Mama,ma cam caftea.Recunosc ca facam tîmpenii,de aia ma si caftea,si ca era stresata din cauza jobului,si decît sa stea sa-mi tina predica,hatchi-patchi una dupa cap...sau ma mai lua gura pe din 'nainte,primeam 2 peste ea
...si tot asa.
Sinecera sa fiu nu cred ca am ramas cu sechele, nici nu am ajuns violenta,si nici nu i-am urmat exemplu.Nici macar nu-i port pica!Dar te asigur ca pentru ca o primeam,o faceam si mai lata a doua oara/data urmatoare...
Dupa cum vezi,pe mine palmele ma animau la mai mult
Ex. Am varsat niste cerneala pe covor,am vrut s-o sterg...am întins-o mai tare.Mama m-a certat ,eu am comentat,am primit doua...seara i-am facut franjuri cu foarfeca în rochia noua!Cu toate ca stiam ca o primesc din nou.Cu tot cu palme,nu am ascultat-o niciodata,si nu am avut niciun fel de rtespect sau frica de poaca primita de la dumneaei!
Tata,nu mi-a dat nici o palmuta,dar daca la 2 noaptea ma trimitea în sat la verun vecin sa-i duc o grebla(nu m-a trimis,era doar un exemplu
),o duceam fara sa-l întreb de ce!
Desi,si el a avut acelasi job stresant ca mama,în anii mei de frageda pruncie.Cînd faceam prostii,avea un fel de a mi-o spune,ca reusea sa ma faca sa-mi fie jena de tîmpeniile facute,si sa nu se mai repete.