Forum Culinar: cumparaturi pt BB - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cumparaturi pt BB

#101 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 15 July 2010 - 08:57 AM

Da , stiu setul ala de periutze , i-am luat la nepoata-mea din Ro si toata ziua roade pe aia de cauciuc:). Eu am luat de la Rossmann.

Apropos Rossmann si DM....fetelor , v-atzi inscris la VorteilProgramme? La BabyBonus sau ceva?

Tot am citit pe net ca Windeln de la DM sunt foarte buni , ca nu merita sa dai banii pe Pampers. Cumnatele mele de aici zic la fel. Voi atzi folosit? Sissi? Maya? Voi atzi mai avut bebe prin zona...

#102 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Postari: 605
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 15 July 2010 - 09:18 AM

Vezi postareasissi, la 15 July 2010 - 08:45 AM, a spus:

Da periuta e foarte buna, la DM se gaseste set de trei periute, 2 parca din cauciuc, una arata ca o perie de aia de spalat sticle, da e din cauciuc ,aia o mozolea si rodea copilul meu cind il mincau gingiile.Noi desi am folosit periuta, lui dennis i sau cariat niste maselute, 2-3 lea plombat si una ia imbracat-o, la numai 3 ani.

sissi, ca s-a cariat masaua, nu ma mir la cita dulcime baga copiii din ziua de azi in ei. ce ma mira e ca un copil de 3 ani a stat la dentist!!!!!!! io, copil de 33 de ani, am probleme sa fiu convins sa intru in cabinetu' macelarului.
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#103 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2010 - 09:28 AM

auzi, da' termometru ai luat la copi? stiu ca e scump, da' daca potz lua unu' d-ala de ureche sau frunte, e perfect. mai ales cind au febra nu stau la termometrat nici sa-i tai!!

#104 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 July 2010 - 09:33 AM

Vezi postareavaxile, la 15 July 2010 - 09:28 AM, a spus:

auzi, da' termometru ai luat la copi? stiu ca e scump, da' daca potz lua unu' d-ala de ureche sau frunte, e perfect. mai ales cind au febra nu stau la termometrat nici sa-i tai!!

n-am luat , ma gandeam sa iau unu' normal....

pune o poza sau da un link sa vad despre ce-i vb , pls .

#105 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 July 2010 - 09:37 AM

d-astea?

http://www3.baby-mar...thermometer.htm

http://www3.baby-mar...+Touch+Plus.htm

asta nu-i bun?

http://www3.baby-mar...thermometer.htm

#106 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 15 July 2010 - 09:40 AM

Vezi postareavaxile, la 15 July 2010 - 09:18 AM, a spus:

Vezi postareasissi, la 15 July 2010 - 08:45 AM, a spus:

Da periuta e foarte buna, la DM se gaseste set de trei periute, 2 parca din cauciuc, una arata ca o perie de aia de spalat sticle, da e din cauciuc ,aia o mozolea si rodea copilul meu cind il mincau gingiile.Noi desi am folosit periuta, lui dennis i sau cariat niste maselute, 2-3 lea plombat si una ia imbracat-o, la numai 3 ani.

sissi, ca s-a cariat masaua, nu ma mir la cita dulcime baga copiii din ziua de azi in ei. ce ma mira e ca un copil de 3 ani a stat la dentist!!!!!!! io, copil de 33 de ani, am probleme sa fiu convins sa intru in cabinetu' macelarului.

A avut narcoza totala timp de o ora, ca la primul control, abia am reusit sa ii deschidem gurita.
Simona eu am avut babi love , am folosit da nu prea am fost multumita, se uda tot timpul , am trecut pe pampers si cu ala nu am avut probleme,acu tot pampers o sa iau, sunt pareri si pareri, sunt mamici care sunt multumite cu Windeln de la lidl sau hofer
Despre termometru, cit a fost bebelus, i-am luat temperatura cu termometru normal, ala care se pune pe frunte imi dadea tot timpul temperatura gresit, acum tre sa iau unul de ureche si nu stiu de care.

#107 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 15 July 2010 - 09:48 AM

Vezi postareasimonaro29, la 15 July 2010 - 08:57 AM, a spus:

Da , stiu setul ala de periutze , i-am luat la nepoata-mea din Ro si toata ziua roade pe aia de cauciuc:). Eu am luat de la Rossmann.

