Forum Culinar: cumparaturi pt BB - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cumparaturi pt BB

#61 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 09 July 2010 - 04:18 PM

Vezi postareasimonaro29, la 09 July 2010 - 02:43 PM, a spus:

Noi aducem , SPER, mobila de BB sambata. Mai trebuie zugravit o data , ca-s peretzii albi. Vreau cer bleu =)) , cu norisori. Am cumparat de la Ikea o lampa-soare si o luna si o stea ( tot lampi). Soarele -pe tavan ( = cer) si luna si steaua pe peretele cu patutzul ( tot bleu) Ceilaltzi peretzi....cred ca albi si facem ceva desene pe ei candva. Sau roz =))
Atunci ma apuc de sortat si spalat haine .

Apropos , voi spalatzi hainele noi?

Da!Si ale copiilor le-am spalat,cand au fost bebelusi,separat de ale noastre.Nu ma intreba de ce,pur si simplu asa am simtit eu ca e bine :tongue3:

PS:cred ca Spuktuch ii zice
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#62 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 09 July 2010 - 08:33 PM

Vezi postareasimonaro29, la 09 July 2010 - 04:08 PM, a spus:

De ce fara balsam?

Pielea bebelusilor e foarte sensibila si poate reactiona urat la chimicale. Pana la urma si-n final, balsamul e o chimicala. Pana la un an (sau chiar 2), trebuiesc evitate sursele ce pot provoca alergia: chimicale, fel si fel de fructe cu seminte (kiwi, capsuni), chestii grase - nutella ori alte creme asemanatoare... etc.
Fructele cu samburi se pot introduce in alimentatie pe la un an (sau un pic mai devreme, dar in cantitati mici si, la cel mai mic semn de alergie, se elimina acel fruct din alimentatie).

#63 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 09 July 2010 - 08:35 PM

Eu am folosit balsam de rufe

#64 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 July 2010 - 08:38 PM

Vezi postareaFoxyy, la 09 July 2010 - 08:33 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 09 July 2010 - 04:08 PM, a spus:

De ce fara balsam?

Pielea bebelusilor e foarte sensibila si poate reactiona urat la chimicale. Pana la urma si-n final, balsamul e o chimicala. Pana la un an (sau chiar 2), trebuiesc evitate sursele ce pot provoca alergia: chimicale, fel si fel de fructe cu seminte (kiwi, capsuni), chestii grase - nutella ori alte creme asemanatoare... etc.
Fructele cu samburi se pot introduce in alimentatie pe la un an (sau un pic mai devreme, dar in cantitati mici si, la cel mai mic semn de alergie, se elimina acel fruct din alimentatie).

Asa e Foxule'bine,bine ai zis-o...eu am folosit la bebe doar pt. baita de la jonson sampon cu musetel si uleiut ala transparent fara nici un miros,desi era tare la moda ala cu levantica(ca pt. somn alea alea,idem pemparsi si servetele parfumate...nexam mai bine neutru...)

La spalat clatit de jde ori sa nu miroase a nik decat a curat si neaparat calcat...oi fi io' mai cu capu' da' io' asa cred cai mai ok...

#65 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 09 July 2010 - 08:44 PM

Geani nu esti singura :rolleyes:

#66 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 605
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 12 July 2010 - 04:10 AM

Vezi postareasimonaro29, la 09 July 2010 - 02:43 PM, a spus:

Noi aducem , SPER, mobila de BB sambata. Mai trebuie zugravit o data , ca-s peretzii albi. Vreau cer bleu :P , cu norisori. Am cumparat de la Ikea o lampa-soare si o luna si o stea ( tot lampi). Soarele -pe tavan ( = cer) si luna si steaua pe peretele cu patutzul ( tot bleu) Ceilaltzi peretzi....cred ca albi si facem ceva desene pe ei candva. Sau roz :D
Atunci ma apuc de sortat si spalat haine .

Apropos , voi spalatzi hainele noi?

:lol: :D :D

iarta-ma, nu m-am putut abtine. se pare ca totz parintii "first time" nu realizeaza cam cit bate ochiu' copilului. daaa, noi am facut cu stele si luna ... si pe jos covor cu pirati si comori ... i-am pus jmekerie d-aia care se invirte si cinta deasupra patului ... i-am lipit abtzibilduri si niste chestii de carton/lemn ... trenulet, avion, buburuza ... pe geam i-am lipit soare, luna, stele, un fel de ceva ca o plastilina transparenta ...

ce s-a intimplat?

in primele 3 luni l-a durut in pix de toate. nici vorba sa adoarma daca-i dadeam drumu' la chestiile alea de deasupra patului. p-orma a inceput sa stea in fund, sa se catzare in picioare tinindu-se de pat. a rupt abtibildurile si chestiile de carton/lemn. a invatat sa dea drumu' la muzica si noaptea cind se trezea isi "punea muzica". sa zicem ca adormea la loc. covoru' cu piratz a fost bun, ca i-a mai atenuat din caderi. jmekeriile de pe geam s-au inmuiat sh-au curs. s-a chinuit nevazmea fro 5 ore in total sa spele jiamurili.

in prezent, am stocat jmekeria aia cintatoare pentru nr 2. poate macar el. si acum andrei se duce si-mi arata jucaria si ride.

in concluzie da, desigur. fa decoratii, dada, ca doar n-o sa fiu eu singuru' fraier, nu?
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#67 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 12 July 2010 - 04:14 AM

btw, n-a zis nimeni nimic de sistemu' de supraveghere audio-video. eu video n-am luat (mi s-a parut inutil de scump) in schimb am luat audio. am luat de la avent, si merge minca-l-ar tata si-n ziua de azi. da' ce e drept, in ziua de azi am ascuns emitatoru' din camera lu' andrei sub pat, ca altfel il prinde si-l cam demonteaza.

da' sa stitz, daca cupilu' doarme in camera separata e fuarte bun asa ceva. va scuteste de plimbari din 5 in 5 minute pe tema "oare ce mai face copilu"? nu face mare lucru oricum, doarme sau nu doarme, da' e bine de stiut ce face. din experienta, in momentu' in care nu-l mai auzi insamna ca face o porcarie.

#68 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 July 2010 - 09:04 AM

Vezi postareavaxile, la 12 July 2010 - 04:14 AM, a spus:

btw, n-a zis nimeni nimic de sistemu' de supraveghere audio-video. eu video n-am luat (mi s-a parut inutil de scump) in schimb am luat audio. am luat de la avent, si merge minca-l-ar tata si-n ziua de azi. da' ce e drept, in ziua de azi am ascuns emitatoru' din camera lu' andrei sub pat, ca altfel il prinde si-l cam demonteaza.

da' sa stitz, daca cupilu' doarme in camera separata e fuarte bun asa ceva. va scuteste de plimbari din 5 in 5 minute pe tema "oare ce mai face copilu"? nu face mare lucru oricum, doarme sau nu doarme, da' e bine de stiut ce face. din experienta, in momentu' in care nu-l mai auzi insamna ca face o porcarie.

Mare dreptate mai ai... cand e liniste incep sa ma preocup...
Eu nu am avut un sistem de supraveghere audio cu nume sonor... l-am primit cadou... dar a tinut si tine inca dupa 5 ani.
E bun tare de tot...
Sorina

#69 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 July 2010 - 09:48 AM

Eu am avut de la chicco babyfon cu video, da nu a mers asa bine si am luat babyfon phillips fara video, ala a mers foarte bine, pina a descoprit copilul ca are antena cariua ia rontait cauciucul si apoi cind sa facut mai mare a demontat tot ce se putea demonta, cu surubelnita si alte unelte , am luat din nou tot acelasi model babyfon phillips e alb cu portocaliu da asta a stat mai mult ascuns si nu a apucat sa il distruga, o sa il folosim si la bebe 2

#70 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 12 July 2010 - 11:05 AM

Vezi postareavaxile, la 12 July 2010 - 04:10 AM, a spus:

in concluzie da, desigur. fa decoratii, dada, ca doar n-o sa fiu eu singuru' fraier, nu?

Noi o sa avem fata ,fetele sunt muuuuuuuuult mai cumintzi :rolleyes:.

Si apoi , la inceput o sa doarma cu noi in camera , camera ei o terminam numai ca sa putem pune mobila. Si...poate o fi necesar sa ma mut cu ea in camera sa-l lasam pe tat'so sa doarma :blackeye:

#71 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 12 July 2010 - 11:13 AM

Vezi postareasimonaro29, la 12 July 2010 - 11:05 AM, a spus:

Noi o sa avem fata ,fetele sunt muuuuuuuuult mai cumintzi :rolleyes:.

Si apoi , la inceput o sa doarma cu noi in camera , camera ei o terminam numai ca sa putem pune mobila. Si...poate o fi necesar sa ma mut cu ea in camera sa-l lasam pe tat'so sa doarma :blackeye:

dupa max 3 stamini, tasu' o sa se adapteze sa nu se mai trezeasca. ma rog, io il schimbam, p-orma il aduceam la alimentare.

#72 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 12 July 2010 - 12:11 PM

Noi o sa avem fata ,fetele sunt muuuuuuuuult mai cumintzi :P.

Si apoi , la inceput o sa doarma cu noi in camera , camera ei o terminam numai ca sa putem pune mobila. Si...poate o fi necesar sa ma mut cu ea in camera sa-l lasam pe tat'so sa doarma :)

Parerea mea e ca mai bine sa nu fie necesar,ca o sa se invete.Cunosc doua cazuri in care fata a dormit pana la 17 ani cu mama in camera(tata separat) si un caz apropiat cand baiatul a dormit cu mama pana pe la 11 ani(acum nu cred ca mai doarme cu mama-sa,sper,cel putin).

Ai mei au avut patutul la noi in dormitor pana pe la un an(poate putin peste,nu mai stiu exact) si apoi in camera.

Taticul,cum zice si Vasile,nici nu o sa mai auda de la un timp.

Citeaza

Stai linistit ca mai cunosc cel putin o pereche de fraieri :toothy9;

#73 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 12 July 2010 - 12:28 PM

Simona, eu am spalat toate hainutele la nepotele si puse inclusiv in balsam si sincer nici una n-are nici o alergie.
Singura chestie ca spalam rufele cu un detergent cu dezifectant.
Dar fiecare face cum crede.
Si mie imi place albiuta aia de o ai,dar la mine cand o fi optez pt asa ceva: http://zoom.walz.de/...8/108949_01.tif dat fiind pb cu spatele.

Cat de mutat cu copilul in alta camera ca sa doama tata, sincer(parerea mea personala) mi se pare o mare greseala.
1. amandoi l-am facut, deci nu doar unul tb sa se sacrifice.ce daca tata merge la munca si mama are munca ei toata ziua cu bebe acasa
2. mai tarziu copilului ii va fi greu singur in camera
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#74 Useril este offline   Floare albastra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationDE

Postat 12 July 2010 - 12:32 PM

Noi o sa avem fata ,fetele sunt muuuuuuuuult mai cumintzi :P.

Si apoi , la inceput o sa doarma cu noi in camera , camera ei o terminam numai ca sa putem pune mobila. Si...poate o fi necesar sa ma mut cu ea in camera sa-l lasam pe tat'so sa doarma :)

Tu esti sigura ca nu vorbesti despre mine? :P mai putin faza cu cumintenia, nu ma astept sa fie cuminte chiar daca e fata (de unde frate atata noroc?) :toothy9;

#75 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 12 July 2010 - 12:36 PM

Petu , si Ioana , avetzi dreptate , cred...dar...vreau sa fie totul pregatit. In cazul in care apar durerile de dintzi , sau colicile..nu vreau sa fie ceva permanent , dar vreau sa pastrez camera facuta , ca o solutzie :toothy9;

Al meu nu doarme nici acum de mine ca eu de cand cu CTS-ul plang si urlu noaptea-n somn....

Oricum , cand ajunge de aproape un an vreau sa o mut la ea in camera. Nu vreau sa ajunga mare si sa nu vrea sa doarma singura. Am exemplu dinasta in familie. Unul dintre nepotzi , cel mare , are 11 sau 12 ani si nu vrea sa doarma singur! Daca nu-i soacra-mea sau socru-miu la ei sa doarma cu el , doarmea cu ma-sa si tat-su in camera si cu frat-su cel mic de aproape 4 ani.

#76 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 12 July 2010 - 01:31 PM

Vezi postareasimonaro29, la 12 July 2010 - 12:36 PM, a spus:

Petu , si Ioana , avetzi dreptate , cred...dar...vreau sa fie totul pregatit. In cazul in care apar durerile de dintzi , sau colicile..nu vreau sa fie ceva permanent , dar vreau sa pastrez camera facuta , ca o solutzie :toothy9;

Al meu nu doarme nici acum de mine ca eu de cand cu CTS-ul plang si urlu noaptea-n somn....

Oricum , cand ajunge de aproape un an vreau sa o mut la ea in camera. Nu vreau sa ajunga mare si sa nu vrea sa doarma singura. Am exemplu dinasta in familie. Unul dintre nepotzi , cel mare , are 11 sau 12 ani si nu vrea sa doarma singur! Daca nu-i soacra-mea sau socru-miu la ei sa doarma cu el , doarmea cu ma-sa si tat-su in camera si cu frat-su cel mic de aproape 4 ani.

Clar ca e mai bine sa ai camera pregatita.Si noi am avut-o.E cel mai bine sa o ai dinainte gata,ca nu mai ai de lucru dupa ce vine bebe.

#77 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 12 July 2010 - 01:38 PM

Petu , la ce varsta ai mutat pitica la ea-n camera definitiv?

#78 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 12 July 2010 - 07:25 PM

Vezi postareasimonaro29, la 12 July 2010 - 01:38 PM, a spus:

Petu , la ce varsta ai mutat pitica la ea-n camera definitiv?

Un an si ceva,nu mai tin minte exact

#79 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 July 2010 - 09:47 AM

Sissi? Floare albastra? ati vazut asta?

http://www.esprit.de/?LKZ=DE

eu l-am primit deja. Ce frumos arata numele ei brodat........

Sorry , nu merge bine linkul...tre sa mai intratzi pe FOR MUMS si apoi in dreapta jos pe BABY'S FIRST ESSENTIAL

E vb de un Kapützentuch personalizat.

#80 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 July 2010 - 09:58 AM

Aha,eu am intrat acum pe site si ma uit, da ma abtin sa comand ceva.
Cind sa nascut dennis cei din spital i-au facut cadou un triocas cu numele si prenumele, data si ora nasterii foarte dragut.
edit:completare
Aaa, vad ca livreaza numa in de, oricum sigur au si pe aici

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou