cumparaturi pt BB
Postat 15 July 2010 - 11:47 AM
Despre cantar, sa va zic ce-am facut eu .
Am folosit cantarul meu de bucatarie in prima luna. Cantarul meu de bucatarie e digital si cantareste pana la 5 kg. Puneam o tava de prajituri pe el , resetam la 0 si puneam bebelina. Nu am facut-o de multe ori, dar asa m-am descurcat cand am avut nevoie. Pana pe la 5 luni am fost regulat cu ea la centrul de cantarit copiii unde puteam merge la fiecare saptamana sau aleator. Pentru bebelino nou planuiesc sa fac acelasi lucru, sa folosesc cantarul de bucatarie cand va fi nevoie iar in rest sa ma prezint la clinica macar la doua saptamani.
Postat 15 July 2010 - 11:49 AM
Termometru noi avem unul simplu, digital, pentru fundulet... a stat fara probleme cand a trebuit sa-i iau temperatura.
Postat 15 July 2010 - 12:02 PM
Pisoi , chiar ma gandeam in ce sa pun BB pe cantarul meu , dar tava de praji e o idee super!!!!!!!!!!!
Termometru o sa-i iau d-ala de ureche , cred....
Postat 16 July 2010 - 09:40 AM
Termometru am avut normal,digital,dar daca ar trebui sa mai aleg o data,as alege ala pt ureche(din ala au si la doctor)
Periutele alea de dinti(de cauciuc,in set) is tare-tare bune.
Scutece am avut si Fixies si Pampers(cand era la Angebot) si dupa ce au fost mai mari am luat alea de la Aldi.Eu am avut norocul ca am scapat la varsta frageda de scutece.La Amelie a mers usor,la Patrick am tras cam o luna,parca.
Forfecuta de unghii pentru copii(aia cu varful bombat cumva) am folosit-o tare mult.E asa facuta incat nu ai cum sa le tai "din carne".Eu o recomand tuturor.Unghiera am folosit-o dupa ce au fost mai marisori.
Am mai zis oare de crema pt fundulet?De la Penaten am avut la amandoi si nu am avut probleme.Am luat o data si pudra,dar nu am folosit-o ca nu-mi placea cum se comporta.
Postat 16 July 2010 - 09:49 AM
petunie, la 16 July 2010 - 09:40 AM, a spus:
Termometru am avut normal,digital,dar daca ar trebui sa mai aleg o data,as alege ala pt ureche(din ala au si la doctor)
Periutele alea de dinti(de cauciuc,in set) is tare-tare bune.
Scutece am avut si Fixies si Pampers(cand era la Angebot) si dupa ce au fost mai mari am luat alea de la Aldi.Eu am avut norocul ca am scapat la varsta frageda de scutece.La Amelie a mers usor,la Patrick am tras cam o luna,parca.
Forfecuta de unghii pentru copii(aia cu varful bombat cumva) am folosit-o tare mult.E asa facuta incat nu ai cum sa le tai "din carne".Eu o recomand tuturor.Unghiera am folosit-o dupa ce au fost mai marisori.
Am mai zis oare de crema pt fundulet?De la Penaten am avut la amandoi si nu am avut probleme.Am luat o data si pudra,dar nu am folosit-o ca nu-mi placea cum se comporta.
pai ce sa faci tu in germania cu pudra? aia o folosim noi cind e super-cald si transpira rrrau. ca al meu se cam irita de la transpiratie.
Postat 16 July 2010 - 10:15 AM
vaxile, la 16 July 2010 - 09:49 AM, a spus:
pai ce sa faci tu in germania cu pudra? aia o folosim noi cind e super-cald si transpira rrrau. ca al meu se cam irita de la transpiratie.
Nu stiu cum de am ajuns sa cumpar pudra,ca e mult de atunci,dar imi amintesc ca am avut,no
Mi-am mai adus aminte de ceva ce am avut si nu am folosit:
http://www.baby-walz.de/Auf-Achse/Tragen-Taschen/group/324/product/574223/L/0/Produktzoom.a834.0.html?dmc_mb3_product_pi1[mediaIndex]=0&no_cache=1
Nu stiu daca a stat Patrick de vreo 3 ori in el.Pentru noi a fost inutil,bani dati degeaba,dar asta iarasi nu e o regula.
Postat 16 July 2010 - 10:34 AM
petunie, la 16 July 2010 - 10:15 AM, a spus:
vaxile, la 16 July 2010 - 09:49 AM, a spus:
Nu stiu cum de am ajuns sa cumpar pudra,ca e mult de atunci,dar imi amintesc ca am avut,no
Mi-am mai adus aminte de ceva ce am avut si nu am folosit:
http://www.baby-walz.de/Auf-Achse/Tragen-Taschen/group/324/product/574223/L/0/Produktzoom.a834.0.html?dmc_mb3_product_pi1[mediaIndex]=0&no_cache=1
Nu stiu daca a stat Patrick de vreo 3 ori in el.Pentru noi a fost inutil,bani dati degeaba,dar asta iarasi nu e o regula.
noi am avut (si avem inca) versiunea americaneasca, ergo baby (made in hawaii, hihi). am folosit fuarte mult cind nu putea umbla. acum cind oboseste prefera direct pe umeri la taxu. mai avem doo slinguri, in care va poposi alamicu'. io creca-s mai bune decit carucioru', mai ales cind te duci la cumparaturi si ai de impins hardughia ai de carucior de cumparaturi
Postat 17 July 2010 - 03:08 AM
Postat 17 July 2010 - 02:21 PM
Mie marti imi vine mobilistul si am o idee destul de clara ce vreau o sa va arat insa la sfarsit, ca e greu sa explic.
Masa de infasat unde o tineti? In camera copilului sau in baie. Are cineva cadita cu inaltatoare care se pune peste cada, ca sa nu stai aplecat sa iti rupi spinarea?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 17 July 2010 - 02:22 PM
Ioana, la 12 July 2010 - 12:28 PM, a spus:
Ioana, spune-mi te rog unde se gaseste ingineria asta? Asa ceva imi place si mie.
Postat 17 July 2010 - 04:54 PM
Eu am luat de aici si am trimis in tara pt cineva.
Postat 17 July 2010 - 04:59 PM
vaxile, la 17 July 2010 - 03:08 AM, a spus:
asa, si? 40% umiditate. nu transpiri cine stie ce.
mai pune vreo 20 la umiditate
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 17 July 2010 - 05:09 PM
Ms de track
Postat 17 July 2010 - 09:45 PM
Ioana, la 17 July 2010 - 04:54 PM, a spus:
Eu am luat de aici si am trimis in tara pt cineva.
Ioana, reclama e doar daca siteul care vinde iti apartine, altminteri e ok
Postat 18 July 2010 - 11:02 AM
Se gaseste la Baby Walz in Germania la pretzul asta , dar si la alte magazine. Baby One...etc...
Eu mi-am luat o masa de infasat mare , cred ca 80/1m , n-am desfacut-o inca.
am luat ceva de genul asta ,
http://www.paidi.de/...byzimmer/?pgn=1
a mea e model Tommy , nu se mai fabrica. Am luat-o la mana a doua dar n-are nici o zgarietura si e lemn de fag ( doar spatele e placaj) Partea de sus de la comoda e nefolosita , e inca in cutie , d-aia nu prea stiu ce masura are.
Din fatza cam asa arata ( ma refer la usa si sertare).
http://www.baby-walz...nna.a833.0.html
Saptamana asta vrem sa-i zugravim camera si poate apuc sa fac poze
Postat 18 July 2010 - 11:07 AM
http://www.baby-walz...dea.a833.0.html
dar uita-te si la dimensiunile mesei de infasat: Maße : 46 x 85 cm
Itzi dai seama cand incepe sa se invarta si sa dea din picioare pe masa ...eu una nu mai cred ca e stabil!
Postat 18 July 2010 - 12:04 PM
Ieri, am fost la cumparaturi si am luat de la C&A bodi care se incheie pe laterala http://www.cunda.de/...ngs-W%E4sche%27 vad ca in De sunt mai ieftine cu un euro si ceva fata de austria, sunt din bio coton, imi pare rau ca nu aveau si cu maneca scurta
Postat 18 July 2010 - 10:15 PM
Postat 19 July 2010 - 04:23 AM
Daniella, la 17 July 2010 - 02:21 PM, a spus:
Mie marti imi vine mobilistul si am o idee destul de clara ce vreau o sa va arat insa la sfarsit, ca e greu sa explic.
Masa de infasat unde o tineti? In camera copilului sau in baie. Are cineva cadita cu inaltatoare care se pune peste cada, ca sa nu stai aplecat sa iti rupi spinarea?
masa de ce? infasat? . ai mah ...
tot ce avem de copil e la el in camera. "masa" de schimbat propriu-zis n-avem. avem o chestie mare cu sertare (garderoba lui) peste care e o chestie de schimbat.
aia de inaltat e probabil o chestie buna, da. noi n-am luat.
in camera la musiu exista: patutu', chestia aia cu sertare, un covor grosut pe jos, un dulap mai amre nu pentru haine ci pentru jucarii si altele de-astea. in rest scaunu' lui de masina (i-am pus unu' de clasa mai mare, p-ala vechi l-am spalat deratizat si pregatit pentru junior), si multe jucarele cu care se juca cind era mic iar acum asteapta pe nr 2. plus doi ursi de plus, plus un ciine care nu mai e acolo, l-a dus in alta parte (chiar, unde naiba?)