Apropos Rossmann si DM....fetelor , v-atzi inscris la VorteilProgramme? La BabyBonus sau ceva?

Tot am citit pe net ca Windeln de la DM sunt foarte buni , ca nu merita sa dai banii pe Pampers. Cumnatele mele de aici zic la fel. Voi atzi folosit? Sissi? Maya? Voi atzi mai avut bebe prin zona...

La vremea aia,Fixies erau cele mai bune.Pampesii erau chiar kk.Se spargeau si iesea gelul ala afara,sau se irita pur si simplu(si asa fara sa se sparga).Normal,din clinica deja a primit Fixies,dar na,am zis hai sa-i i-au alea mai scumpe,cu lotiune & co,ca or si mai si...si asa am reusit sa-i irit curu copchilului.Dupa care am schimbat napoi la Fixies Girls(cîndva ,dupa ce nu a mai purtat Denise,iesise alea unisex/toate firmele)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#108 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 July 2010 - 09:49 AM

Fixies unde se vand , Maya?

si inca ceva , ca nu ma pricep: sa intreb numai mamici de fete sau sex-ul nu conteaza? ca pipi fac diferit....

#109 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2010 - 09:59 AM

io am asa ceva

Imagine postata

si partea buna e ca e folosibil de toata familia. se inlocuiesc capacelele alea si gata. el vine in pachet cu fro 100 de capacele sau asa ceva.

#110 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2010 - 10:04 AM

Vezi postareasimonaro29, la 15 July 2010 - 09:49 AM, a spus:

Fixies unde se vand , Maya?

si inca ceva , ca nu ma pricep: sa intreb numai mamici de fete sau sex-ul nu conteaza? ca pipi fac diferit....

pina la marimea "m" sau "l", scutishile-s unisex. noi am folosit ceva ce se cheama "mami poko" sau asa ceva, da'-n iurop nu cred sa existe. in ziua de azi folosim drypers drypants (astia-s pantaloni-scute, nu scutec, da' mai ai pina la faza asta). maternitatea ne-a recomandat pampers.

vezi fii atenta ca nu toate marcile le fac la fel. e cam ca la pantofi, marca x nr 39 poate ti-e mic iar marca y nr 40 ti-e mic. de exemplu "m" poa' sa fie 6-9 kile, 7-9 kile, 5-8 kile. adica marimea scutecului variaza cu marca, desi cica ar fi standard. in primele 2 sapt sa-i iei "newborn", p-orma treci la 0-3 kile

#111 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,249
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 July 2010 - 10:11 AM

Simo, daca prin termometru normal intelegi ala cu mercur de pe vremea noastra :D ia-ti gindul ca o sa poti sa-i controlezi temperatura cu el :)
Noi am avut (si inca mai avem) ca cel al lui vaxile, marca Braun, se pune in ureche si in citeva secunde te anunta ca a simtit-o, alea citeva secunde reusesti sa tii copilu nemiscat ;)
Si da, termometrul e mult mai util decit sticluta aceea de medicamente.

Sora mea a alergat prin supermarketuri in ziua in care am iesit din spital dupa scutece newborn pentru ca cele mici mici pe care le cumparasem noi erau prea mari si iesea tot din ele, desi Marco a avut 3650 gr mi se pare. :pupic: Deci eu un pachet dintr-astea new born adica masura cea mai mica, l-as lua :blush:

#112 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2010 - 10:16 AM

Vezi postareaAdriana, la 15 July 2010 - 10:11 AM, a spus:

Simo, daca prin termometru normal intelegi ala cu mercur de pe vremea noastra :D ia-ti gindul ca o sa poti sa-i controlezi temperatura cu el :)
Noi am avut (si inca mai avem) ca cel al lui vaxile, marca Braun, se pune in ureche si in citeva secunde te anunta ca a simtit-o, alea citeva secunde reusesti sa tii copilu nemiscat ;)
Si da, termometrul e mult mai util decit sticluta aceea de medicamente.

Sora mea a alergat prin supermarketuri in ziua in care am iesit din spital dupa scutece newborn pentru ca cele mici mici pe care le cumparasem noi erau prea mari si iesea tot din ele, desi Marco a avut 3650 gr mi se pare. :pupic: Deci eu un pachet dintr-astea new born adica masura cea mai mica, l-as lua :blush:

asa am patit si noi, luasem de-ala 0-3 kile si stateau pe el ca gogosarii lu' bunicu'. si al meu cam tot 3.6 kile a avut.

#113 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 July 2010 - 10:17 AM

Adriana , nu ma gandeam la alea cu mercur , nici nu am d-ala in casa , ci la unul normal-digital :pupic:
Asta nu e bun?

daca nu , imi iua d-ala pt ureche...

Scutece vreau sa-mi iau si eu dinainte , oricum , un pachet mic am , ca erau in Wickeltasche :blush:

#114 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 July 2010 - 10:20 AM

Dar cantar?

Uf , da' multe intrebari mai am...........

#115 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2010 - 10:24 AM

Vezi postareasimonaro29, la 15 July 2010 - 10:20 AM, a spus:

Dar cantar?

Uf , da' multe intrebari mai am...........

ah, cintar ... noi am luat, parca tot avent, cintar 0-20 de kile, electronic, miinunat. de cite ori crezi ca l-am cintarit? de atunci si pina azi creca daca l-am pus de 8 ori. necazu' e ca nu sta. bine, acum urca singur pe ala de adulti si cum are 11 kile, e destul de precis.

de remarcat ca noi n-am avut probleme de sanatate cu el. daca ai probleme, un cintar e fuarte bun. indispensabil aj zice. necazu' e ca noi am dat cam echivalentu' a 100 de euro pe el si nu a meritat. asa ca eu am un bias negativ apropo de cintar.

#116 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 15 July 2010 - 11:02 AM

Nu stiu daca sa ma preocup ca sunt din ce in ce mai de acord cu ce zice vaxile =))

Problema e, cit e mic si n-are stare si n-ai cu cine te intelege, ca nu reusesti sa-l faci sa stea cu ala digital sub brat. Iar cel care se pune in ureche iti da deja temperatura interna, ca mie mi-au zis mereu la aia externa masurata sa mai adaug juma de grad ca sa o obtin pe cea interna.

Noi am avut cintar electronic super performant inchiriat de sora mea, dar nu reusesti sa il cintaresti pentru ca virgula cintarul e foarte sensibil si copilul e foarte miscaret :P chiar daca il asezi pe cintar cind doarme se trezeste si incepe sa se miste :D
Eu nu vreau sa-mi amintesc de momentele alea pentru ca mi se pusese pata ca nu-l alaptam suficient si il cintaream inainte si dupa ca sa vad cit a mincat si a fost un cosmar.
Din moment ce vei face controale lunare la pediatru in care el urmareste evolutia eu zic ca pentru linistea ta psihica nu prea e necesar cintarul :)

#117 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 15 July 2010 - 11:32 AM

Simo, daca ti cu tot dinadinsul sa-l cantaresti tu mai bine mergi in farmacie sa intrebi daca nu inchiriaza.Mie cantarul mi se pare cea mai proasta achizitie.Sincer, mai ales pt parintii la primul copil.Griji facute degeaba ca nu ia in greutate , etc, etc.
Oricum se face control periodic, asa ca n-are rost.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#118 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 July 2010 - 11:32 AM

Ok , Adriana. Asta zice si al meu , dar io am zis ca sa mai intreb =))

#119 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 15 July 2010 - 11:39 AM

Pai faci foarte bine ca intrebi =))

#120 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 15 July 2010 - 11:46 AM

Eu am primit cintar cadou, digital tot chicco, l-am cintarit destul de des ,nu dupa fiecare alaptat , dar il cintaream o data pe saptamina.
Aici sunt centre unde poti merge o data pe saptamina cu copilul la cintarit, masurat,consultat e un medic si o asistenta, iti dau sfaturi iti raspund la intrebari, si te trimit la pediatru daca e nevoie, ei nu au voie sa iti prescrie retete si nici sa treaca in carnetul bebelusului , ii face fisa separata ca sa ii tina evidenta.

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul