cumparaturi pt BB
Postat 13 September 2010 - 06:12 AM
dar ea se culca la picioarele piticei...si acum se cuibareste in patul ei sa o simta aproape
si pe mine m-a speriat la inceput dar ea doar schimba locul si continua sa doarma...ii inchideam usa adei dupa si nu putea sa iasa singura, era clanta prea inalta;)
Postat 13 September 2010 - 07:50 AM
dark angel, la 13 September 2010 - 06:12 AM, a spus:
dar ea se culca la picioarele piticei...si acum se cuibareste in patul ei sa o simta aproape
si pe mine m-a speriat la inceput dar ea doar schimba locul si continua sa doarma...ii inchideam usa adei dupa si nu putea sa iasa singura, era clanta prea inalta;)
poate nu m-am exprimat bine .... pe jr il culc intr-un pat-leagan in care almare incape da' nu mai ramine loc de nimic altceva (eventual motanu')
Postat 13 September 2010 - 09:39 AM
Maya, la 13 September 2010 - 12:07 AM, a spus:
Maya , la spital mi-au spus ca e OK , Hebamme la fel....filtrul de la frigi il schimb la cateva luni , al de la intrarea in casa la fel....nu are Keime , e garantat 6 luni fara Keime. Apoi fierb apa. Ce s-ar putea intampla???
Si doctorul a spus ca e Ok.....ba mai mult , cica BabyWasser e o mare porcarie , Hände WEG davon!
Postat 13 September 2010 - 09:53 AM
Postat 13 September 2010 - 09:09 PM
simonaro29, la 13 September 2010 - 09:39 AM, a spus:
Maya, la 13 September 2010 - 12:07 AM, a spus:
Maya , la spital mi-au spus ca e OK , Hebamme la fel....filtrul de la frigi il schimb la cateva luni , al de la intrarea in casa la fel....nu are Keime , e garantat 6 luni fara Keime. Apoi fierb apa. Ce s-ar putea intampla???
Si doctorul a spus ca e Ok.....ba mai mult , cica BabyWasser e o mare porcarie , Hände WEG davon!
Daca nu are Keime,e bine...tu trebuie sa ai încredere.Problema e ca nu e bine nici cînd e prea filtrata.Eu nu vorbeam de apa de BB,ci de apa normala.Apa plata de la Vittel,Evian,Apollinaris...etc,egal care,plata sa fie
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 14 September 2010 - 04:20 PM
Postat 14 September 2010 - 06:20 PM
simonaro29, la 14 September 2010 - 04:20 PM, a spus:
Leitungswasser,în majoritatea cazurilor e mai ok decît aia filtrata de doua ori,asta era ideea
Mie mi-a fost mai confortabil sa folosesc din sticla Vittel,pentru ca pe vremea Denisei de BB,unde locuiam atunci aveam o apa tare calcaroasa.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 15 September 2010 - 08:47 AM
Din pacate nu pot sa merg maine ca vine nenea sa sape putzul in curte maine...dar vineri acolo mi-s!
Postat 15 September 2010 - 08:59 AM
Postat 15 September 2010 - 09:42 AM
Ia un centimetru de croitorie si incearca sa o masori tu.De regula hainutele de 56 merg pina la aprope 62.
Postat 15 September 2010 - 10:38 AM
Postat 15 September 2010 - 10:49 AM
sissi, la 15 September 2010 - 10:38 AM, a spus:
Eu nu:)
In spital cand au masurat-o mie-mi bagau matzele inapoi asa ca a fost cu al meu iar la U2 a fost mama , ca eu inca nu eram limpede-n cap....eram atunci cu infectzia.
Postat 15 September 2010 - 04:43 PM
simonaro29, la 15 September 2010 - 08:59 AM, a spus:
A mea s-a nascut cu 49 cm (si 3120kg), la o saptamana avea 52 cm (se intinde si casca juma de zi, in afar ade somn) si acum body 54 e fix spre mic (abia, abia o pot inchide). In doua sapt nu va mai fi bun nici 56. Inteleg ca dupa prima luna cresc vazand cu ochii. Cauta si uite-te pe un grafic cu dimensiunile la bebiti si ia in calcul cat a crescut pe saptamana de bebitzi.
Ce masura e buna pentru ea acum?
Pe 25 luna asta e botezul, nu? deci we celalalt, ia in calcul inca o masura fata de cat ii vine acum fix.
Oricum parerea mea e ca daca acum iti vine lejer si usor lungut 56 o sa-i fie bun. Probeaza cu ce ai tu 56 sau 54.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 15 September 2010 - 05:46 PM
Daniella, la 15 September 2010 - 04:43 PM, a spus:
simonaro29, la 15 September 2010 - 08:59 AM, a spus:
A mea s-a nascut cu 49 cm (si 3120kg), la o saptamana avea 52 cm (se intinde si casca juma de zi, in afar ade somn) si acum body 54 e fix spre mic (abia, abia o pot inchide). In doua sapt nu va mai fi bun nici 56. Inteleg ca dupa prima luna cresc vazand cu ochii. Cauta si uite-te pe un grafic cu dimensiunile la bebiti si ia in calcul cat a crescut pe saptamana de bebitzi.
Ce masura e buna pentru ea acum?
Pe 25 luna asta e botezul, nu? deci we celalalt, ia in calcul inca o masura fata de cat ii vine acum fix.
Oricum parerea mea e ca daca acum iti vine lejer si usor lungut 56 o sa-i fie bun. Probeaza cu ce ai tu 56 sau 54.
acum poarta 50-56 ( ca unele masuri asa-s) sau 50 sau 56. 50 e cam stramtutz..... 54 la noi nu e , sunt din 6 in 6 cm.
Postat 17 September 2010 - 01:58 PM
simonaro29, la 15 September 2010 - 08:47 AM, a spus:
Din pacate nu pot sa merg maine ca vine nenea sa sape putzul in curte maine...dar vineri acolo mi-s!
Ce misto!Mie tare mult îmi placeau toate alea de la BW,dar le comandam din catalog...în apropierea noastra nici o sansa pe vreme aia.Cînd era Denise deja mare,lucram cîteodata pentru BW(le faceam inventur-ile)...eram numai în "aaaaa si ooooo wie süß"cînd vedeam paupucei si hainute mici-mici Majoritatea lucrurilor sînt de calitate foarte buna.Au si preturi bune,si nebune,si foarte nebune la carucioare
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 17 September 2010 - 04:31 PM
Postat 19 September 2010 - 02:54 PM
[/quote]
e f fain patul cu leagan! Am vazut si eu acum la expo! ... dar avem deja patut ... Sa-l stapaneasca juniorul sanatos si sa doarma bine in el!
Nepoata-mea are 7 ani si 9 luni si cand a vazut patutul si ea vroia sa-i faca o proba. Le da multe prin cap! Ai grija tu sa nu le puna in practica
Postat 19 September 2010 - 03:01 PM
Este cineva care a stocat laptele la congelator si imi poate spune in ce si cum a procedat? Merci!
Postat 19 September 2010 - 04:25 PM
Daniella, la 19 September 2010 - 03:01 PM, a spus:
Este cineva care a stocat laptele la congelator si imi poate spune in ce si cum a procedat? Merci!
Neamtu zice asa:
În primul rînd,trebuie sa se stie cu cît mai proaspat cu atît mai bun!
- la 25°C 4-6 ore
- la 19-22°C pîna la 10 ore
- la 15°C maxim 24 ore
- În frigider(nu pe usa!) maxim 3 zile
- daca în frigider este o temperatura constanta de 0- max.4°C,maxim 5 zile
- În congelator la -19°C 6 luni
Decongelarea se face cel mai bine în frigider(de seara pentru a 2-a zi de exemplu),sau daca este nevoie rapid,sub apa ametita(dar doar daca i se da copilului imediat,iar restul se arunca/nu se reîncalzeste/recongeleaza.
Laptele de mama nu trebuie dat bebelui neaparat la 37°C,ci si la temperatura camerei.
Daca se încalzeste,microundele nu este indicat.Procesul de încalzire nu are voie sa depaseasca 37°C,pentru ca se distrug proprietatile laptelui!
Dupa decongelare,laptele arata dubios pentru ca se separa.Trebuie scuturat si îsi revine
Pentru congelat laptele de mama,aici se gasesc în farmacii pungulite speciale.
Nu as folosi sticle de polycarbonat.
Ca trebuie sa fiti atente la igiena în cazul pastrarii,asta o stiti voi,nu tre' sa va spun eu
Pungulitele alea se numesc aici Muttermilchbeutel,sînt sterile,gradate,se închid etans/vidate(fara aditivi si PVC-Weichmachern).
Asa arata un exemplu,ca-s de multe feluri/marci-asta e una buna.
http://ecx.images-am...51q9CrJHVVL.jpg
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges