bucati, ca toata lumea a spus ca nu mai intra dupa zece zile in ala si raman cu ele. Aici a fost echivalentul a 6 euro.
Apoi am luat servetele Pampers senzitiv, un pack oferta de 6 pachete si a fost tot cam asa 6,2 euro.
Astea cred ca o sa ma tina mult, ca eu as vrea sa spal funduletul la fiecare schimbat daca sunt acasa. Dar mai vedem ...
Doctorul, prietenul lui9 tati, pentru fund ne-a recomandat Mustela, a zis ca e inbatabil (a incercat si restul) si iti ajunge un an 1 tub. In cazul asta probabil ca voi lua toata gama Mustela, ca inteleg ca asa e bine sa te hotarasti la una si sa iei toata gama aceeasi firma. Dar sa vad ce zice si neonatologul azi. Dar Mustela unde se gaseste? La farmacie? La hipermarket nu am vazut.
Nici nu stiu: oare ce trebuie sa intreb eu azi???

Mi-a venit mobila, dar numai maine ma apuc sa pun lucrurile in ea, ca nu am avut timp sa o curat. Si m.am dus azi sa inteb de 2 saltele ergonomice oferta la juma de pret (lichidare de stoc 2008) 600 €! pai 1.200€ m.a costat toata mobila, 8 m liniari de sus pana jos. Ce naiba sunt asa scumpe saltelele astea? tb sa ma duc azi sa caut alta sursa ... poate la ikea. Saptamanile astea doua ss-au dus 2.500€ asa ... cu mana curenta la scara, cameretta, carucior si cateva maruntisuri ce am luat deocamdt pt bebe si din listoiul meu de 25 de puncte (tot mai adaug, ca to tmai imi au seama ca ar mai trebui una alta: sa schimb plafoniera, o lampa de veghe, cuvertura la patul din camera de tineret, lenjerii de o persoana pentru cine o dormi cu bebelusha, un DVD pentru muzica linistitoare in camera ei etc) nu am taiat decat cateva puncte ce le-am primit cadou si inca vreo 2-3 ... in rest astept expozitia ... Vanzatoarea de la Chicco mi-a spus ca e ceva, aliniat la reducerile celorlalti participanti, dar ca nu e asa mare ...

#439 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2010 - 01:55 PM

si al meu cumpara la fel de rpd, fara a se uita la pret, de aceea face crize cand mergem la cumparaturi si eu iau toate etichetele la rand ... "cantaresc" produsele etc

#440 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 August 2010 - 01:56 PM

Eu pt leagan am luat saltea de cocos , cica-i buna tare. Am dat vreo 20.30 pe ea. Mai mult nu. Pt pat am una veche , o sa iau una noua cand av fi cazul.

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul