cumparaturi pt BB
Postat 22 December 2011 - 09:49 AM
Postat 22 December 2011 - 10:07 AM
asa astea sant ca laptopul in brate si nu le e rau, se joaca si pe DS vad si nu s-a intamplat nimic. vom vedea cum e si cu astea.
Postat 21 February 2012 - 01:03 PM
Avetzi sau atzi avut asa ceva? Nu vorbesc de hardughiile alea unde se pune un scaunel peste masutza....monstru d-ala mi-ar mai trebui , ci de scaun scaritza normala
Asta e Tripp-Trapp-ul de la Stokke:( in jur de 150 de Euro , numai lemnul , fara pernutza)
b3.jpg (32.49K)
Number of downloads: 0
Si asta e Hauck Alpha , o copie.( 50 de Euro)
41VHcVBDkDL__SL500_AA300_.jpg (12.28K)
Acum vreo 2 saptamani am fost la o prietena si Elena a papat la masa intr-un Tripp-Trapp care era vechi de 15 ani ( de la fiu-su). Cam mare pt ea , dor oricum , il vreau pt la vara.. Dar nu asta am vrut as spun ci...dupa 15 ani arata tot OK. Oare sa-i cumpar unul vechi? 70-80 de Euro costa unul folosit....
Zau ca nu stiu ce sa fac...
Postat 21 February 2012 - 01:34 PM
da' repet, nu ma pricep!
Postat 21 February 2012 - 01:44 PM
moatza, la 21 February 2012 - 01:34 PM, a spus:
da' repet, nu ma pricep!
Moatzo , cica-s mai stabile alea originale...nici eu nu stiu daca-i adevarat. Copiile arata mai bine .. Oricum , copiile de la Roba is si mai mistoace...numai ca pe net scrie ca nu-s stabile de loc....
Ah....si ala original e lemn masiv peste tot , copiile au sezutul din lemn presat...
asa zice si al meu ca tine....ca oricum , mai mult de 5 ani nu sta pe el.....mai bine 50 de Euro pe unul nou....ala vechi poate sa fie copt....
Postat 21 February 2012 - 06:01 PM
Postat 21 February 2012 - 06:47 PM
Postat 21 February 2012 - 09:23 PM
Postat 21 February 2012 - 11:19 PM
Fisiere atasate
-
862_3.jpg (5.54K)
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 21 February 2012 - 11:35 PM
Ideea e sa fie cat mai independenta.
Nu vreau decat d-ala de lemn. Numai ca inca nu-s hotarata care
( Elena sta si acum in scaun , chiar daca mai bodogane ea ca NEI NEI NEI....acolo se manana si daca ii e foame tre' sa stea in el Mi-s rea? )
Postat 21 February 2012 - 11:38 PM
Postat 21 February 2012 - 11:40 PM
Mutti, la 21 February 2012 - 11:35 PM, a spus:
nu, copilul disciplinat = parinte fericit (relaxat)! eu nu am putut ca o rasfata mamaie ..., nu a fost la gradi sa faca militarie ... si sufar de multe ori ... dar ea e happy!
Postat 22 February 2012 - 01:34 PM
Daniella, la 21 February 2012 - 11:40 PM, a spus:
Mutti, la 21 February 2012 - 11:35 PM, a spus:
nu, copilul disciplinat = parinte fericit (relaxat)! eu nu am putut ca o rasfata mamaie ..., nu a fost la gradi sa faca militarie ... si sufar de multe ori ... dar ea e happy!
Daniella , asta cu militaria de la gradi ....functzioneaza , DIN PACATE , numai la gradi. Cum ma vede parca surzeste...n-aude NIK din ce-i spun. Dar cred ca si tu cunosti problema , sau ?
Postat 22 February 2012 - 04:25 PM
Postat 26 February 2012 - 03:07 PM
Mutti, la 22 February 2012 - 01:34 PM, a spus:
nu cunosc, ca nu am dus-o inca la gradi, doar cochetez cu ideea de cateva saptamani, dar am asteptat sa se topesca muntii de zapada, si inca e plin de sleauri si ghetusuri etc. Cred ca mai stau vreo 2 sapt.
am sperat sa imi dai o veste buna, ca de la gradi invata multe lucruri bune, gen; va manca singurica chiar si supita (Asta ar vrea si acum dar nu o las eu ca nu vrea tat'su sa faca dezastru prin bucatarie); se va culca singura (Acum nu se culca decat cu noi si adormita o duc la ea in camera, dupa miez de noapte se trezeste si cand se vede singura se cere inapoi la noi ...); ordine la jucarii; invatat sa se mai joace si singurica - mai independenta (Acum ma ia de mana si ma duce unde vrea sa ne jucam, nu sta singura) si altele ... mai zi si tu ...
La noi e alta problema: degeaba o invat eu intr.un fel ca de luni - vineri seara sta la mamaie, unde face tot ce vrea ... . Acasa zic ca asculta mai mult, dar totusi nu fac militarie cu ea, pentru ca nu as vrea sa ii induc stres de la varsta asta. As prefera sa faca un pic de militarie in cadru organizational la gradi, adica toti copiii la un fel, cu psiholog si toate cele ... nu de genul: culca-te ca vine mosul ... ca pe astea nu le suport!
Postat 26 February 2012 - 10:20 PM
Postat 27 February 2012 - 01:38 PM
Daniella, la 26 February 2012 - 03:07 PM, a spus:
Mutti, la 22 February 2012 - 01:34 PM, a spus:
nu cunosc, ca nu am dus-o inca la gradi, doar cochetez cu ideea de cateva saptamani, dar am asteptat sa se topesca muntii de zapada, si inca e plin de sleauri si ghetusuri etc. Cred ca mai stau vreo 2 sapt.
am sperat sa imi dai o veste buna, ca de la gradi invata multe lucruri bune, gen; va manca singurica chiar si supita (Asta ar vrea si acum dar nu o las eu ca nu vrea tat'su sa faca dezastru prin bucatarie); se va culca singura (Acum nu se culca decat cu noi si adormita o duc la ea in camera, dupa miez de noapte se trezeste si cand se vede singura se cere inapoi la noi ...); ordine la jucarii; invatat sa se mai joace si singurica - mai independenta (Acum ma ia de mana si ma duce unde vrea sa ne jucam, nu sta singura) si altele ... mai zi si tu ...
La noi e alta problema: degeaba o invat eu intr.un fel ca de luni - vineri seara sta la mamaie, unde face tot ce vrea ... . Acasa zic ca asculta mai mult, dar totusi nu fac militarie cu ea, pentru ca nu as vrea sa ii induc stres de la varsta asta. As prefera sa faca un pic de militarie in cadru organizational la gradi, adica toti copiii la un fel, cu psiholog si toate cele ... nu de genul: culca-te ca vine mosul ... ca pe astea nu le suport!
Elena nu la gradi a invatzat sa se culce singura , ci acasa. Acolo chiar se prosteste: daca la culcat e Silke sau silvia de servici nu se culca decat cu una dintre ele-n bratze. Daca-i alta educatoare , doarme si singura
Acolo Elena a mancat singura de la 1 an , acasa nu o lasam....si cand am inceput sa o las a inceput dezastrul...dar mananca singura!!!!!!
Scaunul ei e sters si aspirat in fiecare zi si in weekend ajunge dezmembrat in dus Pe jos eu oricum aspir si spal in fiecare zi . Gresie neagra , ce sa-i faci?
Elena are perioade cand se joaca singura si perioade cand...vorba ta , ma ia de mana , ma duce , sau...ma ridica de pe scaun ca nu-i place cum stau...etc.