Forum Culinar: cumparaturi pt BB - Forum Culinar

Salt la continut

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cumparaturi pt BB

#441 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 August 2010 - 02:02 PM

eu de saltele zic de pat de tineret, la patut am una de la ikea nu stiu din ce e, dar era 40euri si am luat cu oferta la jum.
deci 2 saltele normale de 1 pers, reduse 50% 600 € nu e enorm?

spune rpd, te rog, ce intreb neonatologul, ca tb sa plec

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#442 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 13 August 2010 - 03:18 PM

n-am fost acasa cand ai pus intrebarea , banui ca esti plecata , dar eu la-s intreba ce analize se fac la copil , daca-tzi face pt boli metabolice la nastere , daca-i da antibiotice , daca-i da glucoza sau altecele fara sa te intrebe.
sau nu la intrebari dinastea te referi?

#443 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 13 August 2010 - 05:30 PM

Vezi postareaDaniella, la 13 August 2010 - 02:02 PM, a spus:

eu de saltele zic de pat de tineret, la patut am una de la ikea nu stiu din ce e, dar era 40euri si am luat cu oferta la jum.

Nu e enorm, am luat si noi simbata trecuta slatele pt patul mare tre sa vina pe la mijlocul lui septembrie, au fost la reducere de la 1200eurola 649 plus Lattenroste, suportul ala de pe care pui saltelele alea au fost in jur de 170 de euro la reducere, deci se poate si mai scump, am vazut aici saltele de 4000 de euro.
Eu Salteaua la patut am luat-o din spuma rece (Kaltschaum)am dat acum trei ani 120 de euro, aia de cocos am inteles ca cu timpul face cocoloase, acu nu stiu cit e de adevarat

#444 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 August 2010 - 10:15 AM

Vezi postareasissi, la 13 August 2010 - 05:30 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 13 August 2010 - 02:02 PM, a spus:

Nu e enorm, am luat si noi simbata trecuta slatele pt patul mare tre sa vina pe la mijlocul lui septembrie, au fost la reducere de la 1200eurola 649 plus Lattenroste, suportul ala de pe care pui saltelele alea au fost in jur de 170 de euro la reducere, deci se poate si mai scump, am vazut aici saltele de 4000 de euro.
Eu Salteaua la patut am luat-o din spuma rece (Kaltschaum)am dat acum trei ani 120 de euro, aia de cocos am inteles ca cu timpul face cocoloase, acu nu stiu cit e de adevarat

Bine ca mi-ai zis , sa fiu atenta la urmatoarea. Asta-i numai pt Wiege si n-o sa stea decat cateva luni in ea. Poate macar atata tzine :occasion14:

Pt ce pat mare , vorbitzi voi? De adult? sau ala de tineret 70 X 140 ???

#445 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 August 2010 - 11:19 AM

Da simona vb de patul nostru matrimonial.

#446 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 August 2010 - 11:21 AM

Vezi postareasissi, la 15 August 2010 - 11:19 AM, a spus:

Da simona vb de patul nostru matrimonial.

Am uitat, dimensiunea la o saltea e de 100 pe 200

#447 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 August 2010 - 11:57 AM

Patul meu dim camera fetii, de la mobila de tineret, de fapt doua paturi ca doua sertare suprapuse, ala de jos se trage si apare al doilea pat, sunt dimnesiune normala de 1 pat adult: 90 x 200.

Tati a spus ca nu merita sa blocam atatia bani in saltelele astea ortopedice, cand nimeni nu va dormi acolo (decat ocazional) pana cand fetita va avea spre 3 ani, nu? Si ca intre timp o sa apara alte saltele poate mai grozave, sau vreo recenzie proasta la astea si o sa vreau sa le schimb sau cine stie ... Pana la ce varsta tinem copilasii in ptatutul de lemn cu gratii (care are)?

#448 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 August 2010 - 02:07 PM

Daniella , al meu patutzul cu gratii e 70 X 140 si gratiile se dau jos si se modifica nush ce si apare un pat de tineret in care copilul poate sta pana pe la 7-8 ani , depinde de marime.
Si eu as spune la fel ca tine cu saltelele. Dar Sissi vorbea , cred , de saltelele de la patul ei , acolo merita investitzia. Si noi ne-am luat d-alea cu 7 zone , deocamdata sunt impachetate , cand vine patul nou le probam :D

#449 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 15 August 2010 - 03:33 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 August 2010 - 11:57 AM, a spus:

Pana la ce varsta tinem copilasii in ptatutul de lemn cu gratii (care are)?

pana cand ii ies picioarele printre gratii :D si-apoi se revinde celui de la care l-ai cumparat (ca-ntre timp i-a trebuit iar :P ).

adica asa am facut noi.

