cumparaturi pt BB
Postat 19 September 2010 - 05:33 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 24 September 2010 - 11:29 AM
Postat 24 September 2010 - 11:38 AM
ba se vor umple repede, ba vor face rash de la ei, ba nu tin pipi si se uda....tu vei gasi care e cel mai bun pt copila ta, la mine a fost huggies....nu le-as schimba pt nimic in lume
Postat 24 September 2010 - 12:06 PM
Deocamdata folosesc Pampers ca astea le iau la jumate de pretz. Am o cunostintza care lucreaza la spital si face aprovizionarea si cumpara en-gros. Si sunt mult mai ieftine asa: 13 euro si ceva pt 224 de bucatzi ( 4 pachete a cate 56 de bucatzi , daca nu ma insel)
Apropos , a mea are acum 4 kile , pitica. Oare cat timp sa-i mai dau d-astia pana la 5 kile? Vreo luna??? Ca sa stiu cate provizii sa-mi fac , pt ca nenea face comenzi numai joia , si vin peste o saptamana....si nici nu sta langa noi....
Postat 24 September 2010 - 05:49 PM
simonaro29, la 24 September 2010 - 12:06 PM, a spus:
Deocamdata folosesc Pampers ca astea le iau la jumate de pretz. Am o cunostintza care lucreaza la spital si face aprovizionarea si cumpara en-gros. Si sunt mult mai ieftine asa: 13 euro si ceva pt 224 de bucatzi ( 4 pachete a cate 56 de bucatzi , daca nu ma insel)
Apropos , a mea are acum 4 kile , pitica. Oare cat timp sa-i mai dau d-astia pana la 5 kile? Vreo luna??? Ca sa stiu cate provizii sa-mi fac , pt ca nenea face comenzi numai joia , si vin peste o saptamana....si nici nu sta langa noi....
fata ta are deja 4 kg???!!! A luat foarte bine, nu? 1 kg si intr-o luna! sa-ti traiasca,s a fie sanatoasa!
Foaaaarte ieftin iei. Aici sunt la cel mai ieftin supermarket 13€ 76 bucati, sau 6€ 33 buc Pampers Premium Care.
Mie duminica mi s-a parut ca nr. 1 o strange la piciorus, ca ramanea semn de la dantelutele elastice. Asa ca eu am schimbat deja de luni pe nr. 2 care sunt de la 3 la 6 kg, noi avand 3,7 kg.
eu sunt multumita, pana acum, de astia pe care ii folosim pampers Premium Care, iar a mea e foarte activa: se intinde si contorsioneaza in toate felurile jum de ora cand se trezeste are sedinta de streching. Apoi cand am vrea noi sa se culce are ora de inot lopateaza din manute si picioruse ... si are si de astea cateva sedinte bune pe zi. Dar nu a iesit nimic din pampers pana acum si nici eritem nu a facut.
Si de servetelele pampers sensitive sunt multumita, pana in prezent
sunt convinsa insa ca dark are dreptate ... pe masura ce vor deveni mergatori, deci si mai activi ... cerintele vor fi altele de la scutecele acestea ... .
Postat 24 September 2010 - 07:05 PM
Postat 18 November 2010 - 10:48 PM
- leagan
- scaun de masina
- scaun de masa
ce proprietati trebuie sa verific sa aiba?
Am cumparat niste colante pentru perete cu desene cu printese, abia astept sa i le pun, sa vad cand am putin timp. Plafoniera cu printese nu am gasit, erau doar aplice.
Ce jucarii pot folosi bebelusii de pana in 3 luni?
Postat 19 November 2010 - 09:58 AM
Daniella, la 18 November 2010 - 10:48 PM, a spus:
- leagan
- scaun de masina
- scaun de masa
ce proprietati trebuie sa verific sa aiba?
Am cumparat niste colante pentru perete cu desene cu printese, abia astept sa i le pun, sa vad cand am putin timp. Plafoniera cu printese nu am gasit, erau doar aplice.
Ce jucarii pot folosi bebelusii de pana in 3 luni?
A mea iubeste o porcarie de jucarie de la Ikea , rosie , un cerc de plastic ( subtzire , poate sa-l tzina in mana) cu un animal gen plus pe ea si 2 urechi...
Uite ca am gasit poza
ikea.jpg (2.17K)
Number of downloads: 0
Scaun de masina n-am inca si mai este pana caut....scaun de masa insa , eu mi-s indragostita de alea de la PegPereggo , PrimoPappa , uita-te la inceputul topicului. Chicco , Hauck...mi se par porcarii pe langa asta.
Vaxile recomanda ala de la Ikea , ca cica-i usor de curatzat....si PegPereggo e usor de curatzat, se scoate musamaua si gata. A avut cumnata-mea unul si e perfect!!!
Ce leagan vrei , Daniella? In care sa doarma? sau d-ala cu muzici si carusel???
Postat 19 November 2010 - 10:35 AM
Daniella, la 24 September 2010 - 05:49 PM, a spus:
simonaro29, la 24 September 2010 - 12:06 PM, a spus:
fata ta are deja 4 kg???!!! A luat foarte bine, nu? 1 kg si intr-o luna! sa-ti traiasca,s a fie sanatoasa!
Foaaaarte ieftin iei. Aici sunt la cel mai ieftin supermarket 13€ 76 bucati, sau 6€ 33 buc Pampers Premium Care.
Mie duminica mi s-a parut ca nr. 1 o strange la piciorus, ca ramanea semn de la dantelutele elastice. Asa ca eu am schimbat deja de luni pe nr. 2 care sunt de la 3 la 6 kg, noi avand 3,7 kg.
eu sunt multumita, pana acum, de astia pe care ii folosim pampers Premium Care, iar a mea e foarte activa: se intinde si contorsioneaza in toate felurile jum de ora cand se trezeste are sedinta de streching. Apoi cand am vrea noi sa se culce are ora de inot lopateaza din manute si picioruse ... si are si de astea cateva sedinte bune pe zi. Dar nu a iesit nimic din pampers pana acum si nici eritem nu a facut.
Si de servetelele pampers sensitive sunt multumita, pana in prezent
sunt convinsa insa ca dark are dreptate ... pe masura ce vor deveni mergatori, deci si mai activi ... cerintele vor fi altele de la scutecele acestea ... .
o, nu te teme, fiimiu a luat 1.2 kile si 8 cm intr-o luna. amu' are 4.6 kile si 5 saptamini. din pacate, desigur, cutia toracica s-a marit proportional, si acum urla fuaarte meserias. eh, e si el mic. mai nou incepe sa intinda mina dupa fraxu', care s-a gindit ca ce l-ar lua el in brate p-ala micu'. desigur, mesaju' general e ca sa-sh puna pohta-n kui.
scutecele nu-s deloc la fel. cele mai nashpa-s alea cu plastic (drypers). pampers is oarecum ok, da' nu pentru noaptea. noi folosim mamy poko (japoneze). nu-s convins ca exista asa ceva-n iurop. oricum, de la 7 luni i-am luat pants, ca scutecele nu mai stateau pe el (ma rog, nu mai statea el in scutece).
Postat 19 November 2010 - 04:13 PM
Dar care sunt diferentele intre scaunele de la PegPereggo , PrimoPappa si cele de la Chicco, Graco?
Am gasit un scaun de masa de la Graco, care se face si leagan. Stie cineva de ele daca sunt bune?
Postat 19 November 2010 - 04:16 PM
Plange mult?
Doarme noaptea?
A mea a luat 8,5 cm si 1,6 kg in doua luni, e in grafic, dar ...cum spunea si doctorita putea sa ia si mai mult. Insa cu cine sa semene ca si noi suntem micuti.
Postat 19 November 2010 - 04:22 PM
Daniella, la 19 November 2010 - 04:13 PM, a spus:
Dar care sunt diferentele intre scaunele de la PegPereggo , PrimoPappa si cele de la Chicco, Graco?
Am gasit un scaun de masa de la Graco, care se face si leagan. Stie cineva de ele daca sunt bune?
Eu de alea de la Graco acum aud . M-am uitat pe net la poze , unele par stabile ,a ltele nu.
Chicco sunt jucarii pe langa PegPereggo. .
Pe langa asta , de cand am luat porcaria aia de BabyPhone de la ei...am zis ca nu mai iau NIK. Ah....am primit nsite cizmulitze pt fata , marimea 17 , nici cand era nou nascuta nu i-au fost bune !!!!!!!!!!!
Nepotu-miu are 4 ani si si acum sta in PegPereggo. Si se suie pe el....uf , ma si mir cum nu se intoarce cu el. Si nici nu l-au avut nou.
Io am gasit unul la un bazar cu vreo 70 de Euro , arata SUPER , dar eram numai cu mama si io fara sa ma sfatui cu al meu nu prea iau chestii d-astea.
Dar lasa ca din primul salariu dupa ce ma intorc la munca ii ia mama unul nou
Si carucior vreau un Quinny .
Postat 19 November 2010 - 04:25 PM
Daniella, la 19 November 2010 - 04:13 PM, a spus:
Si leagan...eu itzi recomand Fischer Price.
Postat 20 November 2010 - 08:34 AM
Daniella, la 19 November 2010 - 04:16 PM, a spus:
Plange mult?
Doarme noaptea?
A mea a luat 8,5 cm si 1,6 kg in doua luni, e in grafic, dar ...cum spunea si doctorita putea sa ia si mai mult. Insa cu cine sa semene ca si noi suntem micuti.
minca de sparge. urla la taxu (ai mei au avut la 2-3 luni o atitudine anti-tata, da' la dooj' de luni ala mare numa' cu mine voteaza) si face greu caca. de multe ori ii aplicam metoda mitza.
Postat 20 November 2010 - 08:40 AM
ce e metoda mitza?
a mea pana la 2 luni a facut caca non-stop, la fiecare masa 6-8 x /zi
acum de 2 sapt, brusc nu mai face decat 1 data la 2-3 zile. Dr. a zis sa o las in pace, doar sa mananc eu muuulte fructe care ma dezconstipa pe mine (pere, prune, struguri), ca m-am intarit si eu dinaintea ei cu 2 saptamani. Iar cand face, face o chestie fluida care ajunge inevitabil pe salopeta.
Postat 20 November 2010 - 12:09 PM
Daniella, la 20 November 2010 - 08:40 AM, a spus:
ce e metoda mitza?
a mea pana la 2 luni a facut caca non-stop, la fiecare masa 6-8 x /zi
acum de 2 sapt, brusc nu mai face decat 1 data la 2-3 zile. Dr. a zis sa o las in pace, doar sa mananc eu muuulte fructe care ma dezconstipa pe mine (pere, prune, struguri), ca m-am intarit si eu dinaintea ei cu 2 saptamani. Iar cand face, face o chestie fluida care ajunge inevitabil pe salopeta.
nu stii cum ii invatza mitza pe pisoi sa faca caca? ii linge la fund. bine, tu nu lingi fta, o stergi cu o chestie umeda si ea face caca. functioneaza in primele luni, cind copilu' nu stie sa relaxeze sfincteru'.
Postat 21 November 2010 - 03:17 PM
si asta ar insemna ca de cate ori sterg copilul cu servetelul umed la fund, sau il spal ar trebui sa dea drumul la productie? Sau trebuie mai insistat? Servetul ud la temp camerei? Mi s-a intamplat de cateva ori sa o pocneasca pe masa de infasat cand taman o curatasem si ne pregateam sa punem noul pampers.
Postat 22 November 2010 - 03:53 AM
Daniella, la 21 November 2010 - 03:17 PM, a spus:
si asta ar insemna ca de cate ori sterg copilul cu servetelul umed la fund, sau il spal ar trebui sa dea drumul la productie? Sau trebuie mai insistat? Servetul ud la temp camerei? Mi s-a intamplat de cateva ori sa o pocneasca pe masa de infasat cand taman o curatasem si ne pregateam sa punem noul pampers.
iar esti ipohondra. ia un servetel umed si sterge-o la fund cind se screme si nu iese
Postat 22 November 2010 - 04:21 PM
Daniella , io de la moasa mea stiu ca daca-i ridici picioarele sus cand ar fi vremea sa faca , iese imediat. Daca nu , ajutzi cu ceva ud la funduletz. Asa in cazul in care nu e constipata si doar n-are chef sau nu stie sa faca. Daca e constipata potzi sa bagi termometrul in crema de BB apoi i-l tzii in fund , nu stiu daca dureaza 1 min si e afara toata treaba
Daca nu merge nici asa , aici sunt niste tubuletze cu glicerina....
Dar daca n-o doare NIK , laso-n pace. A cumnatei din Ro facea la saptamana cand era BB mic. Acum s-au dus vremurile. Cum a inceput diversificarea cum ii face si 2 pachete pe zi la cumnata-mea .
Postat 22 November 2010 - 10:18 PM
Am incercat si cu termometrul ... dar s-a produs dupa cateva ore.
De chestia uda nu stiam, dar oricumo sterg cu servetele umede la fundulet cand o schimb.