simonaro29, la 09 July 2010 - 02:43 PM, a spus:
Noi aducem , SPER, mobila de BB sambata. Mai trebuie zugravit o data , ca-s peretzii albi. Vreau cer bleu
, cu norisori. Am cumparat de la Ikea o lampa-soare si o luna si o stea ( tot lampi). Soarele -pe tavan ( = cer) si luna si steaua pe peretele cu patutzul ( tot bleu) Ceilaltzi peretzi....cred ca albi si facem ceva desene pe ei candva. Sau roz
Atunci ma apuc de sortat si spalat haine .
Apropos , voi spalatzi hainele noi?
iarta-ma, nu m-am putut abtine. se pare ca totz parintii "first time" nu realizeaza cam cit bate ochiu' copilului. daaa, noi am facut cu stele si luna ... si pe jos covor cu pirati si comori ... i-am pus jmekerie d-aia care se invirte si cinta deasupra patului ... i-am lipit abtzibilduri si niste chestii de carton/lemn ... trenulet, avion, buburuza ... pe geam i-am lipit soare, luna, stele, un fel de ceva ca o plastilina transparenta ...
ce s-a intimplat?
in primele 3 luni l-a durut in pix de toate. nici vorba sa adoarma daca-i dadeam drumu' la chestiile alea de deasupra patului. p-orma a inceput sa stea in fund, sa se catzare in picioare tinindu-se de pat. a rupt abtibildurile si chestiile de carton/lemn. a invatat sa dea drumu' la muzica si noaptea cind se trezea isi "punea muzica". sa zicem ca adormea la loc. covoru' cu piratz a fost bun, ca i-a mai atenuat din caderi. jmekeriile de pe geam s-au inmuiat sh-au curs. s-a chinuit nevazmea fro 5 ore in total sa spele jiamurili.
in prezent, am stocat jmekeria aia cintatoare pentru nr 2. poate macar el. si acum andrei se duce si-mi arata jucaria si ride.
in concluzie da, desigur. fa decoratii, dada, ca doar n-o sa fiu eu singuru' fraier, nu?