#450 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 August 2010 - 08:01 PM

Vezi postareasimonaro29, la 15 August 2010 - 02:07 PM, a spus:

Daniella , al meu patutzul cu gratii e 70 X 140 si gratiile se dau jos si se modifica nush ce si apare un pat de tineret in care copilul poate sta pana pe la 7-8 ani , depinde de marime.
Si eu as spune la fel ca tine cu saltelele. Dar Sissi vorbea , cred , de saltelele de la patul ei , acolo merita investitzia. Si noi ne-am luat d-alea cu 7 zone , deocamdata sunt impachetate , cand vine patul nou le probam :P

ce inseamna cu 7 zone? si cat ati dat pe el. Una matrimoniala ergonomica, vine ccirca cat 2 de alea de 1 persoana ortopedice.
Am vzut la Ikea, salteaua pe care am luat-o fetii este din spuma poliuretanica, cu husa lavabila din bbc.
Nici nu mai stiu daca v-am spus (memoria imi joaca in continuare multe feste, desi parca stau mai bine ca prin luna a 7-a cand eram complet devastata): ieri am spalat tot pentru fetita (toate lenjeriile, prosoapele, husa de saltea, aparatorile de pat, scutece de bumbac, cearsafurile alea cu elastic, sacul de dormit si cele cateva hainute si sosetele pe care le-am luat). Mai am de spalat doar alea de la cele 3 carucioare si de la premergator si daca oi mai achizitiona ceva ... . Ca vad ca tot car acasa ... :P
Am luat si pentru patul din camera de tineret o lenjerie frumoasa (mi se potriveau bine culorile si nu am putut sa rezist), saltelele ne mai trebuie si am ajuns la concluzia ca o sa luam ceva clasic, adica relaxa, pana cand mutam copila in patul ei mare, atunci o sa-i luam una ergonomica potrivita si pentru perioada de crestere.

Am strans si rufitele de afara. Doamne ce drag mi-e sa umblu cu hainutele astea minuscule ... parca ma intorc fetita si ma joc cu hainute de papusi. Sosetelele sunt cele mai impresionante ... ce mici sunt ... Am si pierdut una ... nu stiu unde o fi ... prin alea de pat pierduta cred ... , dar nu am gasit-o nici la impachetat :floare:

#451 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 August 2010 - 08:04 PM

Am masurat si eu patutul are 125 cu 65 (De fapt pe interior 122 cu 62). Pai 1,25 ai dreptate ... ii ajunge si pana la 5 ani.
Si al nostru se poate da mai jos si se scoate o fata de la grilaj. Astfel, dupa ce merge in picioare sa poata sa iasa singurica din patut ...

#452 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 August 2010 - 08:12 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 August 2010 - 08:01 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 15 August 2010 - 02:07 PM, a spus:

Si eu as spune la fel ca tine cu saltelele. Dar Sissi vorbea , cred , de saltelele de la patul ei , acolo merita investitzia. Si noi ne-am luat d-alea cu 7 zone , deocamdata sunt impachetate , cand vine patul nou le probam :P

ce inseamna cu 7 zone? si cat ati dat pe el. Una matrimoniala ergonomica, vine ccirca cat 2 de alea de 1 persoana ortopedice.
Am vzut la Ikea, salteaua pe care am luat-o fetii este din spuma poliuretanica, cu husa lavabila din bbc.
Nici nu mai stiu daca v-am spus (memoria imi joaca in continuare multe feste, desi parca stau mai bine ca prin luna a 7-a cand eram complet devastata): ieri am spalat tot pentru fetita (toate lenjeriile, prosoapele, husa de saltea, aparatorile de pat, scutece de bumbac, cearsafurile alea cu elastic, sacul de dormit si cele cateva hainute si sosetele pe care le-am luat). Mai am de spalat doar alea de la cele 3 carucioare si de la premergator si daca oi mai achizitiona ceva ... . Ca vad ca tot car acasa ... :P
Am luat si pentru patul din camera de tineret o lenjerie frumoasa (mi se potriveau bine culorile si nu am putut sa rezist), saltelele ne mai trebuie si am ajuns la concluzia ca o sa luam ceva clasic, adica relaxa, pana cand mutam copila in patul ei mare, atunci o sa-i luam una ergonomica potrivita si pentru perioada de crestere.

Am strans si rufitele de afara. Doamne ce drag mi-e sa umblu cu hainutele astea minuscule ... parca ma intorc fetita si ma joc cu hainute de papusi. Sosetelele sunt cele mai impresionante ... ce mici sunt ... Am si pierdut una ... nu stiu unde o fi ... prin alea de pat pierduta cred ... , dar nu am gasit-o nici la impachetat :floare:

Daniella , alea 7 zone sunt pt portziuni diferite ale corpului , ca fiecare parte are greutatea ei si sa nu se lase de ex. fundul in jos si sa stea coloana stramba. Pretzurile-s de la 100 ( cred) pana la....1000??? Nu stiu , depinde , platesti si marca , nu numai salteaua :P

#453 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 August 2010 - 10:26 PM

cu 7 zone, cu 100 €

#454 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 16 August 2010 - 04:04 PM

daniella , la noi au fost la Aldi cu 139 de Euro. Noi am luat si o sa le schimbam in vreo 3 ani. Nu-mi place sa iau saltea pe veac. Sunt bune astea. Noi avem 2 saltele , aici nu prea sunt d-alea duble si nici nu vreau. Ca daca e una singura simtzi orice miscare.

#455 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 10:21 PM

ma enervez! la voi e totul mai ieftin? trimiteti si la noi ceva branduri de astea ieftine!
am fost azi la C&A ... erau body cu 3 euro si seturile de sosete cu 1,2 euri. Mai ieftin ca in supermarket! inclusiv bluzitele alea din cotton bio erau 4-6 euro

mie imi place matrimoniala, ca la alea doua stam pe dunga ...

#456 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 August 2010 - 11:59 PM

Am facut si eu cumparaturi pt bebe, de fapt pt doua bebeluse: una trebuie sa se nasca si una face un an.
Am gasit o oferta la care plateai 1 produs (care si ala era deja redus) si aveai alte 4 gratis. Asa ca am cumparat hainute in valoare de 40 de euro si am platit doar 10.
Am profitat de acest tip de oferta si le-am luat si fetelor mele cate ceva... dar ele nu mai sunt bebeline...
A, si am facut si un bine... caruciorul si patutul le-am dat unui coleg de munca de-al sotului. Sa le fie de bine! Chiar vroiam sa scap de ele si nu stiam cum, imi ocupau locul in casa de pomana... asa ca am fost foarte multumita cand mi-a zis soata ca cineva are nevoie de ele.
Sorina

#457 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 17 August 2010 - 12:26 PM

Vezi postareaDaniella, la 16 August 2010 - 10:21 PM, a spus:

ma enervez! la voi e totul mai ieftin? trimiteti si la noi ceva branduri de astea ieftine!
am fost azi la C&A ... erau body cu 3 euro si seturile de sosete cu 1,2 euri. Mai ieftin ca in supermarket! inclusiv bluzitele alea din cotton bio erau 4-6 euro

C&A , cica , are calitate buna la haine pt BB. Io haine nu-mi mai iau de acolo nici batuta ca am patzit-o , dar am auzit ca pt BB au alta calitate. Cumnatele mele spun ca-s tare bune. Si am primit haine de la ele de la C&A purtate de copiii lor si arata inca bine.

Dar body-urile alea cu 3 Euro , Daniella , sunt cu maneca scurta la C&A , sau ai gasit cu maneca lunga? Ca pana nasti tu....vine frigoaica :D

#458 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 August 2010 - 03:43 PM

Vezi postareasimonaro29, la 17 August 2010 - 12:26 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 16 August 2010 - 10:21 PM, a spus:

C&A , cica , are calitate buna la haine pt BB. Io haine nu-mi mai iau de acolo nici batuta ca am patzit-o , dar am auzit ca pt BB au alta calitate. Cumnatele mele spun ca-s tare bune. Si am primit haine de la ele de la C&A purtate de copiii lor si arata inca bine.

Dar body-urile alea cu 3 Euro , Daniella , sunt cu maneca scurta la C&A , sau ai gasit cu maneca lunga? Ca pana nasti tu....vine frigoaica :D

da, alea cu 3 euro erau si cu maneca scurta si lunga, dar am luat numai 3 si doar maneca lunga (ma gandesc si eu ca din sept incolo se mai racoreste, desi anul trecut poana la 15 oct am avut 28 grade) ca nu m-au atras sa iau mai multe ...ca sai colorit. Cu scurta aveam deja trei luate de la next acu 10 Zile si mai am tot de la next unul cu maneca lunga si tricouas cu maneca lunga + fustita de blugi pe care o pot combina cam la oricare dintre bodyuri.

Mai erau ofertele asa: set de 4 cu maneca scurta la 10 euro, dar nu mi-au placut culorile; sau set de 2 manceca lunga tot la 10 euro, dar nici la alea nu mi-au placut culorile - erau prea sterse si eu o vad pe bebelina mea cu culori tari, cred ca va fi cu pielea alba, ochisori albastri si blonzie mica acum... (desi noi suntem bruneti).
Si mai era un cos unde erau astea la gramada (si maneca scurta si lunga) la 3 euro. Si am mai luat si sosete (vreo 3 seturi cred de 3 perechi la 1,2 euri si doua dresuri dragute care nu mai stiu cat au fost ... parca spre 2,5 euro si i-am luat si o pereche de ochelari de saore, ca am citit un articol ca daca noi ne protejam ochii sa-i protejam si pe ai copiilor la fel, ca altfel e ca si cum i.am pune sa se uite cu ochiul liber in soare). Poate imi sar iar acum in cap ... unii altii ca exagerez cu teoria ...

Oricum eu nu am luat haine prea multe, pentru ca va spuneam cred ca o sa primesc, toti prietenii care vor veni sa ma viziteze probabil vor veni cu o hainuta ... si apoi imi vor ramane mici si nu voi avea timp sa le imbrac pe toate ...
Concluzia: la C&A preturile cam la 1/3 fata de celelate magazine: GAP, NEXT, Debenhams etc. Ati avut dreptate! merci de sfat. H&M nu este inca la noi, in primava intra cu 5 magazine deschise in 2011. iar DM sau ALDI nici atat. Oricum am vayut cand am fost acolo, pe langa ca voi aveti cele mai ieftine magazine, chiar si brandurile multinationale care au peste tot preturi la fel, in Germania fac cele mai mari discounturi (vorbesc de ex Germania, comparativ cu Italia si cu Austria ... am fost la cateva yile unul dupa altul si in Germania preturile cel mai jos erau).
Da, nici eu nu cumpar de adulti pentru noi, dar ma pricep destul de bine la bumbac si e incomparabil mai bun cu ce gasesti in hipermarket. Ala bio e chiar o placere la atingere, dar si celelalte sunt un bumbac plin. Chiar am intrat pe la toate: Cora, Carrefour, Ocean si nu mi-a placut ce era la raft la articole de imbracaminte de noi nascuti, dpdv la calitatii bumbacului... desi scria 100% bbc ... era de o calitate indoielnica.

#459 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 August 2010 - 04:45 PM

In DE totul e mai ieftin decit in austria
Eu haine de gravida am luat tot de la C&A si alte haine normale si nu am avut probleme.
Daniella si eu cind eram gravida cu dennis ma asteptam ca la nastere sa fie brunet si cu par mult si negru, si noi suntem bruneti(mici am fost amindoi blonzi)si surpriza dennis a iesit blond si citeva fire de par blondut :D acum la al doilea ma astept sa fie si el blond da nu voi mai fi surprinsa ca la primul.

#460 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 August 2010 - 07:09 PM

daaa, si eu ma gandeam ca majoritatea copiilor se nasc cu par negru, pana am vazut pe bebe al prieteni mele care are cateva fire blondute, Atunci mi-am dat seama ca si eu a fost blonduta mica si tati la fel. Deci destul de probabil ca cea mica a naostra sa fie blonduta si ea.
Am vazut la TV acum vreo saptamana cum o familie de negri a nascut o fetita blonda :-* si asteptau explicatiile medicilor.

Arata acest topic

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic