Forum Culinar: cumparaturi pt BB - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cumparaturi pt BB

#521 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 23 November 2010 - 09:49 AM

Vezi postareaDaniella, la 22 November 2010 - 10:18 PM, a spus:

nu e constipata la modul ca face kk tare, ci ca de la 6 kk/zi a trecut brusc la 3 zile fara kk si atunci m-am impacientat si am bagat supozitor cu glicerina, de 2 saptamani aproape numai cu supozitor a iesit. Am intrebat dr si a zis sa o las in pace, ca se va regla tranzitul. Insa kk e moale - apos.
Am incercat si cu termometrul ... dar s-a produs dupa cateva ore.
De chestia uda nu stiam, dar oricumo sterg cu servetele umede la fundulet cand o schimb.

da-i cu el roata la gaurica si tzine-i picioarele ridicate in sus.

#522 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 December 2010 - 10:16 AM

Cumparat scaun!!!!

Chicco Polly:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  polly.jpg (18.61K)
    Number of downloads: 1

#523 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 December 2010 - 10:19 AM

Asa arata varianta pt BB mic , parca jucaria e putzin diferita la al meu , e o vaca , si are agatzat de ea un inel , un morcov si mai nush ce....

Fisiere atasate

• Fisier atasat  bb.jpg (24.47K)
    Number of downloads: 1

#524 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 December 2010 - 10:42 AM

l-ai luat pe cel de bb mic? sa-l foloseasca sanatoasa si sa pape bine, sa creasca mare!

cum de te-ai hotarat la Chicco?
nu are roti?
se strange ?
se spala husa?
pana la cat merge folosit?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#525 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 December 2010 - 12:52 PM

Vezi postareaDaniella, la 28 December 2010 - 10:42 AM, a spus:

l-ai luat pe cel de bb mic? sa-l foloseasca sanatoasa si sa pape bine, sa creasca mare!

cum de te-ai hotarat la Chicco?
nu are roti?
se strange ?
se spala husa?
pana la cat merge folosit?

M-am hotarat la Chicco pt ca aveam un bon valoric la babymarkt.de de la colegi si astia nu aveau PegPereggo :biggrin:.

Asa ca am cautat ce mi-a placut mai mult si mai mult la ei.

Are rotzi , dar numai 2 , eu zic ca e mai bine decat 4 ca e mai stabil. Nu se vad rotzile , sunt dedesubt. Sunt la partea din spate. Iar partea din fatza are un cauciuc dedeubt si nu aluneca scaunul.

E unul si acelasi scaun , ala din poza a doua e cu scoica de BB, scoica are o husa de material care se trage peste musamaua aia ca sa nu-i fie rece. Se scoate si se spala. E usor de scos , se scot centurile si gata , ca la maxi-cosi.

Are 2 masutze , una mare si una mica , eu inca n-am montat niciuna.

Eu as spune ca am facut o alegere buna. Pt ca se face aproape orizontal si asta e bine pt coloane ei desi o mananca undeva sa se ridice!!!!! Daca gaseste ceva de care sa se tzina se ridica aproape in fund!!!!!!

#526 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 December 2010 - 01:02 PM

Merge folosit pana la 15 kg , parca :biggrin:

se ia partea de BB si ramane scaun normal.

#527 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 December 2010 - 10:00 AM

Sa-l folositi sanatoase si sa pape bine fata!

Si Bea se ridica: daca sta la 45 grade, se incordeaza si netinandu-se de nik se ridica in fundulet! :)
N-am mai povestit ca mi-a cazut si din leagan acu vreo 3 saptamani, ca nu am legat-o si a adormit :D ... , pana am venit la ea era pe jos..., noroc ca nu a patit nimic si imediat sa impacat si era vesela ... :D

#528 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 12 February 2011 - 08:26 PM

Daniella , tzarcul tare mi-a folosit , Elena se rasuceste in ele de numa , am luat si o oglinda de bebe ( e din plastic) si am pus-o pe el , se uita in ea si rade , si sta si juma de ora pe burta fara sa planga. Intinde mana singura dupa jucarii de cand e in tzarc.....si...e mobila!!!!!! Se rasuceste si se intoarce pana ajunge unde vrea ea. Bun , cateodata nu ajunge si ramane blocata in vreun coltz , saraca , deh , nu merge de fiecare data.

La mine se spala materialul , e umplut cu un burete si se ususca repede. Se prinde de tzarc cu panglici.

Scaunul:

Ce mi-a fost mie important:
  • sa poata fi folosit sub 6 luni ( pe majoritatea scrie de la 6 luni , dar , de fapt e de la 7)
  • sa se spele scaunul
  • sa se stranga
  • centura cu 5 puncte de sigurantza !!!!!
  • sa fie buna pana pe la 3 ani

Astea le are toate. Ce mai are in plus:
  • Un arc cu jucarii ( pot lasa fata acolo 10 min pana pregatesc papa ca are cu ce se ocupa)
  • rotzi are numai 2 , asa ca e mobil , dar copilul nu se poate hatzai cu el pt ca nu se misca decat daca-l ridici putzin dintr.o parte , acelasi principiu ca la roaba :scratch: )
  • ca sa fie bun de la 0 luni peste scaun are o scoica mica si cand se culca ( are mai multe positzii) sta bebele la 45 de grade , chiar mai intins
  • scoica asta e din musama si ea dar are o husa ca sa nu-i fie rece la BB :biggrin: cat e mic.

#529 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2011 - 11:32 PM

Merci Mutti! O sa vad si eu, dar la babyexpo de la sf martie, ca pe moment nu stam prea bine cu finantele ...

#530 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationGrecia-Syros

Postat 25 November 2011 - 04:00 PM

buna :-*

vreau si eu sa va cer o parere despre carucioare...sunt in cautare de unul dar nu am nici cea mai vaga idee de unde sa incep...

am vazut la o prietena peg-perego..imi place ca se strange f usor e destul de mare si merge de la 0 pana la cativa anisori..

la cum arata ma incanta f mult Pilko P3 Modular System On Track...este din cele 3 in unul..nu l-am vazut in magazin..nu l-am manuit sa stiu cum este...mai avem timp destul pana in aprilie sa ne hotaram...

multumesc! :drool:

#531 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 November 2011 - 01:43 PM

Na ja , Peg Perego-s bune , foarte bune ,. dar pt 0 luni nu mi se par chiar asa de stabile. In schimb , daca-l folosesti mai tarziu , ca Buggy ( si se si intinde) e o alegere super.

Eu am avut un Knorr , tare bun dar prea masiv , era nasol cand mergeam cu masina. Pt asta nu l-as recomanda mai departe.

#532 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 28 November 2011 - 03:51 PM

al meu se face si cos si stroller mai tarziu cand sta in sus.
as fi luat unul cu capsula care se pune si in masina si se ataseaza si la carut. mi se par extraordinar de practice. iei copilul adormit cu totul si il pui in casa fara sa il mai trezesti.
nu as lua carut cu basinet care se ataseaza si pe urma schimbi cu cel de sta in sus insa. parere personala doar, nu trebuie sa faceti ca mine.
pt ca nu o sa mai am dupa nu mai fac nici o cheltuiala. Ana, carutul e ceva ce folosesti zi de zi, incepe din timp si mergi si te uita si impinge, strange, vezi cat e de greu, de mare, iti incape in masina etc.

al meu e greu, v-am mai zis e un fel de jeep, de teren, are roti pneumatice si merge la jogging. e f comod, Sara l-a iubit pur si simplu.

si urmareste reduceri ca nu sant ieftine deloc si pe langa carut iti mai trebuie una alta si se aduna.

#533 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationGrecia-Syros

Postat 28 November 2011 - 09:45 PM

stiu Angel...astept perioada de reduceri dupa 15 ianuarie si atunci o sa mergem sa luat tot pt bebe, patut, masa de schimbat, dulapior, carut....

acum o sa ma duc in atena pe 30 si stau pana pe 2 si ziceam sa ma uit la una alta...dar se pare c anu am noroc pe 1 e greva generala...sper sa nu am surprize cu protestele violente...

gasisem un peg perego cu scaun de masina, bazinet si carut normal...dar ma gandesc ca bazinetul ala nu il voi folosi prea mult...mai bine iau carut normal simplu si investesc intr-un scaun de bebe..

multumesc de pareri!

#534 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 29 November 2011 - 07:32 PM

De acord cu ce spune Angel. Du-te prin magazine ca sa le incerci chiar daca mai tarziu iei de pe net, dar sa vezi cum se manevreaza rotile, ca sunt unele care sunt greu de impins sau rasucit, sa vezi ce material au ca sa fie usor de sters sau spalat, rotile sa fie de cauciuc, nu de plastic, sa vezi cum se pliaza si cat de greu este ca sa-l poti pune in portbagajul masinii.

Eu am un Graco Quattro Tour Travel System dar acuma as lua un Quattro Tour Reverse Travel System pentru ca la modelul Reverse manerul se poate schimba intoarce in asa fel incat sa poata fi copilul cu fata sau cu spatele la tine cand il impingi, si baietelului meu i-ar fi placut asta cand a mai crescut, ca tot voia sa se intoarca in scaun sa fie cu fata la mine. Caruciorul e usor de manevrat si de pus in portbagaj, si mi-a placut si faptul ca avea scoica, pentru ca a fost usor sa-l transport fara sa-l trezesc. Unele scoici sunt facute pentru bebei pana la 30 lbs (13-14 kg), iar copilul meu are acum la 2 ani 30 lbs. Eu l-am tinut numai pana pe la 8-9 luni, ca era prea lung pentru a mai sta in scoica.

Peg Perego e de o clasa superioara fata de Graco, dar eu nu m-am indurat sa platesc diferenta de pret. Caruciorul meu e in stare foarte buna, deci il voi folosi si la al doilea bebe (inca il folosesc la primul si are doi ani deja).

#535 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 14 December 2011 - 09:44 AM

Ce sa-i iau Elenei de Craciun?

I-am luat un bebe care vorbeste , i-am luat cartzi....nu stiu ce sa-i mai iau. Am vrut sa-i iau o masina electrica dar cred ca-i prea mica pt ea. Nici cu bobby-car-ul nu poate merge decat inapoi , in fatza nu a prins miscarea inca.

Are de toate si zau ca nu mai am idei.........

#536 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2011 - 07:34 PM

Vezi postareaanaiordan, la 28 November 2011 - 09:45 PM, a spus:

stiu Angel...astept perioada de reduceri dupa 15 ianuarie si atunci o sa mergem sa luat tot pt bebe, patut, masa de schimbat, dulapior, carut....

acum o sa ma duc in atena pe 30 si stau pana pe 2 si ziceam sa ma uit la una alta...dar se pare c anu am noroc pe 1 e greva generala...sper sa nu am surprize cu protestele violente...

gasisem un peg perego cu scaun de masina, bazinet si carut normal...dar ma gandesc ca bazinetul ala nu il voi folosi prea mult...mai bine iau carut normal simplu si investesc intr-un scaun de bebe..

multumesc de pareri!

eu am pe asta, Trio Tour 4:

Fisier atasat  carucior-trio-tour-4-chicco~21402632.jpg (10.29K)
Number of downloads: 0

Landoul l-am folosit pana la 7 luni, cand nu a mai vrut sa stea ca se ridica singura in fund. A fost f bun, ca am traversat si iarna trecuta foarte geroasa si cu omat, in el. In ala sport ne lua gerul pe sus. Eu stau la curte si nu a fost problema cu caratul/urcatul/coboratul, intratul in lift etc. Landoul ne.a placut cel mai mult, de cand a trecut la sport, la putin timp a inceput si cu mofturile de a mai sta in carut ...vrea pe jos ...

E foarte rezistent si practic. E ca nou si acum dupa 1 an si aproape 4 luni. Il recomand.

#537 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 21 December 2011 - 11:08 AM

Asa....sa va spun ce am luat:
  • un bebe
  • un aspirator ( jucarie :tongue3: )
  • un laptop ( tot jucarie =)) )
  • ceva jocuri pt motorica ( cu forme care se baga pe un batz...etc)

#538 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 21 December 2011 - 07:36 PM

Vezi postareaMutti, la 21 December 2011 - 11:08 AM, a spus:

Asa....sa va spun ce am luat:
  • un bebe
  • un aspirator ( jucarie :scratch: )
  • un laptop ( tot jucarie :lol: )
  • ceva jocuri pt motorica ( cu forme care se baga pe un batz...etc)

Suna bine! Acum mai sa le impachetezi si pe urma sa o filmezi pe ea cand le desface de Craciun! Bucuria si surpriza aceea de pe fetele lor nu are egal!

#539 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 21 December 2011 - 10:09 PM

Azi a mai aparut un plus :rolleyes: . Il comandasem mai inainte dar am uitat :(

M-am apucat de impachetat deja..........

#540 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 22 December 2011 - 02:51 AM

ale mele primesc dvd pt masina fiecare iar de la bunici suporturi facute de socru( e extraordinar de priceput la tamplarie, ce iese din mana lui frate!) suporturi personalizate pt bratari si gablonturi sa nu le mai tina imprastiate in sertare. toate nepoatele primesc la fel, dar dupa varsta difera culoarea si marimea putin.

soacra le-a luat niste gablonturi zicea, si mai iau si niste jocuri pt DS de la noi si chestii de par. in fiecare an incerc sa le tin in frau putin sa nu se astepte la multe cadouri, ceva ce-si doresc mult si cateva aiurele langa :rolleyes:

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul